Ima kar konkretno vezo. Koliko tvojih kolegov iz gospodarstva je picikliralo?Jst recimo delam v gospodarstvu, 8 urni šiht je bolj izjema.
In kaj ima veze 8 urni šiht zdaj s tem? Petkovi protesti, če misliš to, so bili v popoldanskem času.
Ima kar konkretno vezo. Koliko tvojih kolegov iz gospodarstva je picikliralo?Jst recimo delam v gospodarstvu, 8 urni šiht je bolj izjema.
In kaj ima veze 8 urni šiht zdaj s tem? Petkovi protesti, če misliš to, so bili v popoldanskem času.
Za take kot si ti, bi moral biti kruh najmanj 10 eur na hlebec. Sicer zanimiva skreganost z realnostjo. JS celo življenje? Sicer pa, zanimivo, da ti smrdi 200 traktorjev v mestu, nimaš pa težav z 10.000 avti.Jap, vsaj tukaj so prišparali, kmetje se pa na naš račun podijo in smrdijo po mestih za Janševo vrnitev.
Glej, mene boš težko scat peljal, ker prvič nisem mestna srajca, drugič pa imam v nekem mojem delovanju opravka z nekaterimi kmeti, ki niso ravno reveži, kot bi ti rad predstavil-časa za hobi imajo dovolj, hudo opremo, ni da ni...Ja, imaš enega kmeta (sicer ti ne, ker mislim, da še nismo neto vplačniki v eu proračun in pa ene dva javna uslužbenca). Sam se odloči, kaj boš rabil v življenju.
Izjava, da imamo za nafto me je od takšne mestne srajce čisto presenetila, ker sploh ne kurimo nafte ampak razen par posameznikov, kurilca. Skorajda šokantno. In še plačamo ga, škandal.
A super duper traktorji so tisti od bratuškove, ko je rekla, da je vsak 100 ali 200 jurjev vreden, potem se je pa izkazalo, da štirje niso 50 jurjev vredni? To je tvoj vir informacij?
Seveda nisi, rabiš piškotek?Glej, mene boš težko scat peljal, ker prvič nisem mestna srajca, drugič pa imam v nekem mojem delovanju opravka s nekaterimi kmeti, ki niso ravno reveži, kot bi ti rad predstavil-časa za hobi imajo dovolj, hudo opremo, ni da ni...
Za take kot si ti, bi moral biti kruh najmanj 10 eur na hlebec. Sicer zanimiva skreganost z realnostjo. JS celo življenje?
Zmatran si od "pridelovanja bučk", pa trosiš nebuloze..saj boste dobili spet Janšata nazaj, pa bo teklo mleko in med-ali pa tudi ne.Seveda nisi, rabiš piškotek?
To, da ti obiskuješ samo par dejansko premožnih kmetov, po možnosti zlizanih s sistemom, te še ne naredi merodajnega za komentiranje kmetijstva.
Moram te razočarat, bučk letos ne bo, ker sem lani v 40+ na soncu preživel 2 tedna na njivi med njimi, da sem na koncu prodal 700 kil. Ampak kaj bi ti vedel o tem.Zmatran si od "pridelovanja bučk", pa trosiš nebuloze..saj boste dobili spet Janšata nazaj, pa bo teklo mleko in med-ali pa tudi ne.
a to zdaj policaja špilaš. Sem mislu da si običan kmet.Ima kar konkretno vezo. Koliko tvojih kolegov iz gospodarstva je picikliralo?
Zgolj želim potrditi, da ne nabijaš. Ne gre dobro.a to zdaj policaja špilaš. Sem mislu da si običan kmet.
Priznam, da nisem vpet v kmetijstvo, ampak lahko pa rečem, da se zmenite med sabo-imate zbornico, "prave ljudi" v vodstvu, denar je..Že samo dejstvo, da je bilo na zadnjih razpisih za seneno linijo rapisanih nekaj več kot 2 miljona eur sredstev (neverjetno ampak dejansko gredo nazaj v gospodarstvo), plačljivih vlog pa za 6 miljonov in na drugi strani za delovanje KGZS razpisanih 12 miljonov eur, vlog pa točno za 11.990.990 eur, bi ti lahko pokazalo kako stvari stojijo. In marsikateri "tvoj" kmet na podlagi katerega ti širiš svoje mnenje je del vsega tega in seveda mu gre dobro, ker je zlizan s sistemom na račun ostalih.
Pojma nimaš o realnosti kmetijstva.
Možnosti sta dve. Lahko, da je čisto običajen cigan in je dejansko to počel, lahko pa, da je dejansko kupil med v Lidlu za primerjavo. Verjetno ne bomo nikoli izvedeli.Slabo spremljam témo o sračkanju slovenskih kmetov in zato nikjer nisem zasledil obsodbe kmeta, ki v Lidlu kupuje med in ga prodaja naprej, kot ekološki...in to družina prejemnika zlatega znaka SDS, pa člana sveta KGZS...
Prilagam sliko, kot zaveden državljan, da se ne bo kdo nasral.
Poglej priponko 96716
Izgleda, da si čisto spregledal mojo prejšnjo izjavo o zbornici.Priznam, da nisem vpet v kmetijstvo, ampak lahko pa rečem, da se zmenite med sabo-imate zbornico, "prave ljudi" v vodstvu, denar je..
Nisem, ampak zdi se mi pa, da je za to stanje kriva vlada, še posebej pa Golob (taubi, robertina, homič, pernati ipd)Izgleda, da si čisto spregledal mojo prejšnjo izjavo o zbornici.
Za stanje v kmetijstvu ne, mi imamo svoje lopove, ki gledajo na svoj žep namesto za skupno dobro. Ni pa na državi situacija niti za kanček drugačna.Nisem, ampak zdi se mi pa, da je za to stanje kriva vlada, še posebej pa Golob (taubi, robertina, homič, pernati ipd)
Ja, podrobnosti sem res malce zamešal, ni preprodajal Lidl medu, ampak je bil problem previsoka vsebnost snovi za EKO certifikat...najbrž se bo izpostavilo, da je vse skupaj konstrukt...Mislim, sej je inšpekcija tam za ugotavljanje, policija pa za izrečene grožnje inšpektorjem...Možnosti sta dve. Lahko, da je čisto običajen cigan in je dejansko to počel, lahko pa, da je dejansko kupil med v Lidlu za primerjavo. Verjetno ne bomo nikoli izvedeli.
Sem pa zadnjič zasledil, da naj bi oni, ko so iskali crknjene kure priznali, da so posnetki prirejeni. Predvidevam, da novic o tem v medijih ni bilo.
No, zdaj vem zakaj so ga toliko po cajtngih vlekli.Slabo spremljam témo o sračkanju slovenskih kmetov in zato nikjer nisem zasledil obsodbe kmeta, ki v Lidlu kupuje med in ga prodaja naprej, kot ekološki...in to družina prejemnika zlatega znaka SDS, pa člana sveta KGZS...
Prilagam sliko, kot zaveden državljan, da se ne bo kdo nasral.
Poglej priponko 96716
mislim da se oba, če ne kar večina, strinjava da je traktor delovni stroj, ki kmetu omogoča preživetje posledično pa tudi ravnanje pajacev kot je mojškra. Tista izjava je bila absurdna, začuda se pa baba ni vpličila recimo v šestice s katerimi se prevažajo naokrog, in ki so cenovno zelo blizu tem traktorjem.No, zdaj vem zakaj so ga toliko po cajtngih vlekli.
Aja iz parlamentarne menze je tudi že odletel.
Kaj je res opa najbrž ne bomo izvedeli.
Danijel: ko je bratovskova govorila za traktorje po 100 000 in so šli kmetje protestirati vem da so naši lokalni kmetje vsi zalaufali oldfimerje in z njimi paradirali. Novejše so pa pustili doma...