Vse kar ni naše je janez?A to je janezova civilna iniciativa?
Vse kar ni naše je janez?A to je janezova civilna iniciativa?
VseVse kar ni naše je janez?
Ah ti tvoji življenjski strahoviKaj si spet nepojeban, a sem le vprašal, glede na to, da je škrinjarjeva in še par mandeljcev zraven?
No vidiš, tako kot sem napisal. Vse kar ni naše je janez. Modus operandi.Ko se dežurni janezi pofočkajo, potem je odgovor na dlani. Hvala![]()
Ne vem, zakaj si zdaj osebno užaljen? za sliko ne vem, kaj je, jaz sem samo nalimal in tudi napisal spremno besedo, kjer sem napisal, da je napreverjeno ipd, kar je zdaj v modi. Nekaj pač napišeš in lansiraš, na bralstvu pa je, da odloči, komu se bo verjelo-napadenemu ali tistemu, ki je "novico"sproduciral...kaj se bomo zdaj bockali in pojasnjevali, tako pač je.Slika je faik to ti je najbrž jasno.
Razen če imate v vaši družini tako neporpocionalne glave in to smatraš za normalno.
A res? za obvezeno zavarovanje tudi jaz prvič slišim..banda..Ja nič. Nabil so nam še en davek - obvezeno zavarovanje!
Se pravi, da te z lahko označimo z "ignore", ker lepiš in širiš samo laži. Pametnega in resničnega pa je natanko nič.Ne vem, zakaj si zdaj osebno užaljen? za sliko ne vem, kaj je, jaz sem samo nalimal in tudi napisal spremno besedo, kjer sem napisal, da je napreverjeno ipd, kar je zdaj v modi. Nekaj pač napišeš in lansiraš, na bralstvu pa je, da odloči, komu se bo verjelo-napadenemu ali tistemu, ki je "novico"sproduciral...kaj se bomo zdaj bockali in pojasnjevali, tako pač je.Poglej priponko 97516
Sem napisal, da je odvisno od bralca, kaj bo..za enega je sveta resnica, za drugega laž- lahko me "date" tudi na ignore, če vas je več "MrDacotov".Se pravi, da te z lahko označimo z "ignore", ker lepiš in širiš samo laži. Pametnega in resničnega pa je natanko nič.
Dani, po mojih info očitno ti nisi najbolj oster nož v predalu- to je moja ugotovitev in novica, ti in "ostali"pa to jemljite kakor hočete-kapiš?A od bralca je odvisno, če napišeš očitno laž![]()
Tvoje info smo že ugotovili, da so resničnostno prilagojene trenutni politični situaciji. Tako, da boš o ostrini nožev težko sodil, če že resnice ne veš napisati.Dani, po mojih info očitno ti nisi najbolj oster nož v predalu- to je moja ugotovitev in novica, ti in "ostali"pa to jemljite kakor hočete-kapiš?![]()