Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja, po balkansko je hotel rešit problem, pač babo na moški WC, pa je naletel na nepričakovan odpor in to še od manj vrednega človeka, bolgara.
Dokler ne vidiš, kakšen luksuz za 50 centov dobiš v Nemčiji.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ej, če mene srat kje na poti, komot skeširam par eurov, če lahko lepo v miru rešim potrebo...tako da 70c za mene ni preveč
Če je nuja, pa nimaš druge možnosti boš dal tudi 10 al a 20 eur, ampak to je izsiljevanje.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ej, če mene srat kje na poti, komot skeširam par eurov, če lahko lepo v miru rešim potrebo...tako da 70c za mene ni preveč
Meni (in verjetno tudi večini) se pa zdi takšna cena oderuška, zato bom šel raje scat v grmovje.Citat:
Uporabnik flip pravi:
50c je in dobiš listek zdaj že kar na večini petrolovih wc-jev. Tisti ki je veliko na poti in zna ceniti čist wc ko ga rabi, mu ni problem dat tistih 50c za nek normalen wc.
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Če je nuja, pa nimaš druge možnosti boš dal tudi 10 al a 20 eur, ampak to je izsiljevanje.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pravzaprav je izsiljevanje že vsakršnje računanje WC-ja, pod pretvezo, da ga morajo čistit. Pa saj čistijo tudi petrolovo trgovino, pa prostor kjer tankaš... Zakaj pa ti pa za uporabo prostora, kjer tankaš, kupuješ in plačuješ ne računajo še posebej čiščenja? Pa to morajo čistit pravtako kot WC.
Ti jaz povem zakaj..Ker je to nizkotno izsiljevanje, srat pač moraš tam in takrat kot te prime, ne moreš da nebi. tisto pijačo, sendviče... in ostalo kar prodajajo na petrolu pa lahko dobiš tudi drugje.
Saj pravim, morali bi bit eni navadni wc-ji zastonj, in drugi bolj luksuzni in čisti za pa plačilo, pa naj se stranka odloči kam gre raje. Ampak to ne bo nikoli, ker bi v tem primeru zastonj wc-ji odžirali stranke plačljivim, kjer nekdo lepo služi. (npr. 70 cent / minuto) Ljudem je pač treba denar izpuliti iz žepa, najlažje takrat, kadar MORA opraviti naravno potrebo.
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Petrolov urednik Gregor Lukan je odgovoril na vaše vprašanje!
Vprašanje: https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1889821/page/0/fpart/5/vc/1/nt/6 WC-je ste dali v upravljanje Bolgarom?!
Vir: http://www.petrol.si/povej
Odgovor:
Spoštovani,
zahvaljujemo se vam za posredovano vprašanje. Na avtocestnih bencinskih servish uvajamo kavcijski način uporabe sanitarij. S tem želimo zagotoviti višjo raven čistoče v sanitarijah. Kavcijski listek lahko uporabite za nakup blaga ali storitev razen goriv na vseh Petrolovih avtocestnih bencinskih servisih v Sloveniji v roku 60 dni. Podoben kavcijski način uporabe sanitarij je tudi v večini evropskih držav z razliko, da na Petrolu ob nakupu v bencinskem servisu vrnemo celotno vrednost kavcije. Čiščenje sanitarij na avtocestnih lokacijah izvajajo pogodbeni izvajalci.
Lep pozdrav,
Gregor Lukan
Razvoj prodajnega mesta
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Kavcija. Oni nabavljajo robo v Mercatoju in nabijejo gor 103% marže. Npr, Milka čokolada z celimi lešniki 1,03 EUR Mecator, Petrol 2,10. Tako te še 1x nategnejo. Smo ne sedaj vsi ustavljat na pasu za počasna vozila in za ograjo hodit na minus dva deci.