Policija

javr

Guru
6. dec 2011
1.905
1.143
113
Koga pa ogrožajo mladoletni brez čelade :sprasujemse:
nikogar, samo skrb za njih imajo starši ali skrbniki. Ali pa boljša varianta: čelada in varnostni pas obvezna 2 leti po opravljenem izpitu; če si ga opravil pri 18-ih, je to do 20-ega; če si ga opravil pri 40-ih, je to do 42-ega. Če ti v 2 letih ni jasno čemu koristi čelada oz. varnostni pas, ti pač nikoli ne bo. Vse ostalo je inkasantstvo.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.688
-1.357
63
Kakšne pišeš... :bonk:

Kakšno je pa tvoje mnenje, če ti varnostni pas lahko reši življenje, ko si udeležen v prometni za katero nisi kriv? In pristaneš na invalidskem ker nisi bil PRIPET?

2. jul 2020
5.113
6.668
113
Ja, ampak to bi TI moral pogruntati.

Mi je pa facinsnto, da naš kolegu v covid temi na veliko piše o nevarnosti cepiva. Čeprav bi sam moral vedeti, da cepiva rešujejo življenja. Pa raje neke kvazi yt strokovnjake posluša :sprasujemse:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.781
15.846
113
Kakšne pišeš... :bonk:

Kakšno je pa tvoje mnenje, če ti varnostni pas lahko reši življenje, ko si udeležen v prometni za katero nisi kriv? In pristaneš na invalidskem ker nisi bil PRIPET?
Ali pa tisto, ko lahko ena nepripeta oseba z lastnim telesom, ki ga zaradi trka razmeče po vozilu, pobije ostale sopotnike. Obstaja tudi neka stara reklama na to temo.

2. jul 2020
5.113
6.668
113
Drugače se jaz itak ne privežem.

Če sem privezan, ne upam prosto dihati. CO2 se mi nabira v pljučih, kar lahko privede do oslabitve kognintivnih sposobnosti, zaradi pomanjkanja kisika v možganih. Je študija od tega:

Zabil se tudi še nisem, kar potrjuje mojo tezo!

• Haha
Reactions: aljoman

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.034
3.739
113
Drugače se jaz itak ne privežem.

Če sem privezan, ne upam prosto dihati. CO2 se mi nabira v pljučih, kar lahko privede do oslabitve kognintivnih sposobnosti, zaradi pomanjkanja kisika v možganih. Je študija od tega:

Zabil se tudi še nisem, kar potrjuje mojo tezo!
Pa v tako osveščenega se tudi nihče ne upa zabit.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.688
-1.357
63
Sej se ne rabite ravno privezati...dovolj je, če se pripnete. Probajte.
mogoče se ne pripnejo zaradi nekega fetiša :sprasujemse:
7-2.jpg

• Haha
Reactions: mistique

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.836
5.934
113
Ali pa tisto, ko lahko ena nepripeta oseba z lastnim telesom, ki ga zaradi trka razmeče po vozilu, pobije ostale sopotnike. Obstaja tudi neka stara reklama na to temo.
Vem za primer, ko je neprivezane vrglo iz vozila in jim ni bilo nič, privezani jo je odnesel dosti slabše.

Ali primer, ko je avto zapeljal v reko, privezani je žal utonil.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.185
7.047
113
Ce bremzanju dodas se kak roll-over te bo morda centrifugalna sila se vedno obdrzala v sedezu….

slej ali prej bo kdo potestiral pa bomo videli rezultat