Nimam več kaj dodati.
Tudi audi ni več kar je bil. Bo treba na Toyoto
Sploh ne vem, da je kdaj bil.Tudi audi ni več kar je bil.
Identično pri mojem službenem.Jaz imam ta teden tretji servis na 180k, mi je rekel mehanik da če ga bom imel do 240k da bo treba na četrtem servisu razstavit del kjer je mehatronika in tam zamenjati filter, to se menda tudi ne dela nikoli oz. večina jih ne. Kot kaže se s tem več ne bom jaz ubadal čeprav mi ga je kr hudo dati stran ker res nimam nobenih težav, pa še veliki servis sem naredil na 150k km ko je začela cankati vodna pumpa tako da je avto ready.
Identično pri mojem službenem.
Pri 150 kkm odpovedala pumpa in istočasno naredil še veliki servis, pri 178 kkm pa še mehatronika na DSG-ju.
OK, če bo zdaj mir do 300 kkm... ...I can live with that.
Itak je pa služben in ga, zaradi bonitete, še nebi menjal.
Sploh ne vem, da je kdaj bil.
Točno ja, še to me more skrbeti. Vsaj ne uščije se ne na ful, ampak začne počasi kapljati. Sicer imam veliki servis drugo leto in upam da bo do takrat pumpa zdržala, zaenkrat je okMeni je rekel mehanik da menda 90% teh pump v tej generaciji spusti na okoli 150tkm, da je to pač to.
Meni je rekel mehanik da menda 90% teh pump v tej generaciji spusti na okoli 150tkm, da je to pač to.
Berem polno nebuloz v tej temi, ampak tale me je pa še najbolj presenetilaVsak od bralcev naj se pa sam odloči, če je tak Audi avto brez težav. Aja, ga prodajaš, pa je ko cuker, nov, brez težav .
zakaj pol ni vpoklica in da zrihtajo vsem?
Točno ja, še to me more skrbeti. Vsaj ne uščije se ne na ful, ampak začne počasi kapljati. Sicer imam veliki servis drugo leto in upam da bo do takrat pumpa zdržala, zaenkrat je ok
Očitno ima VW na splošno težave s temi pumpami.Nimam pojma kakšno politiko vpoklicev imajo, sploh za potrošni material. Bolj se mi zdi da se vpoklici generalno šibajo za stvari ki bi lahko bile potencialno nevarne za uporabnika, kakšni airbagi in podobno sranje in morda kakšni sklopi ki bi lahko naredili večjo nadaljno škodo in bi potem oni zaradi tega najebali.
Pa saj to je dejstvo. Ljudje največ vejo o tistem avtu, ki ga od blizu sploh še videli niso. To sem se naučil iz dolgoletnega branja raznih forumov. Tudi AlterjaPravzaprav se še sploh nisi peljal v njem a ne?
faaak stari pa to je blo takrat drugo vesolje. 2,3 E, pa šibedah, pa auto klima, pa narisan kodiran ključk na zadnjih stranskih steklih...To se je cedilo sline kot bi imel steklino....že 80 so ble oh in sploh, 100 pa presežek vseh presežkov.... če je gor pisalo quattro pa sploh nimamo kaj debatirat. Buletpruf za uvijek, grajen ko tank, komfort kt dnevna...audi tak kt mora bitPa saj to je dejstvo. Ljudje največ vejo o tistem avtu, ki ga od blizu sploh še videli niso. To sem se naučil iz dolgoletnega branja raznih forumov. Tudi Alterja
Ampak sem se pred davnimi časi že nekajkrat peljal z Audijem. S 100tko tam nekje v začetku devetdestih. Torej sem že ekspert.