Party za osamljene vendar ne odcvetele alterke

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
hjao ona-on party
bonk.gif

Koliko nekih zablojencev pa tu najdeš... Sva pred leti šla s kolegom pogledat kak to zgleda... Prideva not ravno sredi dogajanja, pa en kup nekih dedov stoji ob šanku, skoraj vsi v prekratkih hlačah pa belih nogavicah. Stojijo in izgubljeno čakajo, kot da jim bo nekdo na pladnju prinesel punco. Žensk malo, dobrih le kakih 10%, večinoma milfice. Nekaj spijeva, pogledava naokrog in ker je ravno bil party na vrhuncu, pač grem do ene boljše in vprašam, če gre densat. Pa me gleda čudno pa začne nekaj nabijati, če imam otroke pa da je težava z resno vezo, ker je ona z lj pa neke take fore. Nič jasno. OK, greva s kolegom dalje pit in pol čez čas sva joinala v grupo nekih milfic, da smo malo bluzili naokrog. Večina folka je še vedno stala nekje v kotu in so se držali čisto za sebe. Vzdušje so nekoliko rešile hostese in animatorke, drugače bi blo totalni polom. Dvomim, da si je kdo tam našel kaj za sebe, saj toliko nenavadnega folka na kupu redko kje vidiš.
Heh, sem bil enkrat po službeni dolžnosti na ona-on partyju. Prmejduš, da prej najdeš solidno (beri: kolikor toliko za pogledat in s pospravljenim podstrešjem) babo na Metelkovi, kot pa tam.
grin1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik icequeen616 pravi:
Slovenet ... kaj je zdej to ... tema ti umira tebe pa od nikjer ... je premalo ribic zagrabilo ali samo taprava ne
sprasujem se.gif

hysterical-1.gif

Če že nekje drugje praviš, da si bejba, si morda ti tista prava ribica
wink-1.gif

Morda pa si želim na partyu videt tud kako določeno ribico
grims-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Ja bil sem na partyu. Še najboljše so bile animatorke, sam so bile nekako nedosegljive
wink-1.gif

Kronično je manjkalo sexy bejbik.

Ti si res mislil, da sexy bejbike hodijo na srečanja samskih?
hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Kakšna luškana bi se vseeno našla.

Ena animatorka je tolk okrog mene brenčala, da sem ji rekel, da bom nakonc njo odpelal. Pa je rekla, da to pa ni mogoče.

Pojdi v soboto v kakšen diskač, kot je recimo Top v Lj,a li Plus in Minus v MB...dobrih kolk češ.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
če me spomin ne vara, ima ja. Zakaj te pa zanima, če jo poznam? da nis res ti ona v resnic, pa zdej preverjaš...
tongue-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik icequeen616 pravi:
ja, ja v topa ja ... pol bo pa spet joka in stoka o tem kako so babe
stupid-1.gif

Do mene so bile bejbe v Topu zelo prijazne...Mogoče zato, ker sem močan in obritoglav?