RTV muđahidi bi ziher bili tam nastanjeni....prisilni balkanski prispevek pa to...Se dobro da nam ne podelijo olimpijskih iger.
Bi bile karte za ogled poletov iz tribune v Ratecah po pošteni 3mestni cifri. Ob sami skakalnici pa 5 mestna cifra..
RTV muđahidi bi ziher bili tam nastanjeni....prisilni balkanski prispevek pa to...Se dobro da nam ne podelijo olimpijskih iger.
Bi bile karte za ogled poletov iz tribune v Ratecah po pošteni 3mestni cifri. Ob sami skakalnici pa 5 mestna cifra..
Jaz sem pa mislil, da je zmagal zato, ker je Janez za njega navijal.Ne...tebe je bral na Alterju.
Jaz sem pa mislil, da je zmagal zato, ker je Janez za njega navijal.
Ko je videl, koliko navijačev je v izteku.Peter Prevc padel. Takoj po odskoku mu je vzelo smučko.
ne, od Tepeša bivša žena ga je čakala...Ne...tebe je bral na Alterju.
Čudno da potem Tepeš ni večkrat zmagal v karieri. Pa še takrat ko je bi bilo boje da nebi.ne, od Tepeša bivša žena ga je čakala...
1/2 kot so napovedovali.Izplen 60.000 "prodanih" vstopnic.
Zato, ker so visoko letali, so zaradi požrešnosti padli na trda, realna tla. Milan je rekel, danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan.Pričakovali so jih petino milijona
Zelo podobna scena je bila pred leti ja, samo tam je Tepec zel veliki kristalni globus Prevcu, tu danes je bil samo kisel nasmešek.Zih je Tepeš kriv, da ni zmagu, a ne?
Daj no...Lanišek okraden čiste zmage, najjači v obeh poletih.