Saj za ta combo govorim. Kot imam v spominu je bila razlika brez ali z res minorna. Reciva v danasnji vrednosti pod 10eur. Pri kaksnem bogatejsem paketu pa je bila premija brez ao+ lahko celo visja.Hehe, prvič te z AO+ nategnejo, potem pa še s popustom. Tukaj sicer govorimo o AO z AO+ kombinaciji kar je povsod dražje od AO. Če imaš neke kaske v igri, potem je AO+ pljunek v morje.
Kolikokrat si ga pa koristil?
Če prav razumem, gre za 11 let star avto z 250k km?Poglej priponko 79011
Ko berem zgornji post s ceno Fleksi AK, se mi zdi, da nekaj ne štima (pri zgornjem ali mojem).
Pri tebi nekaj konkretno ne štima, da plačuješ tako veliko za fleksi. Takole sem jaz imel lani maja za polni AK + kombinacije (v januarju lani sem koristil 1x steklo, ostalih škod nič).
Poglej priponko 79012
Cena "novega" avta na katero ti računajo vse skupaj =?
SavaTole je iz Triglava? Kako dobiš premium popust in popust na takojšnje plačilo - meni agent sveto trdi da da tega ni več?
Zavarovalnica določi ekonomsko totalko (in posledično namesto plačila popravila izplača odškodnino) kadar škoda preseže cca.50-60% trenutne vrednosti vozila.Zna kdo oceniti na pamet kakšna škoda bo že totalka v takem primeru?
Jaz imam Fleksi, ampak nimam vključenega kritja škode iz prometne nesreče.....samo toča in poškodvanje vozila. Od tu takšna razlika v premiji.Poglej priponko 79011
Ko berem zgornji post s ceno Fleksi AK, se mi zdi, da nekaj ne štima (pri zgornjem ali mojem).
Če sem prav informiran. Pri alianz vsaj pet let ne smeš imeti škode na svoji davčni številki. Pa nima veze ali si kriv ali pa ne. Zato nimaš komercialnega popusta.Lani sem dal za MAX. kasko 760€ PR1 (menjal sp. steklo) in mi letos Allianz ne da nič komercialnega popusta, letošnji izračun je 1200€ ma kako je to možno - takšna razlika??? 1200€ na PR1 Wtf
Skratka Sava bo najboljša izbira letos zame, ker želim dobro mednarodno asistenco... SAVA ima do 3k € vleko iz tujine a AMZS do 1500€ (je rekla teta cca.600km)
Konec bo poceni popravil, če proizvajalci/uvozniki tako nabijajo cene, kdo bo sploh še popravljal avto...Konec je zavarovanj ki si jih lahko vsak privošči. Avto bo luksuz za bogate.
No če ga lumpa posloviš je ok.Če sem prav informiran. Pri alianz vsaj pet let ne smeš imeti škode na svoji davčni številki. Pa nima veze ali si kriv ali pa ne. Zato nimaš komercialnega popusta.
Tako sem jaz lani izvisel pri Generaliju,ker sem škodo na avtu,pa čeprav so mi jo drugi povzročili. Za to sem potem prestopil na Croatia osiguranje.