Poklic; Voznik avtobusa - NE HVALA!!!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Model je mali čapac (nižji od Malcoma) s kompleksi in problemi s samokontrolo.

Jo je med drugim zlasal, vrgel na tla in zbrcal na tleh. Tudi v omaro jo je zaprl. Tko mal za kazen.

Ko sem vse to zvedel, sem prepovedal kakršnekoli stike, doma pa so me brzdali, da ne naredim kake neumnosti.

Potem jo je začel zasledovati in nadlegovati, klicat, grozit ipd...ipd...non stop. Je zamenjala cifro. Ji je prišel v službo grozit, ji je vzel telefon, da vidi s kom je govorila, smo klicali polcijo ipd...ipd...

Tko da, daj mir že enkrat, pa izbij si iz glave mojo sestro jebo te alah.
bonk.gif

predvidevam da je napacen naslovnik, pa tudi pri kletivici si pokazal svoj ... (upam da ti je jasen prevod tvoje kletvice?)

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Pa kaj nisi kej naredu, ma čreva bi ti vn potegnu, vlašče eno!
Najbolj ga žre, da mu je ta mali čapac karo sestro v vseh možnih prostorih njegovega 15 kvadratov stančiča!! Zaradi tega, nemore spati že par let. No sedaj mu jo kara spet čapac sam očitno se je s tem sprijaznu.
Seveda, da sem droljo zlasau, če mi žali mater, ki jo je živela in hranila tri leta! To za omaro je pa laž!

A si jim povedu da se je drolja na mojmu fitnesu skarala z drugim? In ta njena služba je biu moj fitnes klub, katerega sm jo jz prpelu in hodu z njo tja dve leti! Ko sm jo pa pustu mesec dni samo, da tja hod, ker jz nism mogu, se je pa v tem času tm pofukala z parimi tipi in zarad tega se še v tem času zaposlila ! A si jim to povedu!!
Itak da sm ji vzeu telefon, da vidm resnico! In ja groziu sm ji, če sm zvedu, da se mi drolja se fuka za hrbtom!
Tko by the pot, ti sestra je vedno lagala, in ti še zmerom. Drgač je pa kurvetina prve klase, nema ko je nije karo u Mostama!
JBG kultura familije!
Papučar en, tuki pišeš, kako so babe drolje, pleharce in zabite!! Alooo model sestra ti je tipični primer tega, pa jo zagovarjaš!! Namest, da si jo čuvu in vzgaju skozi otroštvo, da bi ratalo kej od nje, ti si sam za kompom ceu lajf viseu, zdj pa so ratala govna, da večjih nemore bit!!

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
O svašta, kokice pa 3D očala pa gremo
smile-1.gif

Pa da se meni sestra hebe z pol mesta okoli mi dol visi, samo da jo pa nekdo zlasa in zbrca...... bi se tudi težko zadržal da mu ne vzamem mere
bonk.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Pa kaj nisi kej naredu, ma čreva bi ti vn potegnu, vlašče eno!

Dj ga--alter tožibabo
evil.gif

Najbolj ga žre, da mu je ta mali čapac karo sestro v vseh možnih prostorih njegovega 15 kvadratov stančiča!!
hysterical-1.gif

Seveda, da sem droljo zlasau, če mi žali mater, ki jo je živela in hranila tri leta! edino pravilno..jst bi isto naredil To za omaro je pa laž! sony--NE LAŽI
10.gif

A si jim povedu da se je drolja na mojmu fitnesu skarala z drugim? NČ NI POVEDU
hysterical-1.gif

Itak da sm ji vzeu telefon, da vidm resnico! PRAVILNO SI STORIL
uf-1.gif

Tko by the pot, ti sestra je vedno lagala, in ti še zmerom. JST BI MU TUDI
jezen.gif

JBG kultura familije! ALELUJA!!
Papučar en
10.gif

Dinnoti--hvala za smeh
zmaga.gif

DINOTIJA ZA PREDCEDNIKA!!!
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Glede na tole si, zal, samo se en cefur (stanje duha), ki se ne zna kontrolirat.
uf-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.