Planet Golob

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Nihče nam ne more očitat, da nič ne delamo.

1737179567445.png

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
No, menda nisi pričakoval, da bodo električarji večno brez dajatev.
Obdobje subvencij na vseh koncih se končuje. Mi smo glede tega še za tujino.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi in aljoman

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.462
7.089
113
3.5 v6 je na naših cestah bolj redek kot pa voznik električista, ki vozi nad omejitvijo hitrosti.

60€ je nekje nivo 1.0 mlinčkov. Še vedno poceni, ampak znak, da korenčkov ne bo večno izviralo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
"Fotografije Golobove aretacije so ponarejene." Te lažne objave z znanimi osebami se dogajajo že leta in doslej so odgovarjali, da je naša država glede tega nemočna. Sedaj, ko je na vrsti Golob, pa se očitno da.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.632
3.080
113
v lokalni ostariji
"Fotografije Golobove aretacije so ponarejene." Te lažne objave z znanimi osebami se dogajajo že leta in doslej so odgovarjali, da je naša država glede tega nemočna. Sedaj, ko je na vrsti Golob, pa se očitno da.

Seveda se da. Ker to je sovražni govor. Če je pa drugi pol na tapeti je pa svoboda govora itd. Pa itak je vse res za tadruge :)

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.033
3.703
113

Mogoče pa se ukvarjajo s šloganjem in gledanjem v prihodnost...

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Tinco in Robija ponoči zbujajo sporočila s slikami kužkov na verigah.

Tina je Aljoši povabilo na intervju na Instagram očitno poslala med prazniki in ker ji ni takoj odgovoril, jo je njen partner Robert Golob pomiril, naj počaka do prvega delovnega dneva, saj se zna Aljoša med prazniki zagotovo odklopiti. In tako se je tudi zgodilo. Aljoša je med drugim povedal, da se vsak večer v posteljo odpravi ob 21.30 in odloži telefon ter v roko za pol ure ali eno uro raje vzame knjigo. Pravi, da si tega pomirjujočega dela dneva ne želi pokvariti s sporočili, ki bi ga vznemirili, in da je to darilo, ki ga lahko podarimo sebi in je več vredno od radovednosti, kaj zamujamo na družbenih omrežjih.

Tina je priznala, da tega ne zmore, in razkrila, kakšna sporočila dobiva v poznih večernih oziroma celo nočnih urah. "Pogosto mi ob enajstih zvečer kakšni sledilci napišejo: 'Joj, Tina, tam je ta kužek in je na taki verigi.' In jaz to berem in si mislim, kako naj zdaj zaspim," je povedala. Tina je namreč znana kot velika ljubiteljica živali, ki se aktivno bori za njihove pravice.

• Haha
Reactions: Matey