Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Ni bistroumni nesmisel. Jaz sem dohitel enega takega najbrž. Ma mu je šlo zelo dobro po svoji strani. Iz neznanega razloga, ko sem vozil za njim je pospešil. Obupen občutek, ko si resnično nemočen. Ti bi dal sireno in hoojlaaaaaaaa, akcija. Najbrž nebi dolgo trajal, ker ko ti 1x film zaostaja 2s je jeba zavit v ovinek pri določeni hitrosti. Jaz sem seveda spustil gas in ga pustil naprej. Na moj srečo je zavil na cesto ki pelje v govce. No, tam ne bo ogrožal nobenega. Ti bi skor 100% dal sireno, jaz bi se pa za njim vozil lepo na dolgi razdalji. Ko je zavil s ceste, pa hop cefizelj. Ja kaj pa če nebi zavil s ceste? Ja še vedno bi se vozil za njim, kot da sem eden izmed udeležencev v prometu. Ob prvi priliki bi ga prehitel, avto počes in rešeno.
Dogajalo se je ponoči, tako da je veliko varnih placev za prehitevat. Ja kaj pa če je dan? Takrat bi se odločal v tistem trenutku. Za njim s sireno, lučkami na polno je brezveze, bo masaker tako ali tako, če je pijan.
Če se pa ne odzove na ustavljanje pa ima dejansko razlog za tole. Torej, veliko možnosti ni. Ali je pijan, ali pa mogoče brez izpita, bog ne daj pijan in brez izpita
Če je vzrok samo, da je brez izpita je OK, če je pijan in vidi za sabo lučke bo pa katastrofa. Mogoče se voziš za njim brez lučk recimo. En predlog, da ni ravno ko v filmu, kot je bilo v novem mestu. Jaz vem, da bi samo razmišljal kako bi ga prestregel, s tem, da ne bi še bolj ogrožal vse okoli sebe. Mogoče bi bilo treba razmišljati v tej smeri. Se pa strinjam, težko je kaj in kako bi človek odreagiral. Sam vi imate v glavi, da ga je treba ulovit za vsako ceno.
Da se ne razumemo je problem v tem, da so tebi zakoni jasni do potankosti. Tudi se zavedaš do katere meje lahko greš, da ne fašeš tožbe, čeprav so nekatere nelogične ( v tem primeru sočustvujem s tabo in kaj da fak ni jasno državi s temi zakoni ) in bi jaz marsikaj spremenil. Pri nas je pa svet sestavljen tako. Ustavi, pokaži prekršek, piši kazen, next case please. Dejansko se ne preprečuje, da bi nova nesreča nastala. Pa ne me sedaj spet vprašat kaj bi jaz naredil.
Ja prvo kot prvo, če bi imel moč, bi odstavil Žlendra, ker ta bi pa lahko povedal kaj daje v žilo, ker ta roba je svetovna.