Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
...- preveliko povpraševanje na azijskih trgih po evropskih izdelkih (zakaj že mora biti potem dražje?)
...
Nisem slišala poročila, tako da ne vem, ali ta trditev o velikih povpraševanjih drži.
Ampak povpraševanje na Azijskih trgih (ali na Marsu) ti še kako lahko dvigne ceno izdelka. Ker to ne pomeni, da se dogaja v Aziji, pač pa da so tam doma kupci. Dogaja se pa pri proizvajalcu (torej tu), ko se odloča - ali dati Kitajčku ali Strojanovim. In da tistemu, ki več nudi.
Mi pa res ni jasno, zakaj bi Azijski kupci povpraševali po EU izdelkih. Oz. ni mi jasno, kaj EU dela, da se Azija tako puli za te reči?).
Tudi jaz.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Trgovci in kupci so se razvadili, upam da bodo trgovci potegnili krajso. Ceprav dvomim
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Za študente glavna novicaKao "zmrznjena" cena laškega 6-packa v Šparu je pol evra dražja, kot če vzameš posebej 6 piksen po nezmrznjeni ceni.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Za študente glavna novicaKao "zmrznjena" cena laškega 6-packa v Šparu je pol evra dražja, kot če vzameš posebej 6 piksen po nezmrznjeni ceni.
pri nas tudi kupujemo domače mleko v kanglici.....cena 0.50€/lCitat:
Uporabnik alkoholik pravi:
evo mleku jaz dobavim cenejse... domace... seveda je pa polnomastno, brez aditivov, polnega okusa in ne bo v tetrpaku ampak v kanglci... fine dame seveda takega ne bodo pile.. pa tudi kaksni fini deckoti ne (je le X.XX % mascobe) ampak okus je pa ciiiisto drugi kot un v trgovini...