Planica 2023

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
tole vse skupaj je pač posledica, da se opleta s tujim qrcem.

da predvidiš 150k obiskovalcev, realiziraš pa tretjino tega al pa še to ne, te v vsaki firmi več ljudi vpraša po zdravju.

tu pa pač ... bo že.

financiranje so imeli zaprto leta 2018, najem kontejner pa je problem danes, kaj so včeraj klicali komaj?

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
❄️ Pa še čisto snežno sveža novica iz Zgornjesavske doline: Občina Kranjska Gora od danes dalje vsem občanom občine Kranjska Gora zagotavlja vstopnice za ogled vseh tekem svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici ❄️

Prevzem vstopnic je možen z osebnim dokumentom, ki izkazuje stalno bivališče v Občini Kranjska Gora. Vstopnice lahko vsi občani od danes naprej prevzamejo na blagajni na vstopni točki v Planico - Ledinah v Ratečah, pred vstopom na prizorišče v Planici. Prevzem vstopnic je mogoč vsak dan od 9.30 ure dalje.
“Obenem se organizator zahvaljuje občankam in
občanom za potrpežljivost in razumevanje, ki ga
imajo do organizacije tega dogodka”, so še zapisali na profilu Kranjska Gora.

Kranjska Gora
Zgornjesavska dolina
Planica Nordic
sLOVEnija
Planica Nordic Center
Evo, pa tribune ne bodo prazne, pa še število obiskovalcev se bo dvignilo.

Piton

Guru
11. apr 2022
1.751
-155
113
Koliko bi vas slo, ce bi karta bila pol cenejsa. Koliko, ce bi bila zastonj? Jaz ne grem v takmulme stat tja, ce mi placajo. In sem bila kot otrok velikokrat v Planici, mogoce sem kje na tisti sliko celo in trpela. Z veseljem pa pogledam skoke na TV. Premraz je za bit zuni, ce nic ne delas in v vsakem primeru zoprno, ce kaj na glavo pada.

Je pa res bolj zalosten pogled, vzdusje mnozice naredi svoje
sem že biu kdaj u planic, sam nism tm nič zgubu, tko da ne vem po kaj bi hodu

corsol

Guru
11. mar 2010
3.034
995
113
Koliko bi vas slo, ce bi karta bila pol cenejsa. Koliko, ce bi bila zastonj? Jaz ne grem v takmulme stat tja, ce mi placajo. In sem bila kot otrok velikokrat v Planici, mogoce sem kje na tisti sliko celo in trpela. Z veseljem pa pogledam skoke na TV. Premraz je za bit zuni, ce nic ne delas in v vsakem primeru zoprno, ce kaj na glavo pada.

Je pa res bolj zalosten pogled, vzdusje mnozice naredi svoje
Jaz ne, niti nimam želje...tud če je zastonj.
Ko sem bil še v OŠ , v časih ko po TV nismo zamudili nobene tekme...v PlanicI-na poletiih , KG-VSĹ.........obakrat se spomnim , da sem bil bolj kot ne razočaran, videl sem bolj malo, razen gužve.
Tudi romanja z avtobusom , kjer je menda vzdušje in je žejen od starta dalje biti prepovedano , me pa tudi ne pritegnejo.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.754
6.745
113
pri taščici
❄️ Pa še čisto snežno sveža novica iz Zgornjesavske doline: Občina Kranjska Gora od danes dalje vsem občanom občine Kranjska Gora zagotavlja vstopnice za ogled vseh tekem svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici ❄️

Prevzem vstopnic je možen z osebnim dokumentom, ki izkazuje stalno bivališče v Občini Kranjska Gora. Vstopnice lahko vsi občani od danes naprej prevzamejo na blagajni na vstopni točki v Planico - Ledinah v Ratečah, pred vstopom na prizorišče v Planici. Prevzem vstopnic je mogoč vsak dan od 9.30 ure dalje.
“Obenem se organizator zahvaljuje občankam in
občanom za potrpežljivost in razumevanje, ki ga
imajo do organizacije tega dogodka”, so še zapisali na profilu Kranjska Gora.

Kranjska Gora
Zgornjesavska dolina
Planica Nordic
sLOVEnija
Planica Nordic Center
Tega nisi prebral
Aja , na vhodu jih bodo dobil,.potem pa ne bo tolk svercanja po bolhi in fb

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
FqJXaPLXgAAE8wI

• Všeč mi je
Reactions: Hondi

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Se dogaja. Mi je že vrglo reklamo za nordijsko prvenstvo v Planici. Denimo da pravočasno, ker je še kak dan do konca :fredi:
1677737310969.png

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.754
6.745
113
pri taščici
Nemogoce,nima pojma ta norveski novinar.
Slovence zanimajo samo poleti konec marca ko lahko ze v kratkih rokavih pijejo hladen pir v Planici.
Kdo pa bo sel zmzovat na sneg za cel dan za nekega Zajca ali podobne skakalce
;)

Norvezanoc je sodeč po članku vec kot slovencev. Ko odstejes zaposlene ozirima so po skuzbeni dolznosti v Planici in prostovoljce
Najbrz jih manj zebe

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-372
113
pa pozabljamo, da smo slovenci pridni in delavni. Si težko predstavljam, da bi kar par tisoč ljudi šlo vsak dan na ogled tekmovanja. Sej čez teden se dela... mulci, šola, krožki. Pa da so bile počitnice nedolgo nazaj... Fondi so se spraznili.

včeraj pa ena bolj bednih Tarč, odkar spremljam. Tok neki na silo, da je bilo kar težko gledat. A res trenutno ni bolj perečega problema v Sloveniji? Vsi posnetki prazne planice in tribun bi morali imeti tudi datum in uro zraven.

organizatorji so priznali napačna predvidevanja, ja, zaje.bal so. Gremo zdej naprej. Dogodek je vseeno pripravljen na nivoju, tako da, kar se tiče organizacijskih sposobnosti je vse tip-top. Naslednjič naj za karte naredijo še kakšno raziskavo in bo vse tip-top. Nehajmo zdej mrcvarit odgovorne, da ne spet kdo na štriku pristal. Verjetno že tako težko spijo, ko gledajo posnetke bolj praznih tribun.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
No, gre zato, da so bili apetiti pri cenah daleč preveliki, tako pri kartah kot pri namestitvah, kjer sodeč po članku, niti niso hoteli garantirati (kakršnekoli) cene ob morebitni rezervaciji. Kaj pa če bi se pozneje dalo dobiti še več? V državi, kjer je praktično vse določeno vnaprej od maksimalne cene energije, plač ljudi in še česa, ne znajo določiti cene.

Pravi, da je od več Norvežanov slišal, da so imeli težave pri pridobivanju ponudb z zagotovljeno ceno bivanja v Kranjski Gori. "Tudi sam sem moral klicati številne ponudnike nastanitev. Na koncu sem našel lep apartma v Kranjski Gori, a pred tem mi vsaj 25 ponudnikov ni želelo ponuditi cene," je dejal. Tudi vstopnice so po njegovem predrage. "Glede na cene, s katerimi sem seznanjen, so karte tu 100 odstotkov dražje, kot so bile v Seefeldu. Če upoštevamo čas, ki je minil od takrat, in splošno rast cen, bi rekel, da so cene vstopnic realno za 40 do 50 odstotkov višje kot v Seefeldu. Po svoje se mi zdi škoda, saj vse tu sicer poteka izvrstno, organizatorji so opravili odlično delo. To je pač življenje," je dodal Hartvig.

https://www.zurnal24.si/sport/zimsk...akaj-je-v-planici-tako-malo-norvezanov-402406

Tarče sicer nisem gledal in sklepam, da nisem nič zamudil. Naj naslednjič naredijo za karte neko raziskavo, je žal brezvezna tolažba. Ta naslednjič ne bo tako kmalu, če sploh kdaj v Sloveniji še bo. Zajebali so kapitalno in čudi me, da tega niso razumeli pred nekaj meseci, temveč so šele po prvih dneh prvenstva začenjali slutiti, da so najbrž zasrali in iskati vzroke v neuspehih tekmovalcev iz določenih držav in nogometu.