Popolni partner/partnerka

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Vsepovsod se sam jamra al kle al kje drugje, po jebenem fb aaa popizdiš...

ps. ja ostane se samski in se gre lepo v kak ''nuncijat'', tam vedno ''brezmadežne'' potrebujejo hehe :D

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pa ti si lud majkemi, kao vezan, pa porivaš dvakrat na mesec..pol se še hvališ s tem po forumu..češ seks kao ni vse..

Mah copatarji ste face, same sebe prepričujete, da je kul imet babo, ki vam niti porivat ne da, po možnosti pa vam za hrbtom rogove natika..

Nazadnje urejeno:
17. dec 2010
1.174
0
36
124
Kasius .. ti pa si najbolj pameten povsod ... Pa vprašaj koga, če še poriva vsak dan ali vsak teden, ko je že skoraj 10 let v zakonu ...

Ne pametuj ... Vprašaj ata pa mamo, kolikokrat sta seksala, ko sta se spoznala, kolikokrat sta seksala, ko je minilo že 10 let, kolikokrat, ko je minilo že 20 let ... boš videl statistiko ...

Sicer pa, če si vezan že par let, tudi sam lahko opaziš razliko ... To pa dvomim, da maš sploh kakšno pičko.

Meni seks ni vse, ker ciljam na resno zvezo ... ne pa na gonitis.

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Kasius .. ti pa si najbolj pameten povsod ... Pa vprašaj koga, če še poriva vsak dan ali vsak teden, ko je že skoraj 10 let v zakonu ...

Ne pametuj ... Vprašaj ata pa mamo, kolikokrat sta seksala, ko sta se spoznala, kolikokrat sta seksala, ko je minilo že 10 let, kolikokrat, ko je minilo že 20 let ... boš videl statistiko ...

Sicer pa, če si vezan že par let, tudi sam lahko opaziš razliko ... To pa dvomim, da maš sploh kakšno pičko.

Pa ti si nor.... no al pa sem jst.... ne vem...

Sam če bi jst samo 2x na mesec bi tudi vsi okoli mene znoreli
redface-1.gif

In ja sem v zvezi 15 let
cheer.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
igi bvz saj vidiš da sam sebe prepričuje od prvega posta da to tko je. Tako pravi statistika in tako mora bit!
Skoraj 10let pomeni da je bil z njo najbrž že pred svojim 20 letom.(če pravi da je še študent...).

kolesar - le glej da nam sporočiš če slučajno kdaj ugotoviš da te vara
wink-1.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Kasius SLO sindrom - z joške na joško
smile-1.gif

Sem raje samski dokler teh zadev ne pošlihtam.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:

uf-1.gif

Pa brez zamere....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Valda, da sex veliko pomeni. Pa to je edina stvar, ki strogo ločuje partnerstvo od prijateljstva. Al pa sm jst čudna, ...

Pa brez zamere....

O katastrofa! Se prav ti ne poznaš hierarhije odnosov? Gresta s tipom z družbo vn u kafano pa se lahko vsi "prijateljsko" po teb obešajo
bonk.gif

Pa brez zamere....

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Najaæe
smile-1.gif

Ful si maximalne vloje zadnje čase Maxi. Al si sveže samska al pa sveže zaljubljena pa imaš dober servis. Najbrž bo tisto prvo a?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Ej vsi vemo da alter prebiraš kadar si na WCju tko da....dulcolax!!?
wink-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
124
A nisem napisal par postov višje, da pridejo časi, ko delava 2x, 3x 4x na mesec, pridejo časi, ko delava parkrat na teden itd ...

Treba je vse prebrat, in si naslednjič tudi kaj zapomniti ...

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.906
106
63
mb+ -20km
@koleso

Jaz sem že 20 let v zvezi in to z isto, si lahko misliš, pa še vedno 2-3 krat na teden izpolnjujema zakonske dolžnosti.
Ti se pa kr tolaži, da ti je 2 krat na mesec dovolj, no mogoče tebi je, tvoji pa nikakor ne.Ostalo si lahko misliš.
Pa verjetno si ene 15 let mlajši.
Možno pa , da si vse skup zmišljuješ in si v resnici še nedužen.

Ostali pa veselo sexajte, ker, če ne bosrte vi, pa bojo ostali.

lp

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Valda, da sex veliko pomeni. Pa to je edina stvar, ki strogo ločuje partnerstvo od prijateljstva. Al pa sm jst čudna, ...

Pa brez zamere....

O katastrofa! Se prav ti ne poznaš hierarhije odnosov? Gresta s tipom z družbo vn u kafano pa se lahko vsi "prijateljsko" po teb obešajo
bonk.gif

Pa brez zamere....

Ti si še bolj blond k jaz
grin1.gif
Prijtli so prijatli - partner je partner.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.