Planet Golob

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.057
16.200
113
tak se štarta v leto!
Govori se, da je to kar klasika:
Z izdajo nove obveznice Slovenija nadaljuje večletno prakso zadolževanja v prvih dneh koledarskega leta.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.057
16.200
113
Leto se še začelo ni in smo se že zadolžili za milijardo.
Ah kaj pa je to milijarda, veš koliko je še lufta...

V celotnem letu 2025 se lahko država zadolži za največ 4,58 milijarde evrov.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe
2. okt 2007
3.860
2.371
113
mi pa take imamo, grem jutri do šefa in mu bom povedal, da sem cel večer nevidno delal in hočem nadure.... pa kaj to res gre skozi..

1736356953028.png

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.961
3.610
113
Pismo, kako se tega v mojem sektorju nihče ni spomnil. Recimo čas, ko tuhtam kako naj kaj popravim in kje bom vzel sredstva za to, bi mi lahko financirali kot nevidno delo. Pač glava razmišlja, učinek pa navzven ni viden... Kje se prijavim, a kar osebno pri asti ali kako?

Svašta...

mistique

Guru
16. jun 2009
13.997
1.799
113
Emona / Carnium
Pismo, kako se tega v mojem sektorju nihče ni spomnil. Recimo čas, ko tuhtam kako naj kaj popravim in kje bom vzel sredstva za to, bi mi lahko financirali kot nevidno delo. Pač glava razmišlja, učinek pa navzven ni viden... Kje se prijavim, a kar osebno pri asti ali kako?

Svašta...
Jaz imam fee za spodnje postavke:
- gubljenje vremena po mailu
- gubljenje vremena po telefonu
- gubljenje vremena zoom klic
- gubljenje vremena na vaši lokaciji
- gubljenje vremena v kafani

* zahvala Alan Ford akademiji za gubljenje vremena

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.961
3.610
113
Daniel
Viš, tebi se lahko še štetje ovc med spanjem šteje za nevidno delo.
Vsekakor. Ampak statusa umetnika zaradi tega ne bom dobil.
Poznam eno, ki ima status umetnika in dejansko slika ter ima razstave po galerijah in s takimi nimam težav. Imam pa težave s takimi, ki so že doslej vidno svirali kur**, sedaj bojo pa dodatno plačani še za nevidno sviranje kur**.

Res kreativno praznjenje proračuna. In zaradi takih bo zmanjkalo tam, kjer bi res rabili denar za kakšen pošten namen in ne neviden.

• Všeč mi je
Reactions: sad in Kamele0N