Povprečen slovenček izmed 400.000 svobodnih:
Na koncu dneva... ta isti povprečen slovenček izmed 400.000 "svobodnih":
Povprečen slovenček izmed 400.000 svobodnih:Mislim, da je davek na sladke in slajene pijače čisto ok, to sranje samo ubija. Otrokom se naroči voda iz pipe pa je, zdrava je pa odžeja.
Povprečen slovenček izmed 400.000 svobodnih:Mislim, da je davek na prazna stanovanja čisto ok, naj plačajo tisti, ki imajo preveč. Kdor ne more naj proda.
Povprečen slovenček izmed 400.000 svobodnih:Jaz mislim, da višji prispevek za RTV ni napačen, RTV mora biti pošteno plačan, saj imajo edini dobre dokumentarce pa otroške oddaje, pa oddaje za manjšine. Radovedni Taček, Smrkci, Čebelica Maja, Svet ki izginja... to imaš samo na TV Slovenija.
Povprečen slovenček izmed 400.000 svobodnih:Da se dvignejo plače zaposlenim v javni upravi je edino prav, saj so eni dobili plače pod minimalcem, pa višje so izobraženi kot v realnem sektorju. Pa tudi če se dnevno poveča št. zaposlenih za 8 jih je vedno premalo. Da se dvignejo vodjem infunkcionarjem precej več kot enim za šalterjem je pa tudi jasno zakaj. Če hodiš v šolo pač dobiš več. Kakorkoli, končno bodo snažilke pa gasilci pošteno plačani.
Povprečen slovenček izmed 400.000 svobodnih:Davek na pse bi morali že davno uvesti, če imaš psa plačuj. povsod so dreki. Saj vem, da bo šlo za zavetišče, samo tko, povsod so dreki, naj lastniki
plačujejo.
Kaj pa potem če imamo vesoljsko agencijo, to ne bo nek strošek, bo pa plus v očeh mednarodne javnosti.
Na koncu dneva... ta isti povprečen slovenček izmed 400.000 "svobodnih":
Samo še vedno ne vem zakaj se vse draži? A je krivo tiskanje denarja? Kdaj bo Golob končno trgovce privil. Čeprav se očitno povsod po svetu draži, lani sem si lahko privoščil Novaljo, letos bo težka. Tudi v Bosni, Romuniji pa Srbiji višajo cene pa imajo sigurno pol nižje plače kot mi, sigurno, sem bil 2003 en vikend dol pa vem. No, globalno smo v dreku očitno.