Ping pong Rusija : EU

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 474
  • Začetni datum

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Ne. Dokazi so pomembna stvar ko se drzava nate spravi kot drzavljana. Tule mamo pa ze drugega (za litvinenkom) ki so ga skinili (oz probali). In jih majo pomoje mal dovolj.

Sej ne vem zakaj tak halo. Par diplomatov so jim domov poslali. Zakaj se rusi cudijo? Sej razvijajo neke ultra super balisticne rakete itd itd....so se pac malo odnosi ohladili.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Veš zakaj mi je smešno. Prikazuje se kot da so Rusi edina nacija, ki ima črne operacije na tujem ozemlju. Poleg tega pa močno smrdi po false flag...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Tisti ki v to verjame je najmanj naiven. Za false flag pa...dalec od tega da bi trdil da to ni mozno (pa resnicno ne maram teorij zarote), ampak to gorece zagovarjanje rusije in kako je zahod grd je pa kr malo smesno. Seveda skozi moje oci. Ce bi mi rusija generalno ustrezala bi morda na zadevo gledal drugace.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če bi v Nemčiji našli mrtvega UK agenta, zastrupljenega s strupom, ki ga je pred leti naredila UK. Ali bi svet obsodil UK (brez dokazov) in odpoklical njihove diplomate iz svojih držav? Močno dvomim. V ozadju so popolnoma drugi interesi...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Ce bi v mehiki nasli dojencka zavitega v deko z napisom "made on moon" ali bi dali izjavo da je dete nezemljan? Ce bi, ako, kaj pa ce... pustva ta nacin debate - ker gre lahko v nedogled s hipoteticnimi vprasanji. Poglej sirsi kontekst - to je drugi tak primer za litvinenkom. Ko so polonij izsledili direktno do aviona s katerim je oseba (ki jo je zahod poimenoval) Igor the Assassin odletela nazaj v mati rusijo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Erjavec je včeraj delno OK povedal na fopu zvečer.

Dodatno pa še:

- smo suverena država in glede tega se sami odločamo, kako in kaj, saj pa menda nismo sateliti judovske ZDA

Je pa skrajni čas, da izstopimo iz NATA.
Bla bla bla....potem pa mamici €U jokat s protestnimi pismi ker se Hrvatje po zalivu furajo :valjamse:
Iz NATA pa seveda lahk takoj izstopite. Greš v Srbijo in to je to. Al pa v Rusijo saj vam tega nihče ne brani.

• Všeč mi je
Reactions: Adam13

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Ja zdej prov zivahna nista bla menda ko so ju nasli. Ce prav razumem sta itak ze ves cas v komi. Konc koncev mas sorodnike ki ti lahko recejo da nimas kaj snemat

B81

22. jul 2007
36.924
10.498
113
Ne. Dokazi so pomembna stvar ko se drzava nate spravi kot drzavljana. Tule mamo pa ze drugega (za litvinenkom) ki so ga skinili (oz probali). In jih majo pomoje mal dovolj.

Sej ne vem zakaj tak halo. Par diplomatov so jim domov poslali. Zakaj se rusi cudijo? Sej razvijajo neke ultra super balisticne rakete itd itd....so se pac malo odnosi ohladili.

Skoda da sem moral to prebrat.

nacek

Guru
13. okt 2012
2.936
572
113
Pa ko se Borči gre politiko ali so Britanci kaj povedali o spoštovanju prava glede meje ?
Pač milo za drago.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
Meni je fascinantno predvsem to, kako hitro so uspeli identificirati ta ultra tajni ruski živčni strup...bi rekel, da jim še polonija pri Litvinenku ni uspelo diagnosticirati v tako kratkem času :D

Bo pa treba dati dokaze na plano. Ker to, da je nekdo nedvomno kriv brez ponujenih dokazov, smo že slišali pred približno 15 leti, pa vsi vemo, kako se je končalo...

No Rusi na neki točki niti Novičoka ne priznajo kot njihov produkt. Putin ima očitno vse bolj S Korejske fore. Sam proti vsem.
Kr se pa naše zunanje politike tiče pa je Karlov idiotizem neizmeren, ko se gre za neke Palestince se na gobec postavlja, ko pa gre za resen gospodarski interes pa kliče na zagovor Ruskega veleposlanika.

Tukaj moramo biti zaradi gosp. interesa tako kot Avstrici (briga nas) diplomatsko nevtralni - se ne vmešavat in vlečt škodljivih potez.. Tako škodljive zunanje politike pa ni vodila še nobena vlada. Karl pa meša drek, da bo ja zmotilo Ruse in EU. Če bi rekel mi ne bomo izgnali bi blo precej bolje.

Še enkrat idiotizem.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
No pri nasi drzavi je predvsem smesno, da bi malo iztrcavali (Palestina, rusija,...), pol se pa cudimo da se americanom fucka ce nas hrvati z zalivom nategujejo (oz so v bistvu kr na njihovi strani), da se evropa tud premaknit ne misli glede tega vprasanja.... pa sej je logicno...najpametnejsi ko gre za neka globalna vprasanja...pol se pa se za lokalna sami brigajte (pomoje da dobesedno tko razmisljajo) =)

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
No Rusi na neki točki niti Novičoka ne priznajo kot njihov produkt. Putin ima očitno vse bolj S Korejske fore. Sam proti vsem.
Kr se pa naše zunanje politike tiče pa je Karlov idiotizem neizmeren, ko se gre za neke Palestince se na gobec postavlja, ko pa gre za resen gospodarski interes pa kliče na zagovor Ruskega veleposlanika.

Tukaj moramo biti zaradi gosp. interesa tako kot Avstrici (briga nas) diplomatsko nevtralni - se ne vmešavat in vlečt škodljivih potez.. Tako škodljive zunanje politike pa ni vodila še nobena vlada. Karl pa meša drek, da bo ja zmotilo Ruse in EU. Če bi rekel mi ne bomo izgnali bi blo precej bolje.

Še enkrat idiotizem.
Na razgovor "smo" poklicali SLOVENSKEGA veleposlanika v Rusiji (mislim, da isto avstrijci in slovaki). To pomeni, da se na nek način ohlajajo diplomatski odnosi.

In danes so Karl & co. rekli, da ne bodo nobenega izgnali.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
In zdaj ne bo nobene pomoči iz €U glede Piranskega zaliva, Američani pa bodo seveda raje Hrvate podpirali. Čedalje bolj tone Slovenija zaradi parih bebcev.

• Všeč mi je
Reactions: Adam13

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.328
9.557
113
EU
Škripalo je škripnil v Angliji, vi že vlečete povezavo s Piranskim zalivom. :valjamse:
Dobri ste. Še čelavega nekak prilepite zraven.