Telemach!!!

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.274
-1.014
48
Valparaiso
Imam še eno naročnino EON, kjer mi tudi kaže pri smart TV 1/1.

Isti paket EON light.
sux.png

tako da tale 2/2 ne postoji...

Tudi na tem paketu nismo nikoli dobili sprejemnika, boxa, imamo samo modem (ker uporabljamo le internet).

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.573
932
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Če nisi fprašal :geek: , jaz pa tudi nisem primerjal paketov..no pa saj to je nekak logično, da maš več bonbončkov v boljših paketih. Sem pa pred meseci naredil dober deal, ko so mi ponudli EON Premium za 50% redne cene za 2 leti. Po dveh letih pa lahko grem drugam ali se ponovno zavežem...Zdej plačujem manj kot sem prej, pa imam precej boljši paket brez, da me po izteku 2 let čaka nova, 50% višja položnica.

Nazadnje urejeno:

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.497
120
63
41
Malo tu,malo tam :)
  • Všeč mi je
Reactions: Janch

yohnnyb89

Pripravnik
17. dec 2019
167
16
18
Programi ARENA SPORT bodo po spodnjem zapisu sodeč brezplačni do konca avgusta 2025 potem pa....

Telemach Slovenija z aprilom v svoje pakete EON dodaja vse športne programe Arena Sport in tako nadgrajuje nabor svojih športnih vsebin. S tem postaja edini večji operater v Sloveniji, ki ponuja tako programe Sportklub kot Arena Sport. Poleg tega zvišuje tudi internetne hitrosti do enega gigabita na sekundo, kar potrjuje njegovo zavezanost k zagotavljanju vrhunske povezljivosti.
Od aprila bodo imeli Telemachovi uporabniki dostop do programov Arena Sport Premium 1, Arena Sport 1, 2, 3, 4, Arena Fight, Arena eSport, kot edini v Sloveniji pa tudi NBA TV in Premier League TV. Skupaj s programi Sportklub, Sport TV in Eurosport Telemach športnim navdušencem tako omogoča popolno športno izkušnjo na enem mestu.
Telemachovi uporabniki bodo poslej lahko uživali v nogometnih dvobojih najmočnejših nogometnih lig – angleški, španski, italijanski in francoski –, najstarejšem nogometnem tekmovanju na svetu, angleškem pokalu FA, vrhunskih potezah košarkarjev v ligi NBA, regionalni košarkarski ligi ABA, hokejski ligi NHL, rokometni ligi prvakov in prvakinj, ameriški nogometni ligi NFL …
Te vsebine bodo dopolnile že obstoječo bogato ponudbo športnih programov, ki med drugim vključuje prvo slovensko nogometno ligo Prva liga Telemach, UEFA Ligo prvakov, UEFA Evropsko ligo, UEFA Konferenčno ligo, UEFA Ligo narodov, nemško ligo, dirke F1, košarkarsko Evroligo in Evropski pokal, tekmovanja FIBA, največje teniške turnirje in številne druge vrhunske športne dogodke.
Arena Sport programi bodo vsem uporabnikom paketov EON na voljo do 31. avgusta 2025 brez doplačila.
V skladu z zavezanostjo neprestanemu vlaganju v vsebine in tehnologijo Telemach nadgrajuje tudi svoje širokopasovne storitve. Vsem naročnikom fiksnih paketov EON na vseh tehnologijah brez doplačila povečuje internetne hitrosti – do enega gigabita na sekundo – ter dodaja usmerjevalnike Wi-Fi 6, ki izboljšujejo pokritost in hitrost v celotnem domu. Ta nadgradnja bo uporabnikom omogočila še bolj tekočo in zanesljivo izkušnjo pri spremljanju športnih vsebin, igranju iger in uporabi digitalnih storitev.

22. jul 2007
13.848
1.877
113
124

Telemach Slovenija širi športno ponudbo z vključitvijo programov Arena Sport​

n1info.si

Telemach Slovenija širi športno ponudbo z vključitvijo programov Arena Sport

Telemach Slovenija z aprilom v svoje pakete EON dodaja vse športne programe Arena Sport in tako nadgrajuje nabor svojih športnih vsebin.
n1info.si
n1info.si

www.tvarenasport.si

Operaterji - TV Arena Sport Slovenija

Novo poglavje športne televizije. Spored ter informacije o nas in naših vsebinah.
www.tvarenasport.si
www.tvarenasport.si
Fantje danes je 1.april :D

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo