Tudi tam je občasno dolgčas.
Za 1x mam druge (prednostne) podvige... RoMeX bo boljši naslov
Čist tko na btw - koliko približno pa pride tak podvig, da dvigneš tako vozilo? Ugibam na blef - cca.5k?
Samo bi lahko smetana alter.si povedala, kaj bi nabavila, če bi imela recimo 60.000€ za avto brezpogojno.. da vidimo omejenost oz. razširjen spekter Lahko pa kdo naredi kako anketo oz bolj omejene pogoje. (edit: seveda je govora o 60.000€ minimalno, kdor da komot več in je pripravljen omenit, kar...)
Men trenutno sede - sem v starosti 32-38 let - karavani in kak V60, A6 "naloudan", benciner, 260KM min. kak superb mogoče (leta omenjam, ker še nisem v SUV eri)
hmm.. da bi točno eno vozilo izbral..ajt RS6. jbg vse ima ZAME, izgled, power, praktičnost, zvok
Dajte še kak predlog no, pomagajte mi sanjati in mogoče še komu.
A pol ste vsi tahudi na karibih itd.... Al ste glih prišli iz šihta v petek, pa vas baba še ni spustila iz gospodinjskih opravil.
Ma res me zanima, ker v vsaki temi sami milijonarji, hudi avti, s superduper pičkami pa 30+ kurci.
Tle se pa nekaj menite kaj bi kdo imel, če bi lahko.
Jaz sem vedno mislil, da so te mokre sanje že vsaj dvakrat uresničene na dvorišču
Ko prideš enkrat do 40 začneš razmišljati... “pa sej sem kar nekaj delal, pa mogoče si pa zaslužim nekaj boljšega na dvorišču...” in začneš listati avto.net
No meni je xc90 prevelik. Če mi pa za xc60 kdo zrihta kaksnih 10% popusta ( ne morem iz svoje kože ) pa bi verjetno hitro podlegel. A je to kriza srednjih let?
Ko prideš enkrat do 40 začneš razmišljati... “pa sej sem kar nekaj delal, pa mogoče si pa zaslužim nekaj boljšega na dvorišču...” in začneš listati avto.net
No meni je xc90 prevelik. Če mi pa za xc60 kdo zrihta kaksnih 10% popusta ( ne morem iz svoje kože ) pa bi verjetno hitro podlegel. A je to kriza srednjih let?
Brez thuleta na strehi enostavno nisi carV eni zadnjih tem o fovšiji smo ugotovili da imajo nekateri poleg velikosti plehovja fetiš tudi na thule strešne gajbe.