To je pa zato, ker stroške prevalijo na potrošnika. Ko bodo vse firme začele to delati, pa noben več ne bo kartice uporabljal.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Je, redno je provizija ko s kartico (bilokatero) plačaš storitve JU (cestna taksa, dokumenti...).
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
To je pa zato, ker stroške prevalijo na potrošnika. Ko bodo vse firme začele to delati, pa noben več ne bo kartice uporabljal.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Je, redno je provizija ko s kartico (bilokatero) plačaš storitve JU (cestna taksa, dokumenti...).
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kakšen odnos, zdaj vem zakaj nisem še nič kupil v Comshopu, vedno se nate spomnim.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kakšen odnos, zdaj vem zakaj nisem še nič kupil v Comshopu, vedno se nate spomnim.
Sure da, me zanima tvoj odnos v službi, če jo sploh imaš.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Kot sem rekel, je to pač politika poslovanja nekega podjetja. Kako rešujejo pritožbe strank, vedo oni sami. Jaz osebno ne zavrnem nobene kartice, ker nimam niti stroškov z transakcijami, niti mi ne plačujejo zneskov za le nekaj evrov.
In če se je nek lokal odločil, da pri njih lahko plačaš s kartico le zneske nad 50eur, imajo taka pravila. Kdor je ovca bo pač šel na bankomat pa za drugič ve, komur se da ukvarjat s prckanjem bo pa vstrajal pri kartici pa z inšpektorji grozil.
Ampak ne me pa prcati z nekimi zakoni, kje to piše da lahko zavrnem kartico stranke. Če me kaj prime in se tak odločim, jo lahko zavrnem. PIKA ENDE OFF FINITO.
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
K smo že pr karticah in plačevanju, ...nek sem bil na pici in sem reku, če lahko s kartico, pravi, da lahko, da je pa 1.5€ al 2€ višiji račun, če plačam z njo. Lahko to nardi? K če lahko je potem rešitev na dlani za plačevanja s kartico. Mi je blo pa mal čudno, da ti plačaš zarad tega višiji račun, ampak tko ma ta gostinec
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Saj je jasno, kdo hoče s kartico plačat kavo v gostilni ... tisti, ki ima na računu manj kot 10eur, pa ne more na bankomat. pa po možnosti še z mastercard plača, da mu bodo naslednji mesec trgali. Tak sploh nima kaj po gostilnah hodit ... žal.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Banka za uporabo kartice na terminalu zaračuna 0,10-0,15€ (odvisno od banke) fiksnega stroška + v procentih zneska opravljene transakcije.
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
nedolgo nazaj sem v Mercatorju plačal 0,17 € s kartico