Policisti v lovu za voznikom...voznika odneslo...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.333
7.387
113
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
mogoc neumestno uprašanje , recimo videvam vedno več folka ko piše po forumih da se je kdo furu tk pa tk da je ogrozu promet prehitevu nevem ka use , pa da so javli št. tablce na policijo + prekršek? a ma to sploh kako veljavo?
Ima, ce si kasneje pripravljen o dogodku napisati pisno izjavo in si to izjavo pripravljen potrditi tudi na sodiscu (ce se krsitelj pritozi)

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
mene je 14 letni vozniški karieri ustavila 2x policija. Pa mi ni ti na pamet ni prišlo, da bi bežal, ker nisem nič narobe naredil. Nisem se počutil ogroženega od njih, in ni bilo nevarnosti za moj proračun, kaj šele osebno svobodo.
Mene so pa nekoč samo v enem tednu ustavili 5x. Pa nič nisem naredil, tud zaračunali niso, samo kontrola.
Nevarnost za moj proračun, avto in osebno svobodo, je pa vedno, saj se kakšen goljufiv policaj zna kakšen prekršek tudi izmislit.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Mene so v eni noči 3x ustavl. 2x celo isti policaj. Mi je obakrat za pihat pa je bilo v razmaku 2 ur. Jaz v tem ne vidim noebne zarote. 3x je bila sevede 0,0

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.934
6.012
113
Si žal že asimiliran v policijsko državo.

yamahafazer
2x na 14 let je možno, vendar če imaš avto v dnevni sobi.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jest se pa strinjam s synthmanom.

Kaj je ponata lova?

Ah ne prbiji, kako naj policaj ve da nima voznik slucajno ukradenih tablc gor, da ni njegov avto itd, ga bodo pol kr pozabil nasledn dan?
Ja seveda da je tak lov nesmisln, ampak so nasteta dejstva se bolj nesmislna. Lahko samo se uvedes zakon metek v celo, to bi bilo najbolje za vse in se nebi lovili po cesti

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Kaj je ponata lova?

Ah ne prbiji, kako naj policaj ve da nima voznik slucajno ukradenih tablc gor, da ni njegov avto itd, ga bodo pol kr pozabil nasledn dan?
No pa povej, kako policija vse našteto ve v primerih, ko kršitelja slika stacionarni radar? Pa vseeno vedno najdejo kršitelja?

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Kaj je ponata lova?

No pa povej, kako policija vse našteto ve v primerih, ko kršitelja slika stacionarni radar? Pa vseeno vedno najdejo kršitelja?
Zato, ker se slučajno zraven položnice pošlje in pošlje še fotografija, kjer se vidi reg. št. in faca za volanom? Mala je verjetnost, da ima nekdo siamskega dvojčka za brata ali sestro....

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Kaj je ponata lova?

Zato, ker se slučajno zraven položnice pošlje in pošlje še fotografija, kjer se vidi reg. št. in faca za volanom? Mala je verjetnost, da ima nekdo siamskega dvojčka za brata ali sestro....
Ja registrsko radar slika, ker ni policaja da bi pisal. Policaj si jo pa lahko zapiše. In se mu verjame, saj je uradna oseba. A ko te vidi da si zapeljal skoz rdečo pa ne rabi slike?
Se vidijo face. Kako pa da je potem kolegica dobila kazen, kljub pritožbi v kateri je navedla dokaze da ni vozila, pa je v resnici vozil sin? Pa nista kaj dosti podobna? A znaš to pojasnit?

Pa mal pogooglaj, da boš izvedel, kaj je to siamski dvojček.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Pač dvojčka sem mislil, enaka. Madonca, si beden.

Sicer pa ti in tvoje kolegice, ki te očitno nategujejo vse po vrsti, pa ni pomembno, ali so iz Italije ali iz Slovenije.

Vse ostalo zapisano pa je že bilo n-krat prežvečeno v tej temi, pa se še kar ni shranilo v tvoj spomin.