Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Spoštovani!
Zahvaljujemo se vam za vašo informacijo.
Na Petrolovih bencinskih servisih je uporaba stranišč brezplačna. Na bencinskem servisu Lukovica in na še nekaterih smo čiščenje zaupali podjetju, ki se ukvarja s čiščenjem stranišč. Na vseh straniščih, katera čisti to podjetje, je nameščeno obvestilo, na katerem vas seznanjamo o brezplačni uporabi stranišč. Torej čistilci ne smejo zaračunavati uporabe.
Poleg tega morajo zagotoviti čistočo in potrebni material na stranišču (papir, milo,..).
Vaše pripombe smo posredovali pogodbenemu partnerju in jih opozorili na postopke njihovih zaposlenih. Upamo, da se podobni primeri ne bodo ponovili.
S spoštovanjem,
Tomaž Jamnik
Področje maloprodaja
vir
To še velja? Včeraj sva se z drago vračala z morja, dotankala na Barju, spila kavo in se šla olajšati (draga je noseča). Ker je bila vrsta pred ženskim WCjem dobesedno do konca pločnika pred WCjem, moški pa je bil praktično prazen, sem hitro prijel drago in jo odvlekel na moški WC, da bi se olajšala v eni izmed praznih moških kabin. Takrat je prirohnel nek starejši čiča in začel kričati v nekem čudnem jeziku (baje bolgarščina), drl se je ko jesihar in občutek sem imel, da naju bo pretepel na licu mesta. Občutek sem imel, kot da bi bila med nekimi primitivci v neki tretje razviti državi. Že mi je padala tema na oči, da ga zabijem v jašek od sekreta, pa sem se hitro spomnil, da bi znal tisti kvazi varnostnik v odbojnem jopiču na WC-ju, ki je gledal izpod čela, tudi "njegov" in da ima še kje zadaj pajdaše. Skratka tip je naredil celo štalo. Ko je draga končno prišla na vrsto na ženskem WC-ju, pa jo je neka starejša ženska, ki sedi tam poleg krožnička, kamor ljudje odlagajo kovančke, dreznila pod rebra in od nje zahtevala prispevek.
Takoj sva šla k prodajalcu na Petrolu, ki mi je prijazno povedal, da razume situacijo, da imajo WC-je čez neki Bulgari in da bo posredoval moje ogorčenje nadrejenim.
Kako je s tem? Priznam, da mi je čiča konkretno dvignil pritisk in da sem še cel večer razmišljal o tem, da bi se danes vrnil s kakšnim kijem v avtu. Komu lahko posredujem neljubi dogodek?
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Ljudje smo si različni.
Meni je najbolj pomembno pri potovanju, da so wc-ji čisti! In mi ni problema dat 70 centov.
Medtem, ko eni samo gledajo, kako se bodo prešvercali mimo, al pa šli srat za prvi grm, ker je ta cena lopovščina. Ni pa jim problema recimo dat par minut pozneje 1,5 € za rjavo brozgo (po kateri bodo na naslednjem postajališču spet najbolj glasni).
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Ljudje smo si različni.
Meni je najbolj pomembno pri potovanju, da so wc-ji čisti! In mi ni problema dat 70 centov.
Medtem, ko eni samo gledajo, kako se bodo prešvercali mimo, al pa šli srat za prvi grm, ker je ta cena lopovščina. Ni pa jim problema recimo dat par minut pozneje 1,5 € za rjavo brozgo (po kateri bodo na naslednjem postajališču spet najbolj glasni).
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Dobro, da se nekaj en vsaja na WCju, se nima kaj. Slovenec, Bosanec ali pa Bolgar. Se mi pa zdi, da je splošen gnev spet uperjen v napačne. Petrol se dela Šveda, raznorazne agencije, ki lifrajo tujce sem Francoze, delodajalci, ki jih najemajo pod pogoji, " če ti kaj ni OK, lahko jutri greš" budale, tisti reveži pa malo manj kot fehtarjo na sekretih, ki jih kao pucajo za plačilo, ki je na koncu bržkone odvisno precej od tega kar tam v krožnik pade. In teza, da Petrolu nič ne daste, ker tankate tam za ne vem koliko denarja, pač pade, ker Petrolu se kratko malo j*. Če želite Petrolu prst pokazat, greste samo na WC, tankate pa na OMV.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Malce jeze bi lahko tudi sresel na vse babe na babjem WCju, verjetno marsikatera ve, kako je biti noseč, pa vseeno niso spustile noseče ženske naprej? Bolgar je pač moški in tega ne razume, ampak ženske pa bi morale biti bolj sočutne.
Si jim povedal svoje?
70 centov za WC je lopovščina, pa če bi imeli zlate školjke.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa je 70centov za WC zagotovilo, da je dejansko vse tip top na sekretu, tako kot bi imel doma, da bi še cesar šel sem srat?
saj na primorskem ga imajo. v gorici in na uni pumpi takoj za fernetiči.Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Meni imajo najboljši sistem Avstrija, Nemčija in Švica (na avtocestah). Za WC na avtomatu plačaš listek 0,5 ali 1 € dobiš kot dobroimetje, ki ga na blagajni lahko potem vnovčiš.