Pa lahko tole z številom mrtvih lahko podpreš s kakšno statistiko? ker moji viri namreč kažejo prav obratno?Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
in kakšno je moje mnenje glede pobegov... težko bi se opredelil ker ne vem statistike, bi pa rekel da je enako kot s številom mrtvih, letos jih je baje manj kot lani.
Ja, najprej se je 7x peljal 31 v coni 30, pa so mu nabili več kor 3K kazni, vzeli avto in izpit, ker ni imel izpita so ga iz službe vrgli,Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Potem se pa en tak zaleti vate, ti pa v jok pa na drevo.
Ker zavarovanja nima, plače tudi ne, lastnina nem je na socialni.
(no ja, saj tako je že zdaj na dolenjskem)
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Pa lahko tole z številom mrtvih lahko podpreš s kakšno statistiko? ker moji viri namreč kažejo prav obratno?Citat:
in kakšno je moje mnenje glede pobegov... težko bi se opredelil ker ne vem statistike, bi pa rekel da je enako kot s številom mrtvih, letos jih je baje manj kot lani.
In kateri so tile tvoji viri?Citat:
Pa lahko tole z številom mrtvih lahko podpreš s kakšno statistiko? ker moji viri namreč kažejo prav obratno?
Tu pa imaš pa podatke do konca junija (več nimajo) ki kažejo na 13% povečanje števila mrtvih.Citat:
Citat:
seveda da lahko, saj nisem ti hehe
podatki naj bi bili točni do 14. tega mesca
http://www.varna-pot.si/index.php?k=10&p=26&n=1082
A tale?Citat:
lol, pusti ti te njegove "vire".
drugače je bila po 14. avg. še ena smrtna nesreče za katero vem
VauCitat:
Tu pa imaš pa podatke do konca junija (več nimajo) ki kažejo na 13% povečanje števila mrtvih.
ne tega nisem štel. torej 2.Citat:
A tale?Citat:
http://24ur.com/novice/crna-kr...etni-otrok.html
Res bi lahk to naredili. Itak imajo 150 patrulj, ki se random vozijo po NM.Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Neumno od policistov....
Ob vsej tehnologiji, ki jo imajo, bi komot lahko javli drugi patrulji oz. večim naj izsledijo voznika tega in tega avta, sami pa bi nadaljevali delo. Voznik nebi nič vedel in posumil, kaj se dogaja. Hitro bi ga šapnili, ampak ne, gremo mi v lov...
Fakin stupid...
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
VauCitat:
Tu pa imaš pa podatke do konca junija (več nimajo) ki kažejo na 13% povečanje števila mrtvih.
Mimogrede, danes smo 26. 8. 2011...
Če to zaslugo pripisuješ novim zakonom, ki so bili sprejeti decembra, potem je pa zelo neodgovorno od poslancev, da so začetek izvajanja teh zakonov določili šele 1. 7. Kaj praviš, za koliko smrtnih žrtev so krivi, ker niso začetek izvajanja določili 1.1.2011???Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Zdaj pa malo matematike - do konca junija (glej vir synthman (vem čudno se sliši - ampak očitno se dogajajo čuda)) je bilo v primerjavi z lanskim enakim obdobjem 13% več smrtnih žrtev.
S 1.7.2011 stopijo v veljavo novi prometni zakoni (po synthmanu namenjeni polnjenu proračuna).
Po novih podatkih dostopni na viru kamela123, pa je v obdobju do 14.8.2011 v primerjavi z enakimi obdobjem lanskega leta za slabih 5% MANJ smrtnih žrtev
Novi zakoni so tako v pičlem mesecu in pol prinesli bistvno manj smrtnih žrtev.
Če bo synthman imel kakšen pametni odgovor na to mi ga naj nekdo pripopa. synthmanonignore.press
Aha še enga matematika jebe. 1 mrtev + 3 mrtvi = 4 mrtvi.Citat:
ne tega nisem štel. torej 2.Citat:
A tale?Citat:
http://24ur.com/novice/crna-kr...etni-otrok.html
glede na to, da je večina mrtvih v starostnem razredu do 30 let, torej gre za ljudi, v katere je država vložila od 10 do 20 let izobraževanja, otroških dodatkov, olajšav, subvencij itd, preko davkov pa nazaj dobila malo ali nič, na mrtvih ne zasluži kaj dosti. na vsakega mrtvega pride 5 hudo poškodovanih, katerih dnevni stroški intezivne nege presegajo povprečno mesečno plačo. tudi tu ne vedim kakega profita za državo. na vsakega mrtvega potem pride še 50 lažje poškodovanih, katerim je tudi treba nuditi zdravniško oskrbo in po potrebi plačati še bolniško. in na koncu se ljudje z razbitimi avti ne morejo voziti naokoli in trošiti bencin, pri katerem država preko DDV in trošarine pobere več kot polovico, ampak so prisiljeni plačati popravilo, kjer država pobere zgolj DDV (ali pa še tega ne). res, včasih imam občutek, da midva ne živiva v isti državi.Citat:
...
Pravzaprav država raje vidi da je več prekrškov, več nesreč, več mrtvih, ker si ji to bolj splača.