Planet Golob

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.323
4.131
113
Ja, kje si se pa ti zdaj našel? sem mislil, da si sredinec, torej nevtralen deloven človek.. :eek: no, razen včasih, ko ti ob omembi Ivana srce poskoči, ampak, to ni nič takega..:poreden::evil:
Saj fukovci so zmeraj bili v sredini. Ali so pri tebi na levi?
Ah meni srček poskoci zgolj, ko levi ne zmorete najti krivde za nesposobnost pri sebi in pač rabite dežurnega krivca. Ampak to je že zadnjih 20+ let bolj ali manj enako in ni za pričakovati sprememb. Ker če bi samokritika obstajala bi bilo v tej državi precej bolje. In to velja za obe strani. Od stiskanja jajc sodnikom naprej.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.052
837
113
tu in tam
1742199649190.png

No, druge sorte verniki so tudi romali k svojemu papežu, napravljeni kot houdreti..čeprav bi sedaj najraje zanikali, da so leteli Trumpetu rit lizat..

• Všeč mi je
Reactions: jest5

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.052
837
113
tu in tam
Ah meni srček poskoci zgolj, ko levi ne zmorete najti krivde za nesposobnost pri sebi in pač rabite dežurnega krivca. Ampak to je že zadnjih 20+ let bolj ali manj enako in ni za pričakovati sprememb. Ker če bi samokritika obstajala bi bilo v tej državi precej bolje. In to velja za obe strani. Od stiskanja jajc sodnikom naprej.
Groza, kakšne besede uporabljate desničarji- fukovci, jajca..a ne gre brez omemb genitalij ipd? zgrožen sem.:valjamse::valjamse::valjamse::valjamse:

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.323
4.131
113
Saj, če pogledamo teoretično golob morda soloh ne laže. On samo podaja "prilagojene" informacije. Verjetno kakšen šnelkurs iz pro plusa in rtv.

In tako kot se v zdravstvu čakalne dobe rekordno zmanjšajo tako, da zakonsko spremeniš časovni okvir dopustnih čakalnih dob, tako je lahko tudi proračun v vrhunskem stanju, če ravno dobiš nakazilo kakšne nove izposojene miljarde.

Ampak tisti, ki sami odplačujejo svoje dolgove razumejo, da to, da so dobili nakazilo iz kredita ne pomeni, da so sedaj bogatejši. Na drugi strani pa ljudje, ki se celo življenje svaljkajo po državnih službicah in jim vzete kredite odplačujejo davkoplačevalci pa tega pač ne razumejo. Še posebej, če so vrhuuuuunski moneyžeri.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.052
837
113
tu in tam
Ja, Idol je pa res ena uboga para..vsi ga obtožujejo nečesa, nekateri ze dolga leta nazaj..dobro, ko jim pomaha z denarjem pred nosom, čudežno spremenijo mnenje, ampak, vseeno..FB_IMG_1741939228810.jpg

koliko

Guru
21. avg 2007
4.486
2.613
113
SV SLO
Brez genitalij mal težko skrbiš za povečanje rojstev, se ti ne zdi?
Jih je treba uporabljati v praksi ne pa vmešavat v vsak post. Ali obstaja kaka nova možnost razmnoževanja na daljavo z omenjanjem genitalij?

Ne verjemite matematiki verjemite meni, ker sem Vaš PV Robert Golob.

• Objave ne odobravam
Reactions: Sonny_Chiba

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.052
837
113
tu in tam
Jih je treba uporabljati v praksi ne pa vmešavat v vsak post. Ali obstaja kaka nova možnost razmnoževanja na daljavo z omenjanjem genitalij?

No, pri teh "žrebicah" obstaja možnost razmnoževanja na daljavo, ker se jih ne bi noben normalen dotaknil...v praksi se jih pa samo zapiti desničarji.
FnjWhQFXwAITeSw.jpeg

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.248
9.732
113

Pomojem te v skrbi za nataliteto šišam....

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.174
-494
63
No, pri teh "žrebicah" obstaja možnost razmnoževanja na daljavo, ker se jih ne bi noben normalen dotaknil...v praksi se jih pa samo zapiti desničarji.
Poglej priponko 97570
Gatnik, ti si sedaj nov lider levuharjev na forumu?

Mama ti je rekla, da ti tako malo manjka da ga boš lahko holobu poliral.

Priponke

• 1526390193_7879017.jpg
    1526390193_7879017.jpg
    104,6 KB · Ogledi: 4
  • 55.jpg
    55.jpg
    143,8 KB · Ogledi: 3