Ping pong Rusija : EU

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 474
  • Začetni datum

B81

22. jul 2007
36.927
10.498
113
VB je sla iz EU. Ce pride se vec krdel migrantov, sklepam, da ne bodo mogli v VB.
Je mogoce vsa ta gonja v nactu zda, kako zj=bat Evropo se bolj?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Boris Johnson lied about Skripal on VIDEO, putting his position as UK Foreign Secretary under threat
https://www.rt.com/uk/423107-boris-johnson-lied-russia-skripal/

Boris Johnson put his post in jeopardy after apparently lying about Russia being proven as the source of a nerve agent used in the Skripals’ poisoning. On Tuesday, the Porton Down lab said that they hadn’t identified the source.
The Foreign Secretary’s statement, which is being widely shared on social media, features him telling Germany’s state broadcaster that scientists from the Porton Down laboratory were“categorical” about the Russian origin of the substance used in the alleged nerve attack.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.734
5.897
113
Seveda, to pa ne... če bi skupaj preizkovali dogodek, bi na plan prišla resnica. A ni vse več kot očitno, da rusija res nima pri tem nič.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.734
5.897
113
Na koncu se bo VB obveščevalna tako zaplezala da folk niti James Bonda nebo hotel več gledat. :p

B81

22. jul 2007
36.927
10.498
113
Hmm...doma nam jemlje elita,, na morju pa hrvaska. Kaj je zdaj bolj neugodno?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Sicer se ne strinjam s tem da bi morali rusijo avtomatsko obsodit.....pa vendarle rezultat bo s5 v piranskem zalivu....

https://reporter.si/clanek/slovenij...so-dale-klofuto-sloveniji-glede-rusije-631264
Jasno je, da so Američani bolj načelni, ko gre za zavezništvo. Mislim pa, da ta dogodek ni prinesel nič novega v odnosih. ZDA so razumele, da smo se na stran Rusije postavili, ko smo Putina po aneksiji Krimskega polotoka povabili k ruski kapelici. Naša politika je računala, da nam bodo Rusi vrnili, ko bo Danilo Turk kandidiral v OZN, vendar Rusi take malenkosti hitro pozabijo in je Danilo izvisel brez njihove podpore. Smo pa takoj dobili prisluhe na pladnju.
Kakorkoli, naša zunanja politika je očitno dokaj nesposobna. Ali podpremo Ruse ali VB v tem sporu je za oboje povsem nepomembno. Važno je, kaj od enih ali od drugih lahko dobimo mi.

• Všeč mi je
Reactions: Apollo8 in 8888

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.765
6.159
113
blizu močvirne prestolnice
Jasno je, da so Američani bolj načelni, ko gre za zavezništvo. Mislim pa, da ta dogodek ni prinesel nič novega v odnosih. ZDA so razumele, da smo se na stran Rusije postavili, ko smo Putina po aneksiji Krimskega polotoka povabili k ruski kapelici. Naša politika je računala, da nam bodo Rusi vrnili, ko bo Danilo Turk kandidiral v OZN, vendar Rusi take malenkosti hitro pozabijo in je Danilo izvisel brez njihove podpore. Smo pa takoj dobili prisluhe na pladnju.
Kakorkoli, naša zunanja politika je očitno dokaj nesposobna. Ali podpremo Ruse ali VB v tem sporu je za oboje povsem nepomembno. Važno je, kaj od enih ali od drugih lahko dobimo mi.
Pa ne samo to. Od Rusov Slovani nismo imeli nikoli nič dobrega. In to so dejstva.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
se ti zdi da smo? Razrušen vzhodni del drzave....posiljeno in izropano vse kar se je dalo....ekonomska stagnacija....tehnološka stagnacija....

I

Izbrisan uporabnik #9334

Yebeš vzhodni del, mi tam nismo nikoli spadali. Vse to je bilo posilstvo enega zmešanega Korošca, ki nam je sjahal sistem za naslednjih 200 let :bonk:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
To je to.
Zajeta slika.PNG

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kaj, če bi ti te "vaše " umotvore zadržal na tistih sajtih, kjer ti in tebi podobni orgazmirate ob njih..enkrat si že bil odstranjen iz alterja, ravno zaradi takih bedarij, ki jih nobeden normalen ne bere.
To je tudi moja zadnja replika na tvoje "poste"..