Po svoje na nek način nepresenetljivo - dolga leta (desetletja) propagandnega antijanša pranja glav pač žal ima svoje posledice.
Koliko ima posla z državo in z "državo"?Danes sem bil na avionu z dvema drzavnima sekretarjema in enim podjetnikom… slucajno smo sedeli blizu drug drugega. Podjetnik je obema povedal da je volilec SD, da ga je strah da bi Han sel v koalicijo z janso. Povedal je da koalicija ne dela dobro in sekretarja sta se delno strinjala ampak da se sedaj trudijo cimvec narest. Podjetnik je lastnik podjetja z najvecjim trznim delezem v svoji branzi. Sam pravi da koalicija slabo dela. Ampak njega je panicno strah janse.
To se zacnes sprasevat a v paralelnih okoljih zivimo pi.zda
99% kupcev so drugi podjetniki (SW)Koliko ima posla z državo in z "državo"?
delam v privat firmi, poznam veliko ljudi, ki imajo svoje firme pa vsi pravijo, da ko je Janša na oblasti da je veliko bolje, več se vlaga, večji red je. Ampak 90% teh prijateljev voli levo. Kot da delajo proti sebi proti svojemu poslu. Je pa mafija globoko zasidrana v državo od zdravstva, do vojske, do policije,.... Vsi imajo lovke povsod. In ni teoretične verjetnosti, da se tu kaj spremeni. Slovenci smo prodane duše levemu hudiču......Danes sem bil na avionu z dvema drzavnima sekretarjema in enim podjetnikom… slucajno smo sedeli blizu drug drugega. Podjetnik je obema povedal da je volilec SD, da ga je strah da bi Han sel v koalicijo z janso. Povedal je da koalicija ne dela dobro in sekretarja sta se delno strinjala ampak da se sedaj trudijo cimvec narest. Podjetnik je lastnik podjetja z najvecjim trznim delezem v svoji branzi. Sam pravi da koalicija slabo dela. Ampak njega je panicno strah janse.
Samo to je pravilno tolmačenje?Po svoje na nek način nepresenetljivo - dolga leta (desetletja) propagandnega antijanša pranja glav pač žal ima svoje posledice.
Seveda ne, ni edina. Je pa definivno ena izmed realnih opcij.Samo to je pravilna opcija?
nič se spraševat, vse je po programu.Danes sem bil na avionu z dvema drzavnima sekretarjema in enim podjetnikom… slucajno smo sedeli blizu drug drugega. Podjetnik je obema povedal da je volilec SD, da ga je strah da bi Han sel v koalicijo z janso. Povedal je da koalicija ne dela dobro in sekretarja sta se delno strinjala ampak da se sedaj trudijo cimvec narest. Podjetnik je lastnik podjetja z najvecjim trznim delezem v svoji branzi. Sam pravi da koalicija slabo dela. Ampak njega je panicno strah janse.
A mislijo da so delavke iz Nepala glupe ?
200+ zaposlenih. Vsak dodatni evro na strani stroškov se pozna. Tudi na višini oskrbnine.
Poglej priponko 96907
Vse poznam. Vem pa tudi, kako je na trgu s kadri in kakšni vse stroški so zadaj. Nepalci, kar sem jih videl pri južnih sosedih, so zelo pridni.Vsak ki je že kdaj imel sorodnike v teh domovih ve, kakšna mizerija je to. In zdaj bo še bolj, pa še upajo si računati bajne vsote za to, nobene moralnosti.