Parkomati Spodnja Šiška

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.099
2.888
113
Ma kaj pa vem... imam kolega, ki se iz Šentvida (30m do postaje avtobusa na Celovški) vozi do Šiške, zraven kina Šiške z avtom. Ko sem ga vprašal zakaj ne gre z busom je rekel: a si nor, da se bom an busu gužval...
stupid-1.gif

Znanka se iz Podutika, BUS postaja 50m od doma do službe v centru vozi z avtom, ker ji je avtobus pač brezvezen...
uf-1.gif

Pozdravljam uvedbo rumenih pasov, parkomatov in vsega podobnega ravno zaradi takih idiotov

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hanzi jst sem že rekel da bi na enmu travniku postavil rampo in kasiral nočnim obiskovalcev... p+r samo da bi namesto žetona za bus dobil kondom;)
Lej, če daš rampo pa zagotoviš mir pred drkalci ti bo rade volje kdo dal kakšen evro za uporabo. Vse bolj, kot pa stalno oprezat, če ti kakšen drkađija ne bulji v avto.
smile-1.gif

Pravovernik

Pripravnik
17. maj 2013
281
0
16
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Ma kaj pa vem... imam kolega, ki se iz Šentvida (30m do postaje avtobusa na Celovški) vozi do Šiške, zraven kina Šiške z avtom. Ko sem ga vprašal zakaj ne gre z busom je rekel: a si nor, da se bom an busu gužval...
stupid-1.gif

Znanka se iz Podutika, BUS postaja 50m od doma do službe v centru vozi z avtom, ker ji je avtobus pač brezvezen...
uf-1.gif

Pozdravljam uvedbo rumenih pasov, parkomatov in vsega podobnega ravno zaradi takih idiotov

Kaj si zdaj užaljen, če se ljudje vozijo kot gospodje z avti, ki si jih sam ne moreš privoščit.
bonk.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.624
3.990
113
Vidim da smo tudi pri nas na čisto drugem koncu Ljubljane dobili sveže parkomate. Samo je problem ker nimamo dnevnih migrantov, nimamo študentov, in 95% prebivalcev ima svoje garaže. Zato ker imamo razmeroma slabo LPP povezavo s centrom tudi nihče tukaj park & rida... vedno je 80% parkirišč prostih, pa še tistih 20% je večinoma zasedenih samo ker se lokalcem enostano ne da zapeljat v garažo. Ampak glavno da je nekdo narisal črte do kje dobo parkomati in da se jih postavi, tudi če ne bodo rentabilni naslednjih 10 let.
write.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.058
6.256
113
blizu močvirne prestolnice
Mi bomo za govedo
evil.gif

vidite mestne srajce, malo heca sicer, tako je ko pridete na podeželje, lahko peš, s kolesom ali z avtomobilom, takrat vam pa dol visi za red!
10.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.685
113
Ni.....tm je kr konkreten gozd uzadi

Tud fukplace majo
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kilometer izven obvoznice je tudi Bri³ejeva ulica v Dravljah.
evil.gif

Paradajzi so pa fajn, hvala. Letos so še posebej zakon črni pa zeleni progasti.
cheer.gif

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Parkomat sem opazil tudi zraven Bežigrajske gimnazije, pri zdravstvenem domu.

Ali bo tudi Bežigrajski dvor pokrit s parkomati?

Black