Planet Golob

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.817
15.901
113
Sem vseeno imel upanje zate, ti ponudil izziv, da se enkrat odrečeš litanijam in odgovoriš v treh besedah. Skupaj bi naneslo 6 črk. Šest črk, ki bi jih dejansko prebral še kdo poleg tebe.

Vprašanje za digibutle, a AI zna delat povzetke litanij?
Bom odgovoril nekako v stilu kot si ti nedavno odgovoril nekomu drugemu, ki te je pozival k neki obliki replike - ne mislim pisat po navodilih/željah nekega X uporabnika table in dokler bo forum dopuščal poste z mnogo znaki, bom to tudi s pridom izkoriščal ter objavljal poste v taki obliki kot se bo to meni zdelo najbolj primerno. Če pa to potem tebe iz nekega razloga moti (pa morda še koga drugega), je pa to izključno tvoj oziroma vaš problem, ki ga lahko brez problema rešite na kar nekaj različnih načinov.

jello

Guru
22. sep 2008
10.208
3.867
113
Ko boš te stvari doumel, da vsak kritik trenutne oblasti ni avtomatsko volilec JJ boš imel manj problemov z drekom ali muhami ali pa obojim.

Še druga laž v istem postu. Ponavljaš za kolikecem. Zeh. V tej temi je 1104 strani, od tega 1103 strani kozlanja po trenitni vladi, niti na eno nisem odreagiral, niti eno. Če jo najdeš prosim na plan z njim.

Reagiram pa na vsako 300-to ponovitev hvale heroja. In fašem herojeve fene za vrat. Recimo danes imajo spet vsi rdečo, ker si izmenjujem drisko s tabo.

Moj post, ki bi hvalil trenutno ali katerokoli oblast pa ne obstaja. Če najdeš postrezi sicer pa stfu.

jello

Guru
22. sep 2008
10.208
3.867
113
Bom odgovoril nekako v stilu kot si ti nedavno odgovoril nekomu drugemu, ki te je pozival k neki obliki replike - ne mislim pisat po navodilih/željah nekega X uporabnika table in dokler bo forum dopuščal poste z mnogo znaki, bom to tudi s pridom izkoriščal ter objavljal poste v taki obliki kot se bo to meni zdelo najbolj primerno. Če pa to potem tebe iz nekega razloga moti (pa morda še koga drugega), je pa to izključno tvoj oziroma vaš problem, ki ga lahko brez problema rešite na kar nekaj različnih načinov.

Saj začel si obetavno, potem se.pa začne bistvena razlika. Jaz sem se ustavil, ti se pa ne moreš.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.090
3.767
113
Sej to je ravno to s čimer se strinjam - z lahkoto izgubljene volitve proti praktično komurkoli in ponavljanje tega v nedogled zaradi manjka sprememb v lastnem delovanju kot osnova za to. Ampak to še ni vse - potem ti začnejo uletavati talenti z idejami, da je tudi po volitvah v praksi lahko kakšen drek ali pa opica boljša pri vodenju države kot JJ in se stvari začnejo malo zapletati, ko izpostaviš argument, da en (dobesedno) drek ali pa opica pač ne more vodit države saj je to v končni fazi le navaden drek/opica, biser na drugi strani ti pa protiargumentira z izjavo, da ne moremo vedeti ali bi drek/opica bolje/slabše vodila državo, ker tega enostavno še nismo preverili v praksi. Komedija prve klase v bistvu.
Dobra!

• Všeč mi je
Reactions: koliko

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.090
3.767
113
Golob je brez olepševanja povedal, da bo šel davek na nepremičnine za višje plače javnega sektorja.

Še vedno pa sanja o drugem mandatu, ko bodo pričeli delati. Čeprav se v koalicijski pogodbi drugi mandat ne omenja, programa gibanja Svoboda pa mi Svobodnjak še vedno ni poslal.

Do konca leta naj bi vlada razkrila tudi nepremičninski davek, ki ne bo obremenil prve nepremičnine, ampak vse ostale. Scenarijev za to, kako naj bi bile obdavčene nepremičnine, uje po besedah Goloba več. Prvi namen obdavčitve dodatnih nepremičnin je, da jih ljudje oddajo v najem, kar pomeni, da bi tržne najemnine postale nižje. Drugi namen pa je po besedah Goloba ta, da bodo sredstva, ki bodo zajeta z obdavčitvijo, namenjena za višje plače zaposlenih v javnem sektorju.
Da bi javnosektorašu jemal in mu skozi višjo plačo vračal, hmm? Je že bolje, da vzame realnosektorašu. Realci nad dvigom plače javnemu itak ne bodo navdušeni. Javni, da jim jemlje zato, da jim vrne tudi ne. Če pa vzame realnemu in to nakaže kot povišico javnemu sektorju pa požanje vse hvale pri javnosektoraših.

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: koliko in Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.817
15.901
113
Jaz delterju nisem odgovoril. Ti pa meni si. Njemu sem očital sugeriranje teme za debato, jaz pa tebi način. Sem pa sicer probal obrnit malo (res malo) na šalo, pa mi ne gre.
Aja tako je bilo mišljeno. Well... Ti delterju nisi odgovoril kot te je lepo zaprosil, ker nisi želel, jaz pa tebi odgovarjam iz enakega razloga - ker tako želim (in ne ker ne morem da ne bi) in v takšni obliki kot želim (torej ne ravno v najkrajši možni). Poizkus šale zaznan a res neuspešen, morda kdaj drugič.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.762
9.526
113
čudno, da si ti tako zelo nastrojen proti janši, a proti golobu pa bevskneš mogoče kaj malega, da izpadeš bolj sredinski. Pri jj se dobesedno vžgeš.
Pa ne da imam kaj proti, take rabimo, ampak je pa zanimivo.

Potem naklikaš noter še levo desno, kot da je to v poplavi vseh dnarožerskih golobovih idej sploh pomembno..... ti samo pozornost sprevračaš.
Če ti je res šlo toliko slabše oz. ne - če ti je sploh šlo slabo pod jj, bi takrat napisal, kaj te moti.

Zdaj pa napiši vsaj, kaj je dobro, mogoče pa mi zaradi "fakdetšitgolob" efekta ne vidimo, kako dobro v bistvu vlada skrbi za nas.
Pejt za domačo nalogo mal poiskat. Ne rabiš daleč, že na tej strani sem rekel Golobu dresirana opica.
Kaj me moti pri JJ sem pa tudi napisal. Velik del na tej strani.

B81

22. jul 2007
37.158
10.603
113
Pejt za domačo nalogo mal poiskat. Ne rabiš daleč, že na tej strani sem rekel Golobu dresirana opica.
Kaj me moti pri JJ sem pa tudi napisal. Velik del na tej strani.
Ok kul imaš kak predlog? Ker na volitvah bo prava dilema, zdaj goloba lih ne bi, janšeta ne bi, logarja ne bi...torej en star obraz, ki je zame delal ok v prejšnjih dveh letih ali nov star obraz, ki ga zanaša nekam preveč na levo (WTF is that?) in potem še torej ponovitev tega kar imamo danes (če bo zunaj) ali hudega ruparja wtf... počasi bo treba novo temo odpret.

2. okt 2007
3.820
2.308
113
Da bi javnosektorašu jemal in mu skozi višjo plačo vračal, hmm? Je že bolje, da vzame realnosektorašu. Realci nad dvigom plače javnemu itak ne bodo navdušeni. Javni, da jim jemlje zato, da jim vrne tudi ne. Če pa vzame realnemu in to nakaže kot povišico javnemu sektorju pa požanje vse hvale pri javnosektoraših.

a prejšnji teden pa je podjetnikom na Brdu govoril, da bodo plače manj obdavene, ko se bo uredil nepremičninski davek. Sedaj pa je spet obrnil ploščo in bi z nepremičninskim davkom napajal plače javnega sektorja....

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.762
9.526
113
Ok kul imaš kak predlog? Ker na volitvah bo prava dilema, zdaj goloba lih ne bi, janšeta ne bi, logarja ne bi...torej en star obraz, ki je zame delal ok v prejšnjih dveh letih ali nov star obraz, ki ga zanaša nekam preveč na levo (WTF is that?) in potem še torej ponovitev tega kar imamo danes (če bo zunaj) ali hudega ruparja wtf... počasi bo treba novo temo odpret.
Ti očitno nimaš dileme.

B81

22. jul 2007
37.158
10.603
113
a prejšnji teden pa je podjetnikom na Brdu govoril, da bodo plače manj obdavene, ko se bo uredil nepremičninski davek. Sedaj pa je spet obrnil ploščo in bi z nepremičninskim davkom napajal plače javnega sektorja....
Potem mora neprem. davek bit tudi na parcele, ne le na stanovanja in hiše itd... ker parcel pa ta banda ima nekaj, kolikor sem bral.