Parkomati Spodnja Šiška

krko

Guru
5. sep 2010
2.788
1.475
113
Citat:
Vedno manj brezplačnega parkiranja

355 parkomatom v Ljubljani pa se bo do konca leta pridružilo še 70 novih v Bežigradu, Rožni Dolini, Koleziji, Spodnji Šiški in predvidoma tudi na Novih Poljanah, ki naj bi začeli delovati z novim letom. Za uro parkiranja bo treba odšteti 40 centov, parkirišča bodo plačljiva med delovniki od 7. do 17. ure. Kot so pojasnili v LPT, bo tako znotraj avtocestnega obroča možno brezplačno parkiranje le še na Kodeljevem, Zeleni jami, Novih Jaršah, Zgornji Šiški in Murglah .

http://www.dnevnik.si/ljubljan...stiri-milijone-

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Na bratovzevi bodo tud pa je izven obroca...

Nazadnje urejeno:

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.369
310
83
39
Ljubljana
KSZ:

kot vem ima Jankoviæev zet Gawish prste vmes pri teh avtomatih
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.685
113
Ma ta srbin je tud eno prodano dupe......sami zeleni okol njega z biznisi
bonk.gif

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Citat:
Uporabnik Epodjetnik pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Evo pa tudi v Spodnji Šiški dočakali parkomate
10.gif

Prebivalci zg. Šiške te bodo z veseljem sprejeli, da brezplačno parkiraš pred njhovimi bloki. Sej veš, tko koker ti pustiš, da vsi parkirajo pred tvojo hišo

467716-post_slo.gif

Dober post, tudi na Viču imam rad da mi avte parkirajo skoraj pred hišo za 1 teden.
uf-1.gif

Torej mi ki živimo v LJ moramo uporablat mestni promet, pa čeprav za v trgovino, tisti ki pridejo izven LJ pa lahko parkirajo kjer hočejo.....NOT!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.291
7.059
113
pri taščici
Ker je sezona nabiranja gob in kostanja razmišljamo da bi ga postavil na travniku staršev. Zakaj bi samo jaz plačeval v Lj, zakaj ne bi Lj tudi pri meni,nje.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pri meni v Bejžigradu so parkomati že eno leto. Prej je bilo iskanje parkirnega mesta cel podvig, sedaj parkiram (končno) ob bloku. Pa sploh nimam parkirne karte, saj sem v času med 8 in 16 tako ali tako v službi, kamor grem z avtom (ker je LPP praktično neuporaben, kljub temu, da živim in delam ob glavnih linijah). Če pa že nisem, pa plačam tistih nekaj deset centov, v zadnjem letu za parkiranje nisem dal skupaj niti 20 evrov. V primeru celodnevnega parkiranja pa se najde tudi kaka zastonjska luknja, ker ima naš blok nekaj mest za verigo.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
dejansko srčno upam in želim, da vam vaš Zoki postavi parkomate na čisto vsakem vogalu, pa še kakšen parkomat za kolesa in motorje tudi. In upam da čim bolj obogati iz tega naslova. Kar naj vas obere. Klinc, kar ste si skuhali pa še pojejte. Samo ne jamrat po forumih.

heh, včeraj tudi videl po TV kako en ata stoji v vrsti za hrano pred rdečim križem in začne jamrati kako ne more preživeti s to penzijo... a okoli vratu pa ima rdeč trakec z napisom SD.
bonk.gif

serjejo vam v skledo, vi to pojeste, pa še zahvalite se jim za to. Kriv za vse je pa itak pleško.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
in kje tuki ne razumes, da stanovalci ne placujejo oz placujejo minimalno?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ne čvekaj, domorodci so s parkomati zadovoljni, jamrajo samo dosedanji tuji zastonjkarji.
bonk.gif

No ja, tako črno belo ni. Sploh za tiste, ki nimajo samo 1 avta.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Tudi samo z enim avtom si prej krožil pol ure, da si dobil parkir plac, sedaj pa je vsaj za enega poskrbljeno.

P.S: Lahko se pa ločiš, pa boš dobil dve dovolilnici.
smile-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.099
2.888
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Jeeeee jaz imam ze tak lep, srckan parkomat pred blokom, men je vsec. Lahko se oglasite, tako na prvi pogled bi rekel da nanj lahko postavimo vsaj 6 plocevink piva...

Povab pa pridemo do vs zagamanih
evil.gif

Sam povej kdaj
nahrung002.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Tudi samo z enim avtom si prej krožil pol ure, da si dobil parkir plac, sedaj pa je vsaj za enega poskrbljeno.

P.S: Lahko se pa ločiš, pa boš dobil dve dovolilnici.
smile-1.gif

Topšit rešitev.

Lahko si še nogo odrežem, pa bom lahko na invalidskem parkingu parkiral.
cheer.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
ksz

Glede na to da je v vseh mestih plačevanje Par. placa skoraj neizogibno ne vidim zakaj tak bum zaradi tega v LJ znotraj ringa
sprasujem se.gif

Npr, Kolega se je preselu v 4 bezirk na Dunaju in je moral kupiti dovolilnico pa vseeno kroži povprečno po slabo uro da parkira v tej coni in se prov nič ne
jezen.gif

Pač davek na bližino centra
wink-1.gif

Pravovernik

Pripravnik
17. maj 2013
281
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Fužine niso južnaške, mogoče je tam 30% kateri imajo korenine iz juge, hujše je v Šiški, Dravljah..

Ja, to se je koncem 90ih začelo mešat in tako fužine že dolgo niso več mala juga. Včasih si pa prav vedel, da je bil npr. brodarjev trg šahovničarski, vmes si mel basince, do polja si pa že cirilico prebiral.
evil.gif
Če se prav spomnim, ne me vlečt za besedo.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
in kje tuki ne razumes, da stanovalci ne placujejo oz placujejo minimalno?

ocitno pojeste tudi "minimalno" placevanje... ne skrbi, saj bodo zaceli dvigovati cene. Na zacetku logicno da ne smejo pretirano nabiti, najprej moras psa pocasi navajati na novo dieto, sele potem mu jo v celoti zamenjas. To napako so naredili v MB, ker so masovno postavljali radarje in se ljudje tega niso mogli pocasi navaditi. Ampak Zoki zna strizt ovcke na tak nacin da ga bodo imele se vedno rade.
Pa spomni se na vinjete, ko so imele "sanjsko ceno" na zacetku...