Pijančevanje na Prešercu - mnenje

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.685
113
Dobr sem da se to korigira....

Ampak ne zdej da bomo mel policijsko uro po 21h....Ljubljana je že tko mrtvo mesto izven poletne sezone
bonk.gif

Kako bomo pa Novo leto pol praznoval
sprasujem se.gif

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Se zna zgodit da ne bomo, ker obstaja nevarnost neprijavljengea shoda v namen demonstracij

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.175
113
v lokalni ostariji
kameleon kaj bi ti? red a živo mesto?

k življenju pač spadajo tudi pjana mularija, pjančki, klošarji... lahko pa narediš popolnoma dolgočasno čisto mesto...

Kamele0N

23. jul 2008
42.484
5.685
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kameleon kaj bi ti? red a živo mesto?

smile-1.gif
Sicer nisem lih neki potoval v lajfu....

Ampak bio sam več u Minkenu.....i Beču ( na Tiestotu
cheer.gif
) tko da vem da se da z mal razmišljanja oboje dosežt

In red in žur
wink-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.484
5.685
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Dejansko sem pričakoval, da bo dodal še kak post na odprto tematiko.
grin1.gif

Jaz sem pa pričakoval da zemo ne bo po zemotu pljuval
grin1.gif

Je pa res da Zoky mal drugač razmišlja od drugih zemotov.....šta možemo....pare dupe vrte ( Ðamija kljub temu da je pravoslav`c......v eni besedi zgledovanje po EU mestih a v realnosti balkanizem .....)

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.624
3.990
113
Kako si zverziran da ločiš kdo je pijanec kdo pa samo noče dat za 10x precenjeno pijačo v lokalu?

Da nekoga oceniš kot pijanca je potrebno malo več kot zgolj mimo se sprehodit pa ocenit glede na uro in lokacijo.

To je tisto ko starček na poti iz tržnice do Pošte pade na Čopovi ko ga fršlok rukne pa vsi pametni komentirajo da je spet enga pijanega klošarja zvil.
rolleyes-1.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
v Rimu je recimo prepovedano jest & pit na kulturno zgodovinskih spomenikih
kar v teoriji pomeni, da ne smeš kupit sladoleda in posnemat audrey hepburn na španskih stopnicah

v praksi sicer folk glih to počne in jih noben ne preganja, čeprav je cel kup policajev vsepovsod
kakšne posebne svinjarije pa tud ni videt

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.291
7.059
113
pri taščici
Imajo za vsak primer tak zakon. Dokler ližeš sladoled kulturno ti ne bodo težil, ko boš pustil koš smeti za seboj, pa hop cefizelj.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
aha...

če pride do pizdarij, majo zakonsko podlago za ukrepanje

pr nas je pa to mal drgač - mamo cel kup zakonodaje, ki je sama sebi namen
v ljubljani so hotl sprejet nekaj podobnega, izgovor je bila pijana mularija...

sm pa prepričan, da se redarji ne bi upali zajebavat s hordami pijane mularije ampak bi raje zakasirali kazen enemu nič hudega slutečemu turistu, ki bi si na klopci v parku uniona odprl...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.175
113
v lokalni ostariji
eh... tam na prešercu kolikor se spomnim je večinoam posedala mularija (študenteraj) pjančki (klošarji) so imeli "plac" na frančiskanski...

ampak ene pa res vse moti...

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Enim tle predlagam, da se včlanijo v NSI - za vejo podmladka inkvizicije bodo čist dobri.
Zdaj pa on topic - kolikor sem jaz opazil, se v vseh evropskih glavnih mestih pije na ulici, pa noben nič ne teži. Tudi klošarjem so glavni/mestni trgi najbolj priljubljene točke - pa jim tudi nihče ne teži, dokler ne pride do izgredov. Definicijo, kaj je izgred, seveda postavijo varuhi reda in miru. Ne pa moralisti.
V večini evropskih glavnih mest lahko vohaš neprijetne vonjave, večinoma hujše kot pri nas.
V katerih glavnih mestih se ne pije na glavnem trgu? Verjetno ne v Pekingu, pa v Teheranu, pa še kje na podobnih lokacijah.
Tako da se turisti nimajo nad čem zgražati. Drugje je huje in osebno ne vidim tu nič narobe. Zakaj bi plačeval - in povrh še čakal natakarja - za petkratnik vsote svojo pijačo?
Morali bi videti, kako izgledata Oslo in Stockholm ob nedeljah dopoldne. Tam je ob sobotah žur do jutra, policajem pa dol visi, če kozlaš po pločniku - dokler ne začneš razbijat.
Ne sodi, da ne boš sojen.
LPM

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
To vam je vaša borba dala, namreč zaprtje stare Ljubljane, kjer se praktično nič več ne dogaja, razen klošarjev, ki pijejo na Prešercu in brezdelnežev, ki pijejo ob Ljubljanici.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Bols, da se Ynos preseli na kmete, bo mel mir, pa vonj po gnoju, ce mu to bolj pase ocitno....
evil.gif
ja seveda , na kmete bi ga vturili,
10.gif
kr sami ga mejte