Saj čelada je obvezna le na kolesu, kar se tiče mladoletnih. Od starejših se pa itak pričakuje, da imajo toliko pameti, da se sami odločijo zanjo. Mislim, da se od 2001 še nisem peljal brez nje, kot tudi ne brez SPD čevljev. Če je potrebna? Dokler je ne rabiš, ne. Enkrat sem malo pred Pliberkom ''iskal bližnjico'' do mostu čez Dravo, zapeljem na korenino, spolzko... in sem se elegantno prekucnil v grmovje. Še prej pa z glavo oplazil smreko. Ne pravim, da zdaj je pa rešila življenje, presekano glavo pa je preprečila. In v žgočem soncu je zaščita pred direktnim soncem. Nikogar pa ne silim v njeno uporabo.čelada in varnostni pas bi morala biti obvezna samo za mladoletne. Brez čelade in varnostnega pasu nikogar ne ogrožaš
Tu ne gre za nič drugega kot za (redke) izjeme, ki potrjujejo splošno pravilo, da uporaba varnostnega pasu izboljšuje varnost in možnosti za preživetje ter zmanjšuje možnosti za poškodbe.Vem za primer, ko je neprivezane vrglo iz vozila in jim ni bilo nič, privezani jo je odnesel dosti slabše.
Ali primer, ko je avto zapeljal v reko, privezani je žal utonil.
Nekateri vidijo mavrični flek čez cel torzo in rečejo: "Lej kaj mi je pas naredil. Če ne bi bil pripet, me zdaj ne bi vse bolelo!" In še kako prav imajoTu ne gre za nič drugega kot za (redke) izjeme, ki potrjujejo splošno pravilo, da uporaba varnostnega pasu izboljšuje varnost in možnosti za preživetje ter zmanjšuje možnosti za poškodbe.
A ti se v avtu dobro počutiš, ko nisi privezan? Ker meni to nikakor ne gre.
Kakor kdaj. Znancu je bilo vsega dovolj in se je z avtom, nepripasan, zabil v kandelaber. Kandelaber prišel skoraj do stebrička A, njega pa vrglo pri sprednjem steklu ven iz avta. Je rekel, če bi bil pripasan bi mi uspelo . Od bivanja na psihijatriji nima več želje po posvetnem življenju, se pa sedaj vozi pripet.Nekateri vidijo mavrični flek čez cel torzo in rečejo: "Lej kaj mi je pas naredil. Če ne bi bil pripet, me zdaj ne bi vse bolelo!" In še kako prav imajo
Kakor kdaj. Znancu je bilo vsega dovolj in se je z avtom, nepripasan, zabil v kandelaber. Kandelaber prišel skoraj do stebrička A, njega pa vrglo pri sprednjem steklu ven iz avta. Je rekel, če bi bil pripasan bi mi uspelo . Od bivanja na psihijatriji nima več želje po posvetnem življenju, se pa sedaj vozi pripet.
Hojs je namigoval, da se je model sprehaj po Sloveniji kljub tiralici z vednostjo organov.Hojs je retardiran. Od nekoga ki je bil minister za notranje zadeve se bi pricakovalo vsaj osnovno poznavanje materije o kateri pametuje.
Kaj ma veze to kok casa je tiralica za nekom ce ga primes za umor? A zdej nej ga spustimo ker so hrvati prej tiralico razpisali? Wtf? Dejansko se prime top kriminalca in zbere dokaze ki ga bremenijo umora, en hojs pa to blati ker je tega cloveka ze pred tem tuja drzava zacela iskat.
U dalec smo prisli….z namenom politicnega boja mafijo zagovarjat… bravo bravoHojs je namigoval, da se je model sprehaj po Sloveniji kljub tiralici z vednostjo organov.
Ko si napisal, da ste ga prijeli za umor... Tvoje trditv so kr močne... glede na vašo uspešnost dokazovanja in velikokrat se na sodišču vaše zbiranje dokazov le ti ovržejo kot nezakonite..
bi prej reku, da ste zaprli nedolžnega človeka.
Niso samo tožilci nesposobni v tej zgodbi.
A zdej se že na delo policije spoznaš? Kako pa naj po tvojem policaj ve da se je po Ljubljani mimo njega peljal en na katerega je razpisana mednarodna tiralica? Ga zavoha, al kako si ti to predstavljaš?Hojs je namigoval, da se je model sprehaj po Sloveniji kljub tiralici z vednostjo organov.
Ko si napisal, da ste ga prijeli za umor... Tvoje trditv so kr močne... glede na vašo uspešnost dokazovanja in velikokrat se na sodišču vaše zbiranje dokazov le ti ovržejo kot nezakonite..
bi prej reku, da ste zaprli nedolžnega človeka.
Niso samo tožilci nesposobni v tej zgodbi.
Večkratno je bilo že tudi iz strani novinarjev napisano, da je Slovenija mafijski raj.U dalec smo prisli….z namenom politicnega boja mafijo zagovarjat… bravo bravo
Pedalčkar, nikjer nisem napisal da se spoznam. Vem pa da statistično mafijo vedno izpustijo, zaradi nezakonitih dokazov, zaradi zastaranja ....A zdej se že na delo policije spoznaš? Kako pa naj po tvojem policaj ve da se je po Ljubljani mimo njega peljal en na katerega je razpisana mednarodna tiralica? Ga zavoha, al kako si ti to predstavljaš?
torej meniš da na policija ni seznanjena z tiralico.. pa ne govorim o inkasantih policijskih?Spet cel kup balasta. Odgovori na preprosto vprašanje. Kako naj policaj na cesti ve, da se mimo sprehaja oseba na katero je razpisana mednarodna tiralica? O tem Hojsi nabija.