Citiraj sestavek, kjer jamram!!!Klasicni slovenclji, samo jamrame se pac
sedaj si pač na veliko boljšem, še posebno zdaj, ko si dodala edino logično stvar paketu.
Kot, da je težko iz ortofota določit število in moč panelov in to ustrezno oharaćit.
Vprašanje je bilo, zakaj zapravljati cas in resource za ortofoto bilokaj? Vsi smo vse podatke dali, da so nas priklopili - velikost, katere panele, koliko njih, kateri inverter. Ni treba nic ortofotocogumigu.
kalbo
Vsak je svoje srece kovac.
Saj zato sem pa zmeden. Zakaj potrebujejo še nukico zraven, če pa že imajo tak ultra eko, fuLL pucen sončnice.
Boš razložil ali odgovarjal le z vprašanji?
Kakšen misterij? Še baterijco cukneš zraven in evo, si zelen in samozadosten.Jaz mislim da so razkrili največji misterij tega desetletja...ko ni sonca, ni štroma. Pri nas še bomo rabili kako desetletje, da pridemo do tega spoznanja
No vidiš, tukaj se pa meni zalomi. Žal obstaja v Sloveniji veliko družin, ki si ne morejo privoščiti bonbončkov. In potem pridemo do absurda, da revni subvencionirajo bogate.Ni brezvezni jamranje. Ima prav. Za vse ne bo... Za prve bonboncki, za za zadnje kazen. Takrat ta prvi ze druge bonboncke jedo.
Na kateri temi, je povsem vseeno, recept je vedno enak.
Bi še več plačeval, če ne bi netmeteringaši obstajali.isto, netmetering in še prej one prve sheme tudi raja plačuje, ki ni zmogla it v EKO bio.
Ne vem, če bi se ti zdele vozila s Teslo, al pa se šla jeben net metering, če bi živela v bloku. Pač te sreče kovač je kar lep odstotek Evropejcev in ta del, od kje mislijo nardit in spravit štrom za polnit električne igračke do teh ljudi, nam nekaterim ni jasen.Hno ja... Revni nikogar ne subvencionirajo, samo bunijo, ko ne dobijo vsega, kar se tala, ampak malo najde pot nazaj do tistih, ki plačujejo vsa takala jajca... Tako, da si lahko glede tega pomirjen.
Prosim podkrepi tole izjavo s kakim konkretnim izračunom.Bi še več plačeval, če ne bi netmeteringaši obstajali.
Ne vem, če bi se ti zdele vozila s Teslo, al pa se šla jeben net metering, če bi živela v bloku.
Lepo zate, tudi jaz sem pobegnil iz bloka ob prvi priliki, kaj ima to veze z mojo trditvijo?Lepo po vrsti pa z nekaj muke pa nic na instant... Najprej sem iz bloka ven šla.