Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Moj višji nivo, je zate ničija zemlja
Glej tkole je.... Na alterju debatiramo. Men 32 tud ni kul. Ampak a se ti ne zdi da z groznjami samo potrjujes nase domneve da si pac nasilnez? Dej brzdaj se, sodeluj kot normalen clovek in si ne delaj sramote. Pac si kiksnil s tistim izbruhom na sonyjem, priznam pa da je bilo za crknit smesnoCitat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Tema pogovora je služba voznika. Če se bi jaz spravljal na osebni nivo, bi se ti že doma trkalo.
Moj JAZ pa bi tebi 8888, rade volje pokazal, kje izven interneta. Sam se pa bojim, da se boš skrival za kakim duhovnikom z križem v roki.
Sem pa doma videl, kako izganjajo hudiča iz nevernikov kot si ti. Je res nagravžno...
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Živci so živci, če jih lahko obvladaš, potem si itak na višjem nivoju samokontrole.
Večina ljudi nima problemov s tovrstnim obvladovanjem živcev, zaključke pa potegni sam...
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
am...in povedati si hotel kaj? Da naj mu ploskamo in mu recemo: "naslednjic jo daj se bolj"?
Marsikje je marsikaj neiskreno. Pa to ne pomeni da bomo odobravali uporabo udarcev v partnerskih odnosih (sej tud zenske so nasilne)
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Da je moraliziranje na to temo neiskreno. Vecina Slovenk dobi batine tudi brez "pretepanja", tistih medsebojnih izmenjav je pa se vec.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Da je moraliziranje na to temo neiskreno. Vecina Slovenk dobi batine tudi brez "pretepanja", tistih medsebojnih izmenjav je pa se vec.
Uradna statistika pravi, da je v Sloveniji 20% žensk žrtev nasilja v družina.
Ti praviš, da je ta številka večja od 50%.
Meni se dilema komu verjeti ne zdi prav preveč težka...
P.s. Zakaj se ti zdi tako moralizaranje neiskreno? A je tako prekleto nemogoče verjeti, da nihče izmed nasprotnikov nasilja, še ni udaril ženske?
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
No pa smo ugotovili da so vozniki avtobusov več ali manj nepismeni netolerantneži