Pa naj še kdo reče da nismo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
denarja ne vrača noben, denarja v denarnci z dokumenti redki. gsm pa mnogi, ker se ve, da te lahko najdejo. sploh pa neizobraženi, ki ne poznajo bolhe ne vedo kaj bi z njim.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jest gsm ne bi vračal, če bi bil dober.
tud denarja ne bi vračal, če bi ga bilo dost v denarnici (al bi pa kakšen % zase vzel, ostalo pa vrnil). Dokumente bi pa z veseljem vrnil!

Sicer pa, zivljenje nas uči "Dobrota je sirota!"

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ponavadi ne dobiš niti tistih 10% ki ti kao pripadajo če vrneš denarnico z denarjem. Slišal že od parih.

Drugače pa "pošteni" najditelji vržejo prazno denarnico z dokumenti v poštni nabiralnik...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
naš fotr vrnil denarnico z vsem denarjem sosedu.

denarnica je bila polna evrov 500-takov, tako da se je ni dal zaprt. model je reku, da je šel ravno plačvat novo stanovanje, da je not slabih 30k. fotru ni dal še za kofe ne.

in od takrat ma fotr roge.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kaj pa mislis na pa pošti nardijo? a mislis, da poštar to v kuverto da, pa pošlje?

ja tud to se dogaja, da marsikdo ostane brez nagrade! In pol se ti mal bedn zdi, da si se tok trudu, pa tud za en pir nisi dobu... Sicer odvisno kakšen človek si. Jest dostikrat naredim kej kr tko, iz dobrote, pa se nič ne sikiram če ne dobim €...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kaj pa mislis na pa pošti nardijo? a mislis, da poštar to v kuverto da, pa pošlje?

točno to, pošljejo ti z odkupnino, da plačaš poštnino

Guli

Pripravnik
6. avg 2007
146
3
18
Bilo po radiu:

Vrnili so jih zato toliko, ker je na telefonih bil nastavljen angleški jezik....
smile-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Večje vsote, itak nebi vrnil. Na žalost nisem nikol imel te sreče.

Imel sem 1x možnost dviga na bankomatu, starček je pozabil kartico notri, pa sem dal Prekini, vzel ven, tekel za njim, on stoji sredi ulice, počasi dojemal, da mu nekaj manjka. Pridem in mu rečem, če mu je on ta pa ta, pa pravi ja, mu dam in me začne čukasto gledat, češ, kot da sem mu kaj slabega naredu, pa sm šu.
Za trenutek sem imel dober filing, nekaj dobrega naredil za družbo, kljub temu, da mi ni nihče rekel hvala. Če bi se to ponovilo, bi storil enako.
smirk-1.gif