Nihče drug........ to vejo vsi.Kaj kar nekaj blebetaš? a so pol rusi ali niso?
https://news.sky.com/story/skripals-were-poisoned-at-their-home-police-believe-11307561dokazi , kje so dokazi !?
neka sfrustrirana kuzla reče oni so in vsi se klanjajo. mogoče so res taki nesposobni amateri, da puščajo sledi vsepovsod. čeprav dvomim
ampak, če je to res takšen oh in ah strup, zakaj potem policaji pred bajto unega špijona nimajo zasčitnih oblačil ?
police believe...https://news.sky.com/story/skripals-were-poisoned-at-their-home-police-believe-11307561
A ti ruska poročila gledaš?
police believe...
jaz pa believam, da je to samo politična gonja, ker bi ameri in englezi radi poceni rudna bogastva rusije in jim to še ni uspelo, ker je pač putin na ablasti.
jih je jelcin zajebo , ko je škripnil, in sedaj an vsah način hočejo uničiti rusijo. to jaz believam
Sj so Američani od rusije za par dolarjev kupili Aljasko Kaj češ tumpast narod.police believe...
jaz pa believam, da je to samo politična gonja, ker bi ameri in englezi radi poceni rudna bogastva rusije in jim to še ni uspelo, ker je pač putin na ablasti.
jih je jelcin zajebo , ko je škripnil, in sedaj an vsah način hočejo uničiti rusijo. to jaz believam
police believe...
Sj so Američani od rusije za par dolarjev kupili Aljasko.
Vir: https://siol.net/novice/svet/kako-so-rusi-americanom-prodali-aljasko-398357Američani so Aljasko, ki obsega v 1,7 milijona kvadratnih kilometrov in je zdaj največja ameriška zvezna država, kupili za takratnih 7,2 milijona ameriških dolarjev v zlatu (več kot 16 milijard današnjih dolarjev).
No pretiravaš, pri uničevanju Rusije so najbolj zaslužni oni sami. Tudi pr nas je isto. Ti pač ne preneseš zahoda, čeprav si tipičen konzumer. Tudi moj star fotr je od Titota, gor dol...
Putin si dost nespretno sam dela probleme, pa jih ne rabi delat. Ima pa probleme z lastnimi ljudmi ki so pri koritu. Podobno imajo tudi Kitajci probleme. Partija je samo še na papirju..
Kar se pa tiče naravnih bogatstev Rusije, je pa prva ki jih najbolj jebe ravno Kitajska, ki jim že daje pufe v zameno za poceni plin za več let ter klavzule za nespremenjeno ceno ki je parkrat cenejša kot jo prodaja EU.
Vendar to Kitajci delajo hinavsko in izkoriščajo sankcije zahoda proti Rusiji. Putin ima dve velike fronti. In ni nič kaj složen z nobeno stranjo.
Včasih pa je Putin veljal za mirnega voditelja, zadnje časa pa parade, čudni nastopi v stilu S. Koreje itd..... Kar je res čudno.
Pa kaj potem če so prodali. Saj je RKC tudi prodala tiste gozdovo na pokljuki, pa jih je vseeno zahtevala (in dobila) nazaj. Pa še odškodnina jim bo pripadla za neuporabo.
Tudi če bi se zgodilo, da je kdo zraven momljal v ruščini je še vedno možnost, da ga je kak Skripalov kolega, ki je tako kot Skripal bil rus, delal pa za angleže.A jo bodo spravili k sebi da bo lahko povedala, da ju je nekdo "poškropil" in zraven nekaj momljal v ruščini?
Ja no ? 16 milijadr je denarja da naši radikalni levičarji komaj naredijo dvotirno železniško progo od Kopra do Ljubljane. Pod Aljasko se pa skriva več kot petina vseh svetovnih zalog nafte torej na tisoče milijard denarja.