Planet Golob

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.910
3.562
113
Kot že ničkolikokrat. Nisi preveč bister. Eni jamrajo, kok je fajn bit pri Ljubljani, da tam vse prodaš, drugi nabašejo kombi in gasa. En tak iz Goriških brd ima pri nas redne stranke, na obrobju Dolenjske. Začel je hodit z Berlingotom, dons pride z Jumperjem.
Enim se nič ne splača, drugi prodajajo. Dons mora pač kmet znat kaj več kot sam traktor zalaufat in jamrat.
Moj bratec je v 10 letih odkar je kmet nardil čuda, sam ne redi goveda za mleko kot večina tam, ampak se gre mal drugačno zgodbo, uspešno. Sam vem, si prekratek da bi dojel.
In eni imajo enega otroka, drugi nobenega, tretji pa pet in vmes, ko ti prodajaš na tržnici postorijo doma, kar je potrebno, kar tudi pomeni, da moraš prodati toliko več, da lahko vse njih, ki vmes delajo namesto tebe preživiš. Ampak kaj bi to razlagali ljudem, ki vedo vse o vsem.

Vsa čast tvojemu bratcu. Koliko ljudi preživlja, da ne rabijo hoditi zraven še v službo?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.614
3.061
113
v lokalni ostariji
Jabe klub v novi Gorici je bil zaprt ker je tuja konkurenca pritiskala in proslavljala. Naša zakonodaja je pa tolk fejst stroga da komot dokazes kd ko se gre za prostitucijo in ostale podobne delikte.

Subvencije so, ampak tiste ki so najlažje za dobiti sploh za malega kmeta se zaprejo hitro.ostanejo sam tiste za velike

Od vlade bi pričakoval zmanjšanje obremenitve dobimo pa Samo še več.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.290
7.257
113
Jabe klub v novi Gorici je bil zaprt ker je tuja konkurenca pritiskala in proslavljala. Naša zakonodaja je pa tolk fejst stroga da komot dokazes kd ko se gre za prostitucijo in ostale podobne delikte.

Subvencije so, ampak tiste ki so najlažje za dobiti sploh za malega kmeta se zaprejo hitro.ostanejo sam tiste za velike

Od vlade bi pričakoval zmanjšanje obremenitve dobimo pa Samo še več.
Ne klub v novi gorici je bil zaprt ker so tja pripeljali zenske z vzhoda EU, jim pobrali potne liste in pobirali vecino zasluzka. Potem pa niso placali davka (kar naj bi kao bil cilj legalne prostitucije) ampak so se malo prali denar.
V avstriji majo vse svoj pasos pri sebi in se ve koliko placajo one hisi da so tam.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in Jabe

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.335
6.892
113
Ne na splosno ker je to mantra leve scene zadnjih nekaj let… ne mine teden da ni obsiren clanek na siolu al pa 24ur

No, ta je bila pa malo nevredna. Sem mislila, da je aljo jamral nad ceno stanovanj, pa si zato ven potegnil. Ja, je polno posplosevanja tu gor, ampak vedno od istih škisov z dometom, kakrsen je. Tam niti ne pricakujes kaj vec, oziroma te vec preseneti kot Božiček (ki ne obstaja). Ampak komu drugemu pa ne pritiče.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.290
7.257
113
No, ta je bila pa malo nevredna. Sem mislila, da je aljo jamral nad ceno stanovanj, pa si zato ven potegnil. Ja, je polno posplosevanja tu gor, ampak vedno od istih škisov z dometom, kakrsen je. Tam niti ne pricakujes kaj vec, oziroma te vec preseneti kot Božiček (ki ne obstaja). Ampak komu drugemu pa ne pritiče.
Moja izjava je enako bebava kot njegova Danielu naj se neha s kmetijo ubadat. In zakaj ne bi dobil servirano v stilu ki ga sam promovira?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.297
5.614
113