Pajek poškodoval avto?

B81

22. jul 2007
37.603
10.902
113
Sigurno podvozju ne paše, da se ga zapne za kolesa in zaklenjeno os dvigne v zrak in še prej ko to zadene na pajka...ne bi bilo prvič.

Foter je na Ptuju zraven gledal, ko so pametnjakoviči mercedesa VLEKLI na avto (rampo), lastnika nikjer, avto pa avtomatik in so se kolesa menda nazaj sukala.

Pa sigurno je v pri tvojem primeru imela tablica ali znamka kaj zraven.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Ker so domačin - pa je normalno, da redarji in pajek skačejo okoli ob 20h? Je možno, da je kdo zadevo prijavil? Obvestilo redarstva je dobilo vsaj 10 avtomobilov v koloni.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.673
1.297
113
Sem bil 5 let v Mariboru. Fajn ljudje toti. So pa tudi fajn omejenci, kar se tablic tiče, tako da je za verjeti avtorju.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
bol se gre za znamko avta kot kaj druga, se je meni pa kolegu 1x zgodilo podobno, v mb, avto mb tablice, pa so iz cele vrste napačno naprkiranih samo TTja odpeljali
grin1.gif

sicer je pa situacija identična v vseh mestih
wink-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
No in to je isto, kot bi šel po malo valoviti cesti. Naše slo luknjaste ceste mnogo bolj zjebejo avto.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Parkirnina se na javnih površinah plačuje do 17. ure.... sem domačin, pa nisem vedel da tudi ob kasnejših urah operirajo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
do osmih menda delajo, saj veš kake so ble za časa franceja akcije okol LV med tekmami
smile-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Mene pa je strah, kakšne vsa skropucala se vozijo po naših cestah, če ga že pajek samo malo za kolesa prime, pa avtu že fedre ven padajo in je celo podvozje pretegnjeno.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Lahko je pa avto skočil iz pajka ko itak vidiš kako so smotani tile redarji mogoče samo pol metra

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Ker so domačin - pa je normalno, da redarji in pajek skačejo okoli ob 20h? Je možno, da je kdo zadevo prijavil? Obvestilo redarstva je dobilo vsaj 10 avtomobilov v koloni.

tvojega so odpeljali zaradi tega ker si nekje oviral neko pot in ne za napačno parkiranje...pač je običajno tako, da ko nekdo pride iz drugega mesta kot gost tam ne spostuje predpisov, potem ap se cudi...domacini obicjano vejo kje ne smejo parkirat, da jim avta ne odpelje pajek...

tablica po mojem ni vazna...so odpeljali avto tudi moji mami, ki zal nima pojma kako se parkira in vozi...verjetno je enako s tabo..

listke so prav tako dobili vsi v vrsti, ki so samo napacno parkirali niso pa omejevali dostopa drugim udeležencem prometa...

v MB redarji delajo tudi po 20.00 uri

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Nisem vedel, da pajek zapne avto za kolesa. Mislil sem, da je tako kot na dvigalki. Čudno se mi je zdelo, da je bil volan zaklenjen, ko sem ga hotel vžgati. Opažam tudi, da mi pri nižjih hitrostih cvilijo bremze, kar se prej ni dogajalo. Avto je bil parkiran tako, da je bil volan obrnjen v levo, posledično tudi kolesa. Cvili pa leva stran.

Meni se zdi, da iščeš razlog za generalko na račun redarstva.
wink-1.gif
Sem tudi jaz enkrat tako p..dil na Malem Lošinju, ko so mi BXa (hidravlika) odšlepali s pomola kjer so med mojo odsotnostjo (10 dni na drugem otoku) postavili tablo prepoved parkiranja (itak da sem po pritožbi dobil - prst v r.t!). Tam so vozili z navadno šlep službo in sem reklamiral, da se "hidravličar" ne sme šlepat, če je na podnu - so mi lepo pokazali en tak voziček (metuljček če se prav spomnim), ga gor nabašejo s sprednjimi kolesi in odpeljejo.

Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Sigurno podvozju ne paše, da se ga zapne za kolesa in zaklenjeno os dvigne v zrak in še prej ko to zadene na pajka...ne bi bilo prvič.

Foter je na Ptuju zraven gledal, ko so pametnjakoviči mercedesa VLEKLI na avto (rampo), lastnika nikjer, avto pa avtomatik in so se kolesa menda nazaj sukala.

Pa sigurno je v pri tvojem primeru imela tablica ali znamka kaj zraven.

Kot so že drugi rekli, dvigovanje z zapetimi kolesi, je kot vožnja po cesti (lahko malo valoviti in z nakloni) in nima veze s čimerkoli na podvozju. Kar se tiče "avtomatikov", ko se ustaviš ostane v P položaju, torej so pogonska kolesa zablokirana z menjalnikom kot da bi zategnil ročno in potem se nič ne vrtijo. Pa po moje razen malo obrabe gum ni nek problem, če ga vlečeš par metrov na rampo.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.466
1.924
113
P niti približno ni enako kot ročna. Poglej kak video, kjer razstavijo avtomatski menjalnik.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Kdo je rekel, da je enako?

Na zunaj pa je učinek enak - pogonska kolesa so pri miru - no pri ročni, ni nujno, da so pogonska blokirana.

B81

22. jul 2007
37.603
10.902
113
Komentarji zmagajo
evil.gif

"da meni tko avto..."...

ja kaj bi, nič ne bi, iskal bi si prevoz do deponije
hysterical-1.gif