Poklic; Voznik avtobusa - NE HVALA!!!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Oh ta sarkazem
smile-1.gif

Lej takole je, delal sem že veliko stvari in del... povsod so tudi težke situacije, po mojih izkušnjah predvsem pri delu z ljudmi. Ker ljudje so pa lahko taki pacienti, da ti sploh ni jasno s katerega planeta je prišel.. Taki pa znajo vsako službo narediti težko. Kar verjetno veš...
Sicer pa če veš zakaj delaš se da preboleti vsako službo.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.820
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Če v službi padeš z motorjem in se poškoduješ, moraš poklicati policijo, če hočeš imeti 100% bolniško! Seveda ti policija izda še plačilni nalog!
Ostalega pa ne bi komentiral, saj zaradi študentob pošta izgublja svoj ugled...

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Sej pr mestnem poferju je pa čist enako. Včasih so poklici kot policaj, mehanik, rudar in voznik ( v ljubljani še posebej mestnega prometa)bili zelo spoštovani in zelo cenjeni poklici in težko dostopni brez vez. No sedaj je pa čist kontra, te poklici so zelo nespoštovani, v oblake se pa kuje razne podjetnike, in ostala govna, ki kradejo državni denar. Vsi bi radi nosil kravato, plašč in laptop pod roko, in pol se še majo za neki, kao jz sm pa hud! Ma hud my asss!!!! A da ga vržeš za en tedn na ulco, bi pa umru od lakote!

Nazadnje urejeno:

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Kaj mislš da tvoj fotr je pa slovenc? Turčin ga je naredu, že par stoletij nazaj!
Nč niso bli olikani, še bolj so bli zajebani. Folk ni meu izbire, pa so moral bit tih. Pa drgač so vedno bli in še sedaj so Slovenci za volanom.
Vsi imajo slovensko državljanstvo!
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ce ma ynos kompleks na izobrazbo, ga imas ti definitivno na uspesne ljudi. Pa ce so zadaj mutna posla al pa ne, kafh tebe boli kur...ce kdo nosi laptop pod roko, jaz ga tudi nosim na sestanke pa to ne pomeni, da ne vem kako je v slosariji ali pa v mozarski delavnici, kjer sem si kot dijak sluzil zacetni kruh. Ce se je pa nekdo znasel bolje od tebe, se ne pomeni, da je snob, ki nima pravoce nositi kravate ter dlNcnik vnotranjosti suknjica. Zato si pa ti sofer avtobusa, ki sluzi tri mestno placo, nekdo z laptopom pod roko pa prej stiri, se rajsi pet mestno. Karikiram, d ne bos skakal v zrak. Glej svoje zivljenje in se ne obremenjuj toliko z zivljenskim slogom drugih, ker se meni zdi, da je potem tvoje zivljemje pisto in dolgocasno, ce se moras ukvarJati z dejanji drugih.

Tako ko ti povelicujes svoj poklic in zanicujes druge, res ne vidim v cem si boljsi od drugih. To sporocilo je bilo napisano na wcju s pomocjo najnovejae prenosne breziacne tehnologije, to je disclaimer.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Jebiga ni casa cez dan odgovort na vsed maile, pa si vzames tistih nekaj minut in delas multitasking.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ce ma ynos kompleks na izobrazbo, ga imas ti definitivno na uspesne ljudi. Pa ce so zadaj mutna posla al pa ne, kafh tebe boli kur...ce kdo nosi laptop pod roko, jaz ga tudi nosim na sestanke pa to ne pomeni, da ne vem kako je v slosariji ali pa v mozarski delavnici, kjer sem si kot dijak sluzil zacetni kruh. Ce se je pa nekdo znasel bolje od tebe, se ne pomeni, da je snob, ki nima pravoce nositi kravate ter dlNcnik vnotranjosti suknjica. Zato si pa ti sofer avtobusa, ki sluzi tri mestno placo, nekdo z laptopom pod roko pa prej stiri, se rajsi pet mestno. Karikiram, d ne bos skakal v zrak. Glej svoje zivljenje in se ne obremenjuj toliko z zivljenskim slogom drugih, ker se meni zdi, da je potem tvoje zivljemje pisto in dolgocasno, ce se moras ukvarJati z dejanji drugih.

Pomojem prvič, da se strinjam z Davidoffom.
grin1.gif

Dinotti, s tistim svojim pranjem umazanega perila si več kot o Ynosu in njegovi sestri, povedal o sebi....
tongue-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Pa saj je nedolgo nazaj bilo tu gor, ko je pisal po enih forumih da je nad babo tudi roko dvignil.

Sicer pa ja, davidoff je lepo napisal, ni kaj dodati......

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Model ti lahk pišeš z kito po steni, a še vedno mi ne sežeš do kolen! PA še kupm te zravn, če je treba. Pr men doma ni stanje krize, nit z dnarjem, nit z prostorom, kaj šele za to tvojo tehniko! Itak si pa zgleda še en pisarniški molj, k se nemore niti usrat brez interneta, v rokah. Pa kdo ma komplex na uspešne ljudi, imam ga n ljudi, ki se delajo uspešne in obenem zaničujejo druge, češ jz sm pa highsociety! A seljak iz istega sela k ostali. GET IT! Kar se pa tiče bab, pa ko vam je kriv, da ste papki in se bojite svojih žena! Ah slovenci...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.325
7.351
113
Bati se svoje zene in ne mlatiti je, ni enako. Oz. obrnjeno - ce tepes svojo zensko s tem ne dokazujes da se je ne bojis ampak da si mentalni revez prvega reda.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Mešaš jabuke in hruške in misliš, da so banane. Če ti baba da šamar se ti umakneš, če da meni, jo dobi nazaj dvojno. Je to pretepanje?
Nikoli nisem pustu, da je baba srala po men,æeš jz sm baba pa me nesmeš udart, neglede kaj naredim. Če ste vi taki, pa bodte taki, zato pa si potem upajo take delat.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.325
7.351
113
ja to je pretepanje (ker pravno gledano je pretep medsebojna izmenjava udarcev). Sicer pa ce ze ciljas na to da si se branil, je to prekoracen silobran.

Normalen dec, ki mu baba da samar, se nasmehne in ji rece: veliko srece v nadaljnem zivljenju gnoj babji, ki se ne znas obnasat. in gre. Ce pa te en samar zenske fizicno dobesedno ogroza, potem pa moras biti precej nebogljen. Ampak oba veva da ni point v tem ane?

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Potem se reče, se je pretepal, ne pa jo je pretepal.
Point je v tem, da mene pa baba nebo šamarala in to si bo dobr zapomnla! Pa te z normalnim decom, so itak sam na papirju...resnico bereš vsak dan v črni kroniki.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.325
7.351
113
jah verjetno poznas en tak lep rek... da se stem ko ji vrnes spustis na isti nivo. Ce ji dvojno pa se nizje. Ne vem zakaj bi se sploh hotel ukvarjat z zensko ki ti da samar. Res ni mi jasno. Posljes jo v tri krasne in gres.

Tisti ki so v rni kroniki so abnormalni. Aja pa vecina batine podeli brez predhodnega samarja. Pac nasilnezni.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Živci so živci, če jih lahko obvladaš, potem si itak na višjem nivoju samokontrole.

Večina ljudi nima problemov s tovrstnim obvladovanjem živcev, zaključke pa potegni sam...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Napisal sem večina.

A smiselno razumevanje prebranega pri tebi spada tudi pod "višji nivo"?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.