Lahko bi bila brata...A sta ta dva kaj v sorodu, Robert Golob in Anja Zak Golob?
Poglej priponko 64813
Lahko bi bila brata...A sta ta dva kaj v sorodu, Robert Golob in Anja Zak Golob?
Poglej priponko 64813
Goloba je lahko pohodit. Saj vidiš kaj mu levica dela, vse kar predlagajo se sprejme. Vse kar mu morajo pustit je, da lahko par milijard da prijateljem v energetiki, ostalo ga ne zanima.pa dobro no zdaj ga bodo še oni jebali, dajte se umirit no
Svobodnjaki pač živite v nekem svojem pravljičnem svetu, kjer imajo na urgenci prazno čakalnico. Imam svoj zanesljiv vir informacij, tako da naj te glede moje obveščenosti ne skrbi.Kako pa kaj neznosna gužva na urgenci? sem te že zadnjič pobaral, pa očitno ni več "aktualno", ti "neodvisni novičar"..
Korupcija, kaj je razlika, ti sploh več ne skrivajo...... Če jih dobijo, preprosto ne odgovarjajo.Svobodnjaki pač živite v nekem svojem pravljičnem svetu, kjer imajo na urgenci prazno čakalnico. Imam svoj zanesljiv vir informacij, tako da naj te glede moje obveščenosti ne skrbi.
Ko si že tu, kakšno pa je tvoje mnenje o plačevanju 1,5% bruto plače vladajoči stranki? Mene naprimer to asociira na reketiranje.
Cena Svobode: če ti zrihtajo državno službo, jim moraš dajati odstotke od plače - Domovina
Po kadrovskem čiščenju javne uprave ob nastopu vlade je premier Robert Golob nedavno v državno službo povabil gospodarstvenike, ki bi utegnili na podjetniški poti nasesti. Pri tem pa ni povedal, da vse te, ki bi se podali na takšno novo...www.domovina.je
Glede na to, da perjad stavi na reformo zdravsta plus kasneje ostale, lahko že gredo domov. Stresni testi bla, bla, bla, ...Svobodnjaki pač živite v nekem svojem pravljičnem svetu, kjer imajo na urgenci prazno čakalnico. Imam svoj zanesljiv vir informacij, tako da naj te glede moje obveščenosti ne skrbi.
Ko si že tu, kakšno pa je tvoje mnenje o plačevanju 1,5% bruto plače vladajoči stranki? Mene naprimer to asociira na reketiranje.
Cena Svobode: če ti zrihtajo državno službo, jim moraš dajati odstotke od plače - Domovina
Po kadrovskem čiščenju javne uprave ob nastopu vlade je premier Robert Golob nedavno v državno službo povabil gospodarstvenike, ki bi utegnili na podjetniški poti nasesti. Pri tem pa ni povedal, da vse te, ki bi se podali na takšno novo...www.domovina.je
Če staviš na take vire informacij, od katerih si spodaj nalimal link, se res ne morem resno pogovarjati.Svobodnjaki pač živite v nekem svojem pravljičnem svetu, kjer imajo na urgenci prazno čakalnico. Imam svoj zanesljiv vir informacij, tako da naj te glede moje obveščenosti ne skrbi.
Zdaj boš rekel, da je Tamara Kozlovič to pošiljala naokoli brez vednosti stranke? In ste jo zato zamenjali z Vesno Vuković?Če staviš na take vire informacij, od katerih si spodaj nalimal link, se res ne morem resno pogovarjati.
Golob lahko enostavno reče, da nekaj ni res. In končno enkrat pojasni zadeve glede "kraje identitete".Ti pa si optimist. Če bi tožili za vse laži, ki jih dnevno sproducirajo kvazidesne tovarne laži ne vem, če bi prišli na čisto v naslednjih sto letih.
Ti tudi plačuješ procentpapol?Ti pa si optimist. Če bi tožili za vse laži, ki jih dnevno sproducirajo kvazidesne tovarne laži ne vem, če bi prišli na čisto v naslednjih sto letih.
Alex
Če še višine članarine ni pravilna, kje je potem šele kaj drugega..zeh.Zdaj boš rekel, da je Tamara Kozlovič to pošiljala naokoli brez vednosti stranke? In ste jo zato zamenjali z Vesno Vuković?
Če je res problem vir, imaš tu še N1:
V Svobodi so zaposlenim na zaupanje ministrov naložili visoka plačila stranki
Zaposleni na zaupanje v kabinetih ministrov iz kvote Gibanja Svoboda bodo stranki plačevali 1,5 odstotka osnovne plače – tudi, če niso člani.n1info.si
Skratka, ti praviš, da to ni res?
Ne vem, na kaj točno ciljaš glede Erar, ampak vsa Golobova nakazila iz GEN-I v tvegane države so javno dostopna na UPPD.