Party za osamljene vendar ne odcvetele alterke

PinoLavatrice

Pripravnik
21. okt 2010
175
0
16
Za zdaj še butale
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Ker je SLO tak mala in skoraj vsak vsakega pozna, ciljam na doloceno skupino zensk, poznanih fac, ki jih lahko srecas zunaj vsak vikend. Pa sej prav da se gre ven, kam bi pa ga vezani dedci hodli potem vlagat, ce ze ne v "diskac".

ka ti si pa jezen ker ti nočejo dati?
hysterical-1.gif

moj pogled na zadeve:

zame je to enostvano. pragmatično.
prvo uvertura, ki mora biti čimkrajša, elektrika v zraku, po tem akcija in po tem, če so vse pogodbene stranke zadovoljne sledi pogajanje. seveda, če je to vsem strankam v interesu.

klasična zgodba pa je, princeska, ki bi te rada prepričala da nobenemu ne da takoj in da je samo ona takšna (marketing) ter da jo moraš snubiti (pogajanja).
po uspešnih pogajanjih, sledi pogodba in realizacija pogodbe.
no, najlepši del je, da jih veliko ugotovi da ima blago stvarne napake, ali da je pomanjkljive kakovosti in prekinejo pogodbeno razmerje. lahko po prvi noči, lahko po drugi ali pa po n-ti noči.

žal strošek prekinitve pogodbe narašča eksponentno s časom.
hysterical-1.gif

nauk, prvo akcija, pa če je vse ok sledi pogajanje.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Nic nisem jezen. Imam super punco
wink-1.gif
Pac to sem opazil v casu, ko sem tud sam sel kdaj pa kdaj v omenjene "diskace".
Nektare, sploh v teh "diskacih" kar visoko letajo. V resnici pa zalost.

PinoLavatrice

Pripravnik
21. okt 2010
175
0
16
Za zdaj še butale
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Nic nisem jezen. Imam super punco
wink-1.gif
Pac to sem opazil v casu, ko sem tud sam sel kdaj pa kdaj v omenjene "diskace".
Nektare, sploh v teh "diskacih" kar visoko letajo. V resnici pa zalost.

ah ja. to so široke in kompleksne zadeve in kar tako enostranske sodbe podajat mogoče ni lih najbolj ok.
mislim bolj na to kar bi lahko napisal, če bi sodil.

jaz pravim, vse je marketing. tudi največja kokoš ali muška kokoš zna spakirati meglo v izviren paketek. na nas, tebi, meni, nekomu pa je, če bo gledal le paketek ali tudi vsebino. dandanes kraljuje megla, ampak jaz je ne kupujem.

zanimivo mi je, ko se kako neke "top" pič..ke držijo kot da so edine, na koncu končajo s tipom, ki ga, če bi bil ženska ne bi niti mrtvo pijano pos...cal.
hysterical-1.gif