Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Nenadoma moja ideja ni tako zelo slaba ane?
Če si pokvarjena pi.zda je odlična ideja, ja...
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Nenadoma moja ideja ni tako zelo slaba ane?
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Stvar je jasna, daj oglas, da prodaš nov d.o.o. in podpiši pri notarju, da je brez obveznosti(gnilo jajce.press)
Ojoj na postajo si moral iti...res gnoji od policajev so tako leni...mar bi vsako leto enkrat naokrog prisli in vprasali ce kaj zelis od njih...ne ti si moral na postajo...Citat:
Uporabnik nakuppodjetja pravi:
Pozdravljeni,
sem šele sedaj videl takšen odziv.
Vse skupaj se sedaj vleče že kakšne pol leta. In na kratko: jaz želim s tem zaključiti. Zakaj? Dovolj imam teh policajev, odvetnikov itd. Enostavno se mi ne da več. To je trajalo slabe pol leta in ni videti izhoda. Da si sedaj spet delam neke stroške z odvetniki mi ne pade na misel več. Da bi se ukvarjal s policisti tudi ne. Veste kolikokrat so me klicali, na postajo sem moral iti. Da grem še nekam dati prijavo? Žal ne, moji živci so več vredni. Sicer pa se moram ukvarjati s svojim poslom in ne s tem.
Glede tega podjetja sem se že sprijaznil. Pač nisem bil dovolj previden in to me je stalo.
Torej, če mi želite zares pomagati, bi prosil za nasvet, kako se čim hitreje znebim tega podjetja. Zaenkrat se mi zdi najboljša ideja, da bo šlo to v stečaj.
Pbutec in KdoZ: "zgodba" je na mojo žalost še kako resnična in bi dal kar veliko denarja sedaj, da ne bi bila! Živci so na koncu več vredni kot marsikaj drugega.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Dragi nakuppodjetja, ce si bil tako glup, da se ti ni dalo zrihtati novega, lastnega podjetja, ampak si sel na nateg "firma za 500 EUR", potem - si si kriv sam. Kako "resen poslovnez" si pa je bilo s tem jasno nakazano.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
What do you mean, "vcasih" in "dolocenih"?Roko na srce, "ponavadi" in "vecina" je bolj primerno.
Dragi nakuppodjetja, ce si bil tako glup, da se ti ni dalo zrihtati novega, lastnega podjetja, ampak si sel na nateg "firma za 500 EUR", potem - si si kriv sam. Kako "resen poslovnez" si pa je bilo s tem jasno nakazano.
Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:
S.p. je v današnjih časih pot v samomor. (za ene dobesedno)
Bolje da ti d.o.o. bankrotira, kot da pri s.p. ju greš v osebni stečaj.