Party za osamljene vendar ne odcvetele alterke

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Piki, Čbela, Tjasa in vse ostale osamljene alter bejbike, v soboto je en fajn party za vas.
Da potešite firbec, nženo kliknite tukaj
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik icequeen616 pravi:
a samo za nas
sprasujem se.gif

a ti si osamljena alterjevka 20+ pa z dobro postavo in lepim obrazom? no sej ne, da bi une omenjene dejansko to imele, sam vseen vprašam...si morda celo albanka?
confused-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
štibla je zelo lep fant..pa še to mi je všeč, da ni usmerjen samo na ženski spol
srce-1.gif

čeprav zdaj neki bluzi o albankah
grims-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
čaki, če sem sloveneta, je bil to sam enkraten, khm, zdrs, ne moreš me zdej kr tko stigmatizirat...kakšni življenski pogoji albank to?

@pikica sej si luštna, pa še uhe maš seksi, prov vilinske, grrr
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Piki, Čbela, Tjasa in vse ostale osamljene alter bejbike, v soboto je en fajn party za vas.
Da potešite firbec, nženo kliknite tukaj
wink-1.gif

Take, ki niso preveč lepe, lahko mene kontaktirajo, ker, kot je znano, nisem zbirčen glede videza. Samo imam do februarja vse zasedeno.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
stibr: js temu pravim strleci uhi

kasius: sej bi te js, sam nimam se diplome (jebatga, nisem preskakvala letnikov) pay ocitno predobr zgledam

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Sej ne rabiš met diplome. Diploma je pogoj za mojo morebitno potencialno resno partnerico.

Nazadnje urejeno:

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
hjao ona-on party
bonk.gif

Koliko nekih zablojencev pa tu najdeš... Sva pred leti šla s kolegom pogledat kak to zgleda... Prideva not ravno sredi dogajanja, pa en kup nekih dedov stoji ob šanku, skoraj vsi v prekratkih hlačah pa belih nogavicah. Stojijo in izgubljeno čakajo, kot da jim bo nekdo na pladnju prinesel punco. Žensk malo, dobrih le kakih 10%, večinoma milfice. Nekaj spijeva, pogledava naokrog in ker je ravno bil party na vrhuncu, pač grem do ene boljše in vprašam, če gre densat. Pa me gleda čudno pa začne nekaj nabijati, če imam otroke pa da je težava z resno vezo, ker je ona z lj pa neke take fore. Nič jasno. OK, greva s kolegom dalje pit in pol čez čas sva joinala v grupo nekih milfic, da smo malo bluzili naokrog. Večina folka je še vedno stala nekje v kotu in so se držali čisto za sebe. Vzdušje so nekoliko rešile hostese in animatorke, drugače bi blo totalni polom. Dvomim, da si je kdo tam našel kaj za sebe, saj toliko nenavadnega folka na kupu redko kje vidiš.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Podobno izkušnjo imam sam iz nekega chat - partyja izpred 10 let.

Zabava je bila organizirana v brunarici za Savo, mislim da je to pri Črnučah. Bil sem mlad mulc, željan novih poznanstev. Pridem not:

-20 % 30+ letnic, ki se jim je "iztekal čas"
-10 % 40+ letnic, verjetno ločenk
-60 % nekih čudnih tipov, starih večinoma dvakrat toliko, kot jaz takrat
-10 % tipov mojih let

Vzdržal sem toliko, da sem spil nekaj pijače in se najedel. Takrat sem za vedno zaključil s takimi množičnimi internet spoznavanji.

Nazadnje urejeno: