party droge

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.780
113
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Si kdo predstavlja, da bi reklamirali da je 1joint na teden dobr skadit (pač dobre strani trave so tudi že dokazane, uporabljajo jo tudi v zdravstvene namene) tako kot pravijo da je dobro deci rdečga vina na dan...pa smo spet tam, neverending story.
Morfij in podobno šaro tudi uporabljajo v zdravstvene namene. In je dokazano dobro.
No, kaj pol to pomeni?
smirk-1.gif

2. sep 2007
1.538
827
113
Dolenjska
Tole sem enkrat že prilepil, pa bom še zdaj. Je sicer skopirano z enega drugega foruma ampak sam sestavek je aktualen za tole temo.

V dobi informacijske tehnologije, kjer te vsepovsod bombardirajo o škodljivosti določenih substanc, revež ni vedel kam ga to lahko pelje, vsi pa dobro vedo, da na železniških tirih ni dobro piknikov prirejat, pa na avtocesti k popoldanskemu počitku leči? Res bogi...

Droge so v splošnem prepovedane, zatorej rabimo policijo, ki bo hodila na te partije, zmetala mularijo na šank, jim pregledala žepe, pobrala substance in jih za nedoločen čas poslala v hausarest! Zakon je jasen! Ampak če se ti fiksaš, ne pričakujem da me boš razumel, po vaše naj bi pa še poslali na teren ekipe socialnih delavcev, prostovoljcev in ostalih usmiljencev, kjer bi tem đankijem celo predavali o varni uporabi drog in jim po možnosti celo pokazali pravilno uporabo le te, ja kam smo prišli, samo da smo proti redu in zakonom, in če je na cesti omejitev 60 je to 60 ne 66 in ne 72, zato če te policaj ustavi in kaznuje te upravičeno ker kršiš zakon in družbeno dogovorjen red, samo vas je preveč takih, ki vam to paše, zato se tudi nič ne premakne na bolje!

Ti se zaradi mene fiksaj s čimer hočeš in kolikor hočeš, samo potem ne jadikuj, kako uboga presita mladina umira, ker ni dovolj obveščena in ker ni dovolj informirana, ker že v štartu nimaš kaj prepovedanih substanc v roko jemat, samo enim to nikoli ne bo jasno.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Come again? Katera mladina umira zaradi prepovedanih substanc? Heroin seveda izvzet, ker to je že drugo poglavje. Ne podpiram drog, ampak v dobi informacijske tehnologije govoriti, da boš zaradi uporabe npr. amfetaminov umrl, je bedarija. In tvoja primerjava s hitrostno omejitvijo je zgrešena, ker v prometu nisi sam, in s prekoračitvijo ogrožaš sebe in ostale udeležence prometa. Koga ogrožaš z uporabo prepovedane substance? Sebe! Pametuje lahko o drogah zgolj tisti, ki je to poskusil in pozna učinke, ne pa nekdo, ki je konzervativno vzgojen in je vse kar družbeno ni sprejemnljivega zanj fuj in fej. Tudi zdravila na principu SSRI so lepa droga, ampak ker niso prepovedana in ti jih predpiše zdravnik, je vse lepo in prav. In če ne poznaš fiziološke principe delovanja neke spojine, boš težko govoril o dejanski škodi na telo. Vsako pretiravanje pač pelje v pogubo, pa naj bo to alkohol, sladkor, mastna hrana, upperji, downerji,...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik twins pravi:
Citat:
Uporabnik Diabla pravi:
mislim pa da je normalno da boš na partyju uzel party drogo da boš zdržal celo noč in še after pa ne rabiš veliko js uzamem čet E ja pa na koncu mogoče še četrtinko pa mam js dovolj za celo noč pa after če se pa hočem udesit sta pa tut dva pa pol v razmaku pol ure tkt pa letim ja samo mora potem nekdo drug peljat moj avto domov
wink-1.gif

ne, sori mislim da ni normalno uzet kr drogo da kao zdržiš celo noč.. sj js tut hodim ven kr pogosto(torki v mb), pa nikol mi ni niti na kraj pameti padl za kakršno koli drogo.. se da brez problema zdržat celo noč samo na alkoholu...

Pa koga maš ti za norca? Ali samo sebe tolažiš in ti je fajn, ker je tvoja droga legalna. WTF?!?!.
bonk.gif
Ko jih pa par 100 umre na cesti pa svetovna pidarija. Ja sej, sam v tem je biznis. Aha, se je tudi v alkoholu. Evo, vam zdravje.

Sem hodil na party-je in jaz nisem rabil tudi alkohola ne, da sem se veselil celo noč. A sedaj lahko rečem, da si ti alkoholik, ker rabiš alkohol, da zdržiš celo noč? E-ja še nisem probal in ga tudi ne nameravam več. Že tako odplede dedu, da požrem še to kemijo, me peljejo od vsega oh in sploh adrenalina. Moja droga je kolega s katerim smo že leta in leta nazaj žural. In ravno tako ni rabil ne E-je, ne alkohola, MDMA, trave, you name it. To je to, če pač uživaš in poslušaš to glasbo. Še najbolj tečno je, ko se pelješ domov in bog nedaj, da omeniš policaju da si iz žura, kateri nič ne najde. Samomor
uf-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Ja in prikazat so hoteli kako so grdi grdi farmacevti tablete naredili, nihce pa ni povedal, da gre za navadno leno mularijo, ki se pac drogira. Sej eni se pa z lepilom zadevajo pa verjetno ni proizvajalec lepila kriv za to ane.

Ja ves kako je, ta demokrticnost nas jebe od zadaj v glavo med tem k mislmo kolk smo kul. Kriv je user, ampak najbolj pa sistem, ljudje kot ze miljonkrat napisano smo ofce in nemores ti pri ofcah spilat demokraticnost in puscat vsakomur svojo odlocitev in mu dajat 101 nacin za uzitke in pizdarije, ker le te ni zmozen izvesti pravilno. A ves lahko si ti al pa jest tukaj pameten ja kdo jim je kriv da so tolk butasti, mene je pa strah da mi to nebo nic pomagalo ce bom doma mulca na kratko drzal ker je okolica tista ki je tolk mocna da ga bo prej ko slej notri potegnila ker se mu bo zdelo to normalno za tist cajt.

Lahko si ti ali jest pameten in reces jest nisem v tem dreku ker mam neki v glavi in take bedne poti nisem izbral, ampak ce pogledas nazaj v svojo mladost, kolk pa si mel moznosti, jest sem v osmem razredu slisal za travo in gledal kt tele v nova vrata, in poznal smo se alkohol in tle se konca, pa klical smo se po domofonih in ze zarad tega vsega nisi mel kej prevec sans za pizdarije, danes nasa mladina in mladina cez recmo 10 let bo mela pa okol sebe 50 takih stvari, ki so slabe in ni sans da zdrzijo vse to , sploh z internetom, telefoni in podobnimi informatorji.

Enkrat recem bom probal MDMA ga nam je prnesu tak mulo da nisem vedu al mu stisnem samar al kuga, jest sm takrat v njegovih letih tocno litr vina spoznavu kaj dela ko ga eksas.

Najbolj butasto mi je pa ko govorijo, ja mladina je danes napredna, WTF!? Kaksna napredna, mladina je danes brez morale in z 50imi moznostmi za zlorabo nedovoljenih stvari ki so meni osebno bile nedosegljive. Pa se starsi so se zelo spremenil, za kar je pa spet kriv sistem.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.579
113
ma dej nehi....

S travo sem se srecal v 6 razredu, skor vsii so kadili....ene par jih je zacelo se lepilo vohat....

Vsak se sam odloca... Ce to ne drzi pol rabimo centralno oblast ki bo furala lajf od raje....sam pol bo dost huje....ne da ne bo drog....tud boga in numerelogije ne bo....

To je pa za povprecnega slovenca ze skor apokalipsa

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
467716-post_slo.gif

Dejmo naredit svet bre napak. Ups, ne da se ga dokler so tleljudje,živali, rastline,... mogoče idelen svet obstaja na Marsu,kjer pač ni nič. Zaenkrat.

lp

Diabla

Zelenc'
25. avg 2012
15
0
1
35
Kranj, Šk. Loka
od Eja folk umira zato k pretirava nima meje folk jih dons dons požrepo 8 bonbonov na noč ..... valda jih bo vršlok....8 bonbonov pa mal tekočine pa mal speeda pa šee mal mn tekočine pa smo na robu dehidracije ..... zato folk umira od Eev....je pa tko da tis k je probov določeno zadevo ve kako je in ve da je fajn samo pa to niso droge za usak dan
wink-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Delam v branži, kjer je odvisnost lep biznis. Ampak je legalno, država pobere skoraj 40%, zato jih niti ne zanimajo uničene družine, obubožan folk s krediti, hipotekami, ipd, ki tone v vedno večjo bedo svoje odvisnosti. Ampak neee, ma država svoj delež, kaj češ pol, si rezat vejo na kateri sediš?
Alko je relativno težko pridobivat, tako da ga imajo lahko deloma pod kontrolo, spet pa povzroča tako odvisnost da bo vedno dovolj "strank".
Trava pa zrase vsakmu napol sposobnemu človeku in tega ne bi mogli obdavčit... tako da je treba ljudem onemogočit da bi si to delali, ker potem izgubi na davkih, če si lahko ljudje sami doma priskrbijo dozo.
Zato pa je treba ljudi lepo poslati k dohtarju, ta je novodobni diler z licenco, dobil boš nekaj hujšega kot eno pleve, ampak oni že vejo kaj je zate (za državo in farmacijo) dobro, zato pustite profesionalcem da vam dajo odmerek na račun zdravstvene zavarovalnice. Let the professionals [cenzura] you up!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mis - Dobro si napisal. Cigarete in alkohol so lep biznis. Pri cigaretah biznis za državo, pri alkoholu pa polek davkov pomagajo tistim, ki se s tem ukvarjajo in delovnih mest zaradi alkohola ni malo.

Travo pa doma posadiš v lonec, za sebe imaš par rastlin dovolj. Pa gre vse mimo države.

Saj pa tisti, ki se borijo za legalizacijo trave dobro vedo, zakaj je marihuana ilegalna, tobak pa ne. (Za vse je kriv bombaž).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Diabla pravi:
od Eja folk umira zato k pretirava nima meje folk jih dons dons požrepo 8 bonbonov na noč ..... valda jih bo vršlok....

Problem E-jev je, da ni to ''trenutna'' droga. E ne prime takoj kot trava, spid ali koka, ampak prime kasneje. Lahko čez pol ure, lahko čez uro in še več, odvisno od posameznika. Zato pa je potem problem s začetniki - vzamejo celega, čeprav bi bilo več kot preveč polovica. Čakajo, čakajo... Se ne zgodi nič (ali pa razlagajo kako čutijo nevemkaj - placebo efekt). Potem pa dva v družbi razlagata kak ju je prijelo, tretjega pa še ni in si misli ''meni pa nič ni'' ter vzame še enega. Potem pa udarita oba in se mu meša
tongue-1.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.361
3.053
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Tole sem enkrat že prilepil, pa bom še zdaj. Je sicer skopirano z enega drugega foruma ampak sam sestavek je aktualen za tole temo.

V dobi informacijske tehnologije, kjer te vsepovsod bombardirajo o škodljivosti določenih substanc, revež ni vedel kam ga to lahko pelje, vsi pa dobro vedo, da na železniških tirih ni dobro piknikov prirejat, pa na avtocesti k popoldanskemu počitku leči? Res bogi...

Droge so v splošnem prepovedane, zatorej rabimo policijo, ki bo hodila na te partije, zmetala mularijo na šank, jim pregledala žepe, pobrala substance in jih za nedoločen čas poslala v hausarest! Zakon je jasen! Ampak če se ti fiksaš, ne pričakujem da me boš razumel, po vaše naj bi pa še poslali na teren ekipe socialnih delavcev, prostovoljcev in ostalih usmiljencev, kjer bi tem đankijem celo predavali o varni uporabi drog in jim po možnosti celo pokazali pravilno uporabo le te, ja kam smo prišli, samo da smo proti redu in zakonom, in če je na cesti omejitev 60 je to 60 ne 66 in ne 72, zato če te policaj ustavi in kaznuje te upravičeno ker kršiš zakon in družbeno dogovorjen red, samo vas je preveč takih, ki vam to paše, zato se tudi nič ne premakne na bolje!

Ti se zaradi mene fiksaj s čimer hočeš in kolikor hočeš, samo potem ne jadikuj, kako uboga presita mladina umira, ker ni dovolj obveščena in ker ni dovolj informirana, ker že v štartu nimaš kaj prepovedanih substanc v roko jemat, samo enim to nikoli ne bo jasno.

Ha ha! Hecno! Nekateri ste tako zelo nastrojeni proti prepovedanim drogam in bi uporabnike verjetno kar najraje linčali. To, da smo pa država največjih pijandur, ki povzročijo največ prometnih nesreč, uničijo nešteto družin in so nasplošno problematični pa nikogar ne moti.

Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Delam v branži, kjer je odvisnost lep biznis. Ampak je legalno, država pobere skoraj 40%, zato jih niti ne zanimajo uničene družine, obubožan folk s krediti, hipotekami, ipd, ki tone v vedno večjo bedo svoje odvisnosti. Ampak neee, ma država svoj delež, kaj češ pol, si rezat vejo na kateri sediš?
Alko je relativno težko pridobivat, tako da ga imajo lahko deloma pod kontrolo, spet pa povzroča tako odvisnost da bo vedno dovolj "strank".
Trava pa zrase vsakmu napol sposobnemu človeku in tega ne bi mogli obdavčit... tako da je treba ljudem onemogočit da bi si to delali, ker potem izgubi na davkih, če si lahko ljudje sami doma priskrbijo dozo.
Zato pa je treba ljudi lepo poslati k dohtarju, ta je novodobni diler z licenco, dobil boš nekaj hujšega kot eno pleve, ampak oni že vejo kaj je zate (za državo in farmacijo) dobro, zato pustite profesionalcem da vam dajo odmerek na račun zdravstvene zavarovalnice. Let the professionals [cenzura] you up!

Odlično!

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Ha ha! Hecno! Nekateri ste tako zelo nastrojeni proti prepovedanim drogam in bi uporabnike verjetno kar najraje linčali. To, da smo pa država največjih pijandur, ki povzročijo največ prometnih nesreč, uničijo nešteto družin in so nasplošno problematični pa nikogar ne moti.

zmaga.gif

Naše zdravje je en velik biznis v svetu.

Diabla

Zelenc'
25. avg 2012
15
0
1
35
Kranj, Šk. Loka
ja vem da je to najvecji problem zacetnikov pa ne sme se ga cakat...najslabs je pa to k se alkohol mesajo zravn kokr js vem je pa mn k litr v eni uri...js k sm prvic uzela bonbon je moral sosed peljat moj avto domov k js sm bla k avion in nism bla sposobna vozit in tudi ne vozim ce nisem sposobna. . .raj se se dve ure kuliram k pa da grem vozit zadeta tok da glava pece...zato pa js jem po cetrtinkah

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.579
113
sej tud heroin se lahk jemlje po cetrtinkah...ne rabis celga grama naenkrat vase poknit...naj ti bo dlje casa lepo, razporedi si...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Mis - Dobro si napisal. Cigarete in alkohol so lep biznis. Pri cigaretah biznis za državo, pri alkoholu pa polek davkov pomagajo tistim, ki se s tem ukvarjajo in delovnih mest zaradi alkohola ni malo.

Travo pa doma posadiš v lonec, za sebe imaš par rastlin dovolj. Pa gre vse mimo države.

Saj pa tisti, ki se borijo za legalizacijo trave dobro vedo, zakaj je marihuana ilegalna, tobak pa ne. (Za vse je kriv bombaž).

Misliš če ne bi blo bombaža bi morali delat obleko iz industrijske konoplje?

Sicer pa prepovedana je že, ampak to ne pomeni da je ni farmacevtska industrija naštudirala... še vedno jo raziskujejo... samo če bi kaj pametnega našli in to pride v javnost, potem lahko uide izpod kontrole (ker si pač lahko posadi vsak), pol pa ni več shitloads of $$$ ampak samo zmerno $.