Planet Golob

B81

22. jul 2007
38.281
11.382
113
No iz prve roke prikazana vsa totalna nesposobnost naših levih politikov, ki seveda ne znajo poskrbt za delavski razred, ampak le za one nad... in oni šmrkavec boštjančič se še nekaj gor postavlja češ, moramo videt to plačilno listo, čeprav mu je gospa pokazala in povedala, da pol ljudi dobi manj tudi iz drugih centrov, to je dejansko nov poden zanj...
za vrečko itak nima smisla zgubljat besed, ker je najmanj koristna levičarka in jo postavijo sem le zato, ker nihče ne pričakuje, da bo zares kaj povedala.
V glavnem, Tarča je bila prikaz čisto pravega podna leve neposobne politike, kjer nihče ne zna delat za ljudi, brezvezni ljudje, pravi nesposobni telebani. Zadn čas da pride gor en politik tipa kramberger ki bo v kamero rekel, narod si res glup al nisi :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: roCkY in MrDaco

kajn

Guru
5. okt 2007
2.868
1.705
113
Iskajoč brata
nisem gledal, me pa zanima ali je bilo kaj omenjeno, da za svoje pa poskrbijo:
1741927994008.png

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.754
7.413
113
Nekako so levi jurisniki tiho, vendar to je verjetno le trenutno zatisje, do vecera bo vse pozabljeno

Iščejo ono sliko, kjer Žan Mahnič pogleda telefon in izgleda, kot da bi dremal. Ali pa statistiko obiskanosti sej DZ, kjer seveda Urška vsem drugače mislečim odvzema besedo in izreka opomine.