Popolni partner/partnerka

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Kako se prevede popoln? Popunjen?
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
A loh glumim "domorodca" mal al ne? Pač, sem hotel bit malo nevoščljiv, ker mam boljše kolo in sem manekenske postave pa take fore.

Men google pod perfect wife najde to:
perfect_wife.jpg

in to:

6192.jpg

EDIT: drgač mi je pa všeč pozitiven pristop, ki ga imaš. Tko se dela. Kje so klasični jamBralci, da se kaj naučijo.

Nazadnje urejeno:
17. dec 2010
1.174
0
36
124
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Zadnje čase v družbi dostikrat naletimo na temo "popolni partner", kjer vsak malo priča, kakšen bi moral partner biti. Zanimivo je, da imajo moški taka zelo preprosta načela, ženske so malo drugačne. Naredila sem si manjšo statistiko:

Od 30 oseb - 10 tipov, 20 žensk

Vsi tipi so rekli, da mora biti ženska sproščena, ne sme komplicirat in mora biti dobra v postelji
Vse ženske so rekle, da mora imeti tip smisel za humor in jih sprejeti take kot so.

2 tipa sta rekla, da mora biti ženska povprečnega videza, ker če je prehuda, jo hitr izgubiš. 5 jih je izjavilo, da mora imeti delovne navade. 2 sta celo izjavila, da ne sme biti višje izobražena od njega
shocked-1.gif

3 punce so rekle, da mora biti izobražen ( tudi same so visoko izobražene), 2 sta rekli da mora biti športnik ( tudi same so športnice).

Vseh 30 je reklo, da morata imeti s partnerjem podobne cilje in hobije in vseh 30, da se morata s partnerjem ujeti v postelji.

Noben od teh ne gleda na finančno stanje - se pravi ni pomembna plača partnerja.

Torej, zanimivo mi je, da nikoli nihče ne omeni simpatičnosti, kemije, zaljubljenosti...bla bla. Vsi se zavedamo, da popolnega partnerja ni. Po pogovoru s temi kolegi mi je zanimivo to, da imajo vsi v bistvu zelooo minimalne zahteve ampak pol od teh je samskih. Kje je fora?
17758-icon_confused.gif

Kaj vi mislite? Očitno mam preveč časa za tele bedarije. Sam me res zanima kaj vi mislite glede parnerja - kaj je tisto ki vam je bistvenega pomena in brez tega nebi mogli furati veze, čeprav je ostalo dokaj popolno...

Don't shoot me.
grin1.gif

Jaz sem vedno iskal takšno punco, ki jo tudi zdaj imam ... prvo mesto si pri meni delita lepota in osebnost ... Vedno sem gledal, da je ženska pametna, izobražena - vsaj s 3-letno srednjo šolo, četudi je enkrat padla letnik ... na primer ... kera ma osnovno šolo samo, niti ne ciljam za kaj resnega z njo ... potem je lepota ... če je lepa pa pametna in tudi s srednjo šolo ... kaj češ lepšega? Torej to so tri ... more biti čim manj tečna ... greš nekam, pa ti teži ... greva domov, greva spat, greva tja pa tja, kam greš itd ..

Torej .. Razgledana-pametna, lepa, izobražena, čim manj tečna ...

To kakšna je v postelji, mi je čisto vseeno ... seks je seks, pa če je hitro konec ali pa traja eno uro ... mi je čisto vseeno ...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če seks ni dober..reden..imas 755 vec moznosti da dobis raka na prostati. rak na prostati se konca z visokim % umrljivosti.

zenske bi nam morala drzava dajat an recept. ce smo ze pri tem.

drgac pa izbrazen s 3 letnos rednjo solo..hecas se ne.

in zenska rabi nekaj pogojev, ne sam lepoto in srednjos olo

se denar mor aimet, tih mora bir, pa fukaca doa amnea..to ej to.

gospodinja v zivljenju, kurva v psotelji, kamen v govorenju, zjanstan v razmisljanju..izraza naj s episno..kot presern

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:

To kakšna je v postelji, mi je čisto vseeno ... seks je seks, pa če je hitro konec ali pa traja eno uro ... mi je čisto vseeno ...

Ja, saj njej pa najbrž ni, ane?
bonk.gif

Sicer pa: tolk se zajebavaš pa norca delaš iz resnih Alterjevcev, da......jaz mislim, da si Masterr iz drugega konca SLO.
tongue-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:

Ja, saj njej pa najbrž ni, ane?
bonk.gif

Sicer pa: tolk se zajebavaš pa norca delaš iz resnih Alterjevcev, da......jaz mislim, da si Masterr iz drugega konca SLO.
tongue-1.gif

a boli?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Ker je že on ARHITEKT ne potrebuje še enega izobraženega v družini, ampak nekoga, da bo metal v mešalec...

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ne, glej, seks al pa kuhc naj ne bi bolel....če je pri tebi drugače, potem vem, zakaj si tako hiperaktiven v vseh možnih temah......ah, kaj se sploh pregovarjam s tabo...
bonk.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
@rekreativc - če ti je seks nepomemben potem se ne čudi če te vara.
Valjda je pomemben, vedno bolj. Pa vedno več referenc majo kaj je to "dober sex". Tako da vsaj aktiven pri izboljšavah moraš bit, četudi začneš slabo oziroma ti pride po 1min. Saj so še druge poti da žensko zadovoljiš. Boš pa pač z dildom probaval če ti tvoj ne zdrži.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Prav! Odslej postajam "kamen v govorjenju"...
cheer.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.