Popolni partner/partnerka

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
17. dec 2010
1.174
0
36
124
Cappy .. tisti časi izpred 10 let nazaj, so minili ... ko smo delali vsako noč oz vsak dan ... vsako leto se pozna, da je seksa vedno manj ... Če dobim vsaj dvakrat na mesec, sem že srečen ... Pa itak da pridejo dnevi, ko bi parkrat na dan in dnevi, ko še v enem tednu ne bi ...

Več let, kot si skupaj, manj je seksa ... ne verjameš? ... Vprašaj mamo pa ata, če še seksata isto kot takrat, ko sta se spoznala ...
Potem pa pogledaš ena dva, ki sta že 60 let stara ... tam nekje ... pa ... verjetno si ne boš mislil, da še pri teh letih seksata kot takrat ko sta se spoznala, vsak dan ali vsaj enkrat na teden?

Seks je "odločilen" samo takrat, ko se spoznata, pa traja tam dve tri leta ... potem pa prevzamejo seks bolj resne stvari ...

To, kakšno službo ima ženska, mi je čisto vseeno ... glavno je, da sem zadovoljen z njo ...
Sicer pa ima moja dobro službo, še nikoli nisem videl, da bi crknjena prišla domov ... dela v UKC LJ ... tam pa se verjetno ne pretegne kaj preveč ..

Najbolj zanimivo je poslušati ljudi, ki govorijo da je seks glavni ... pri tolikih letih zakona? ... lepo vas prosim ... te izjave me spominjajo na ljudi z naših krajev ... samski, pa največ vejo o spolnosti in zvezi ... Na to me spominjata zdaj ravno vidva Softi pa Cappy ...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Če dela v UKC LJ za njo številka 2x/ mesec ne velja
evil.gif

2 krat/ mesec.... se ti sploh splača žensko met? Še samski niso tolk na suhem.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Ni panike ... edino če ima kakšnega jebacha shrajenega po kakšnega bureka ... ampak kolikor je poznam, ni panike ... pa njen telefon jaz bolj poznam kot ona sama.
wink-1.gif
Pa ne zato, da bi ji kaj kontroliral ... tako ... ma boljša jajca ... iphona, te pa rad štrckam po njem.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a rezervni telefon tudi poznaš
kaj pa listke, maile
al pa fiksne dogovore.

jaz k je susa najdem novo nevihto. je vedno tko dobr k na frisn. pa vedno se fiks menim. po akciji s ezmenim za uro, datum, kraj za naslednjo..in nic sms, gsm, fms, wtf..za akcijo si lahko zapomnis tri aprametre za en teden. kje, kdaj..a ja..s kom je tretji

17. dec 2010
1.174
0
36
124
ne ne ... napačno si predstavlate
wink-1.gif
v obratnem smislu ..

Ona je bolj zame v strahu, kot jaz za njo, ker sem skos bolj direkten pa to ...

sicer pa ... čakajte ... jaz imam dve dobri sošolki na faksu, ki bi ju takoj mel
wink-1.gif

Saj ... ko se izšolam, pa greva delat deco, če bova še skupaj, če ne pa z drugo ... babe ni težko najti ... problem je najti samo resno ...

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
kot prvo mora vsak sam ugotoviti,če je sploh normalen,ker ponavadi najbolj nenormalni iščejo normalne

lp

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Halo junge, tole si pa falil. Takrat ni bilo Justi (vsaj v spominu je nimam). Je bil pa Kajbojc Pipec in rdeči boben al pesa al neki tazga. It's been a while
smirk-1.gif
), se je tudi Pionirski spremenil v Pisani al Posrani list z modnimi novicami pa take fore.
Kaj ma drgaæ?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tezko ej z njim govort resno..ne pozna pionirckov, omladincev..kje so dleovne brigade.

on s eje igral z bakogani..pa bral babic agr ena jug..ne ve on kaj je lan ford iz gornjeg milanovca..pa zivotinjsko carstvo..

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ne, nikakor, ker potem bi bil potencialni kandidat za tebe, pa pomoje da rajš ne, a veš.
tongue-1.gif

Stieber, lej oba veva resnico. Prej k se boš z njo sprijaznil, prej se boš bolš počutu
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ne, nikakor, ker potem bi bil potencialni kandidat za tebe, pa pomoje da rajš ne, a veš.
tongue-1.gif

Stieber, lej oba veva resnico. Prej k se boš z njo sprijaznil, prej se boš bolš počutu
evil.gif

A si ti tak " avion ", da si tako samozavestna, ali pa samo misliš da si!? Verjetno je ponudba s tvoje strani bolj " švoh ", zato si solo in sprašuješ take stvari na forumu itd...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.