Saj to je to, zakaj bi delal, če sem v obeh primerih revež.revež je v vsakem primeru. Napisal sem samo, da je razlika med ležanjem doma in delom 8 ur na minimalca cca 300€.
Se pravi je boljše da si doma, vlečeš socialko in bonitete in nič ne delaš?Saj to je to, zakaj bi delal, če sem v obeh primerih revež.
Saj to je to, zakaj bi delal, če sem v obeh primerih revež.
Zato ker si na minimalcu malo (kar nekaj) manjši revež. Plus si aktiven in prispevaš nekaj. Nam normalnim ljudem to nekaj pomeni. Pa tebi?
Oz. drugače; če meniš da ti bo bolje na socialni - izvoli in uživaj...
Če delaš na vročem, ledenem, prepihu... se 15 res vprašaš če je to vredno. Pa, da ne bo pomote nimam jaz takšnih pogojev, jih pa dobro poznam.Se pravi je boljše da si doma, vlečeš socialko in bonitete in nič ne delaš?
Zato se je pa potrebno boriti za večje plače, ne večje socialne. In pokazati malo več spoštovanja do delavca, ne pa da ga vrli podjetniki zmerjajo z opicami.Če delaš na vročem, ledenem, prepihu... se 15 res vprašaš če je to vredno. Pa, da ne bo pomote nimam jaz takšnih pogojev, jih pa dobro poznam.
Kaj ti ne paše? Da mora imeti delavec višje plače in da mora biti delo vrednota, ne pa da je vrednota vlečenje socialke in izigravanje države?ti pa takoj ko se odštemplaš na občini prvo na alter nebuloze pisat
Aha, avstrijska pogodba. Zanimiva formulacija. Delo v Nemčiji ali še višje?Od danes iz nabiralnika...gorenjski konec... Poglej priponko 24617 Beri levo spodaj...
Imaš moj podpis.Sploh bi pa bilo potrebno prenehati povsem "zastonj" deliti kakršnokoli socialno pomoč.
Če si zdrav, delovno sposoben ma da opraviš vsaj nekih simboličnih npr. 8 ur/teden za skupno dobro okolja kjer živiš.
Karkoli: javna dela, urejanje gredic, pomoč v lokalnem domu upokojencev, čiščenje skupnih površin itd... ...delo bi se že našlo.
Bi ljudje malo bolj cenili "zaslužen" denar.
.
Kar tako talati denar za ležanje na kavču... ...ne vem no.
Sploh bi pa bilo potrebno prenehati povsem "zastonj" deliti kakršnokoli socialno pomoč.
Če si zdrav, delovno sposoben ma da opraviš vsaj nekih simboličnih npr. 8 ur/teden za skupno dobro okolja kjer živiš.
Karkoli: javna dela, urejanje gredic, pomoč v lokalnem domu upokojencev, čiščenje skupnih površin itd... ...delo bi se že našlo.
.
BRAVO!Misliš prisilno delo?
Imaš moj podpis.
Sploh bi pa bilo potrebno prenehati povsem "zastonj" deliti kakršnokoli socialno pomoč.
.
.