Ping pong Rusija : EU

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 474
  • Začetni datum

B81

22. jul 2007
36.926
10.498
113
To se strinjam, da bi lahko naredili tako kot Avstrijci.

V starih casih so se klali na nacin, da so deda napili in nakurblali, da je kak dec klepinil njegovo ali kaj podobnega...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.878
107
63
štajerska
dokazi , kje so dokazi !?
neka sfrustrirana kuzla reče oni so in vsi se klanjajo. mogoče so res taki nesposobni amateri, da puščajo sledi vsepovsod. čeprav dvomim
ampak, če je to res takšen oh in ah strup, zakaj potem policaji pred bajto unega špijona nimajo zasčitnih oblačil ?

B81

22. jul 2007
36.926
10.498
113
Torej enako kot so ruski hekeri pomagali trumpu na volitvah, zdaj pa je rusija kriva? :)

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113

B81

22. jul 2007
36.926
10.498
113
In ker je bil dvojni agent, je kdo pomislil, da bi ga resili sami anglezi? Saj je imel informacije iz obeh strani.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.878
107
63
štajerska
  • Všeč mi je
Reactions: Gatto in B81

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
police believe...
jaz pa believam, da je to samo politična gonja, ker bi ameri in englezi radi poceni rudna bogastva rusije in jim to še ni uspelo, ker je pač putin na ablasti.
jih je jelcin zajebo , ko je škripnil, in sedaj an vsah način hočejo uničiti rusijo. to jaz believam

No pretiravaš, pri uničevanju Rusije so najbolj zaslužni oni sami. Tudi pr nas je isto. Ti pač ne preneseš zahoda, čeprav si tipičen konzumer. Tudi moj star fotr je od Titota, gor dol...

Putin si dost nespretno sam dela probleme, pa jih ne rabi delat. Ima pa probleme z lastnimi ljudmi ki so pri koritu. Podobno imajo tudi Kitajci probleme. Partija je samo še na papirju..

Kar se pa tiče naravnih bogatstev Rusije, je pa prva ki jih najbolj jebe ravno Kitajska, ki jim že daje pufe v zameno za poceni plin za več let ter klavzule za nespremenjeno ceno ki je parkrat cenejša kot jo prodaja EU.

Vendar to Kitajci delajo hinavsko in izkoriščajo sankcije zahoda proti Rusiji. Putin ima dve velike fronti. In ni nič kaj složen z nobeno stranjo.

Včasih pa je Putin veljal za mirnega voditelja, zadnje časa pa parade, čudni nastopi v stilu S. Koreje itd..... Kar je res čudno.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
police believe...
jaz pa believam, da je to samo politična gonja, ker bi ameri in englezi radi poceni rudna bogastva rusije in jim to še ni uspelo, ker je pač putin na ablasti.
jih je jelcin zajebo , ko je škripnil, in sedaj an vsah način hočejo uničiti rusijo. to jaz believam
Sj so Američani od rusije za par dolarjev kupili Aljasko :valjamse::valjamse: Kaj češ tumpast narod.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.440
113

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.776
113

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.878
107
63
štajerska
No pretiravaš, pri uničevanju Rusije so najbolj zaslužni oni sami. Tudi pr nas je isto. Ti pač ne preneseš zahoda, čeprav si tipičen konzumer. Tudi moj star fotr je od Titota, gor dol...

Putin si dost nespretno sam dela probleme, pa jih ne rabi delat. Ima pa probleme z lastnimi ljudmi ki so pri koritu. Podobno imajo tudi Kitajci probleme. Partija je samo še na papirju..

Kar se pa tiče naravnih bogatstev Rusije, je pa prva ki jih najbolj jebe ravno Kitajska, ki jim že daje pufe v zameno za poceni plin za več let ter klavzule za nespremenjeno ceno ki je parkrat cenejša kot jo prodaja EU.

Vendar to Kitajci delajo hinavsko in izkoriščajo sankcije zahoda proti Rusiji. Putin ima dve velike fronti. In ni nič kaj složen z nobeno stranjo.

Včasih pa je Putin veljal za mirnega voditelja, zadnje časa pa parade, čudni nastopi v stilu S. Koreje itd..... Kar je res čudno.

putin je car ( cesar ), se tudi tako obnaša in vodi svojo državo tako
zahod bi rad prišel poceni do ruskih naravnih bogastev , predvsem zda. kitajci izkoričajo priliko ( zahodnih sankcij ). kdo je pa ne ne bi ?
ne mores pa rečt, da je putin butast. in samo nekdo butast, bi šel fentavat nepomembnega špijona na tak način. To je debilno.
Je pa dober način kako iebat rusijo in jo probat destabilizirat. Ni uspelo z gospodarkimi sankcijami, sedaj se pa proba na drug način.
močna rusija ni v interesu ZDA. Tudi, če so vsi rusi butasti pijanci, imajo še zmeraj velik in uporaben arsenal. In dokler se rusije ne razbije ali pa zamenja voditelja, toliko časa ameri & ce ne bodo dali miru

kaj pa ima tvoj stari foter s titejem pa jaz nena vem

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.878
107
63
štajerska
hec bo ko bodo ugotovili, da je skripalov hotel ta strup nekomu prodati, ker mu je zmnjkalo gnara za vodko... ( no saj tega ne bodo nikoli objavili )
vse to spominja na ameriške opice, ki so trdile, da ima sadam orožje za množično uničevanje, pravih dokazov pa nobenih
ne trdim, da so rusi angelčki, ampak to je pa malce preveč butasto