slišal ja, s kombijem se vozi zdaj.Odpeljali so ga v akiju.
Evo, pa tribune ne bodo prazne, pa še število obiskovalcev se bo dvignilo.Pa še čisto snežno sveža novica iz Zgornjesavske doline: Občina Kranjska Gora od danes dalje vsem občanom občine Kranjska Gora zagotavlja vstopnice za ogled vseh tekem svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici
Prevzem vstopnic je možen z osebnim dokumentom, ki izkazuje stalno bivališče v Občini Kranjska Gora. Vstopnice lahko vsi občani od danes naprej prevzamejo na blagajni na vstopni točki v Planico - Ledinah v Ratečah, pred vstopom na prizorišče v Planici. Prevzem vstopnic je mogoč vsak dan od 9.30 ure dalje.
“Obenem se organizator zahvaljuje občankam in
občanom za potrpežljivost in razumevanje, ki ga
imajo do organizacije tega dogodka”, so še zapisali na profilu Kranjska Gora.
Kranjska Gora
Zgornjesavska dolina
Planica Nordic
sLOVEnija
Planica Nordic Center
sem že biu kdaj u planic, sam nism tm nič zgubu, tko da ne vem po kaj bi hoduKoliko bi vas slo, ce bi karta bila pol cenejsa. Koliko, ce bi bila zastonj? Jaz ne grem v takmulme stat tja, ce mi placajo. In sem bila kot otrok velikokrat v Planici, mogoce sem kje na tisti sliko celo in trpela. Z veseljem pa pogledam skoke na TV. Premraz je za bit zuni, ce nic ne delas in v vsakem primeru zoprno, ce kaj na glavo pada.
Je pa res bolj zalosten pogled, vzdusje mnozice naredi svoje
Jaz ne, niti nimam želje...tud če je zastonj.Koliko bi vas slo, ce bi karta bila pol cenejsa. Koliko, ce bi bila zastonj? Jaz ne grem v takmulme stat tja, ce mi placajo. In sem bila kot otrok velikokrat v Planici, mogoce sem kje na tisti sliko celo in trpela. Z veseljem pa pogledam skoke na TV. Premraz je za bit zuni, ce nic ne delas in v vsakem primeru zoprno, ce kaj na glavo pada.
Je pa res bolj zalosten pogled, vzdusje mnozice naredi svoje
Evo pa mamo nov Bon 2023.Evo, pa tribune ne bodo prazne, pa še število obiskovalcev se bo dvignilo.
A bodo kranjskogorci kaj karte prodajal po pametni ceni?
Ce nam jih ze organizator ne privošči
Tega nisi prebralPa še čisto snežno sveža novica iz Zgornjesavske doline: Občina Kranjska Gora od danes dalje vsem občanom občine Kranjska Gora zagotavlja vstopnice za ogled vseh tekem svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici
Prevzem vstopnic je možen z osebnim dokumentom, ki izkazuje stalno bivališče v Občini Kranjska Gora. Vstopnice lahko vsi občani od danes naprej prevzamejo na blagajni na vstopni točki v Planico - Ledinah v Ratečah, pred vstopom na prizorišče v Planici. Prevzem vstopnic je mogoč vsak dan od 9.30 ure dalje.
“Obenem se organizator zahvaljuje občankam in
občanom za potrpežljivost in razumevanje, ki ga
imajo do organizacije tega dogodka”, so še zapisali na profilu Kranjska Gora.
Kranjska Gora
Zgornjesavska dolina
Planica Nordic
sLOVEnija
Planica Nordic Center
Pravi, da je od več Norvežanov slišal, da so imeli težave pri pridobivanju ponudb z zagotovljeno ceno bivanja v Kranjski Gori. "Tudi sam sem moral klicati številne ponudnike nastanitev. Na koncu sem našel lep apartma v Kranjski Gori, a pred tem mi vsaj 25 ponudnikov ni želelo ponuditi cene," je dejal. Tudi vstopnice so po njegovem predrage. "Glede na cene, s katerimi sem seznanjen, so karte tu 100 odstotkov dražje, kot so bile v Seefeldu. Če upoštevamo čas, ki je minil od takrat, in splošno rast cen, bi rekel, da so cene vstopnic realno za 40 do 50 odstotkov višje kot v Seefeldu. Po svoje se mi zdi škoda, saj vse tu sicer poteka izvrstno, organizatorji so opravili odlično delo. To je pač življenje," je dodal Hartvig.
https://www.zurnal24.si/sport/zimsk...akaj-je-v-planici-tako-malo-norvezanov-402406