Zakaj ne gres med kmete in odpres dopolnilno dejavnostBojda konkurenca?
Okrog mene je 1 legalna konkurenca in 10 nelegalnih vsi so kmetje.
Ostalo imaš prav, prag 50k€ je prenizko
Sem že v dreku. Če bi na začetku tako zastavli, bi mi ostajalo veliko več.Zakaj ne gres med kmete in odpres dopolnilno dejavnost
Vredi je... trr od janse ze itak imajoIn kaj imata pri tem Janša in Tonin.
Kje je Žička Man, kje je Lunatik, kje so potomci Pierre Lallemant-a, kje ...
ja ampak eni so faking naši!hm patrie so danes vredu, ko je JJ kupoval, ni bilo vredu.
bolna scena
Domnevam da lesno predelovalna branza. Enak hec je z uslugami tgm. "Kmetje" lepo nelojalno konkurirajo.Nepomembno
Mora se nekako rešit iz svobode... Nekako se mora Osvobodit....plešemo.... torej bo nekaj na tem, da bi naj v Gibanju Svobodas bile tri struje
Neuradno: poslanec Gibanja Svoboda Tine Novak prestopa k Logarjevim Demokratom | 24ur.com
Anžetu Logarju in Evi Irgl se bo po naših informacijah pridružil še tretji poslanec. K Demokratom namreč iz Gibanja Svoboda prestopa Tine Novak, to pa hkrati pomeni, da bodo lahko ustanovili poslansko skupino.www.24ur.com
NATO je =ba...Koliko stanovanj bi lahko zgradili
Zelena luč za nakup 106 oklepnikov
Vlada je na seji sprejela sklep o nadaljevanju postopka nakupa in dobave osemkolesnih bojnih vozil patria. Potrdili so nadaljevanje postopka nakupa skupno 106 oklepnikov prek javnega naročila s postopki pogajanja s finsko vlado oziroma finskim obrambnim ministrstvom za dve bojni bataljonski...siol.net
ja ampak to je postal zdaj, prej ni bil....NATO je =ba...
Že zbiraš podpise, da boš vložil pobudo?Kje je referendum za izstop iz nato?