Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Pica je res dobra, nisem pa nikoli plačal s kartico. No, naslednjič bo kartica.
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Pica je res dobra, nisem pa nikoli plačal s kartico. No, naslednjič bo kartica.
Čemu tako veselje, samo dražje boš plačal, raj za ta dnar naroč meni eno pivo
Citat:
Čemu tako veselje, samo dražje boš plačal, raj za ta dnar naroč še eno pivo
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ksz
Zdej sem ze 2x slisal da v Hoferju zavracajo kovance. Nek gospod hotel placati z nevem koliko kovanci in mu je prodajalka zatezila da hocejo kartico da je to praksa hitre prodaje.
Zaradi tvojega posta sem pred pol ure nesel 32,45€ v drobižu na blagajno - in ne boš verjel niti grdo me ni pogledala kaj šele kaj rekla drugega kot hvala in na svidenje.Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ksz
Zdej sem ze 2x slisal da v Hoferju zavracajo kovance. Nek gospod hotel placati z nevem koliko kovanci in mu je prodajalka zatezila da hocejo kartico da je to praksa hitre prodaje.
Kdaj si to bil in s katero kartico? To je nekaj novega, doslej tega ni bilo.Citat:
K smo že pr karticah in plačevanju, ...nek sem bil na pici in sem reku, če lahko s kartico, pravi, da lahko, da je pa 1.5€ al 2€ višiji račun, če plačam z njo. Lahko to nardi? K če lahko je potem rešitev na dlani za plačevanja s kartico. Mi je blo pa mal čudno, da ti plačaš zarad tega višiji račun, ampak tko ma ta gostinec
Prej se pozanimaj, če lahko plačaš s kartico. Namreč ne jemljejo jih povsod. Raje vidijo gotovino, tudi evre ponavadi vzamejo.Citat:
Uporabnik dem pravi:
Ko smo ravno pri karticah; ali je možno na hrvaškem plačevati z mastercardom ali pa z navadno nlb kartico?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Si moral povedati katera gostilna je to? In sedaj bo Davidoff poslal kelnarco v tri krasne!