Revolut bančni račun

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Pozdravljeni
Verjamem, da je bilo to že 100x opisano, pa vseeno bi vas prosil za nekaj informacij. Odločam se za odprtje Revolut računa in me zanima sledeče:
- zakaj bi odprl Revolut račun? Delodajalec mi ne bo nakazoval plače na Revolut, zato bi jo imel kot backup račun. Kaj pridobim z odprtjem?
- ali lahko Revolut račun dodam v Google denarnico
- ali se lahko z Revolutom normalno plačuje v trgovini?

Mogoče so še kakšna vprašanja za katera sedaj še ne vem. Vsake informacije bom zelo vesel.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.784
113
zakaj moraš ti vedet
drugo pa Ja in ja in ja in ja..
drugače pa na privat ti dam povabilo pa dama na pol potem denar kot nagrado. ce zelis.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.784
113
aja, vse kot klasična banka, okej omejen si posojili in fizičnim denarjem...ostalo pa kar gre. torej šoping, saving računi, vlaganja, razni žepki kjer lahko namensko noter denar plasiraš in podobno.

• Všeč mi je
Reactions: Jodlarcek

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
956
147
43
Pozdravljeni
Verjamem, da je bilo to že 100x opisano, pa vseeno bi vas prosil za nekaj informacij. Odločam se za odprtje Revolut računa in me zanima sledeče:
- zakaj bi odprl Revolut račun? Delodajalec mi ne bo nakazoval plače na Revolut, zato bi jo imel kot backup račun. Kaj pridobim z odprtjem?
- ali lahko Revolut račun dodam v Google denarnico
- ali se lahko z Revolutom normalno plačuje v trgovini?

Mogoče so še kakšna vprašanja za katera sedaj še ne vem. Vsake informacije bom zelo vesel.
Meni koristi disposable kreditna kartica. Uporabiš jo pri nakupu in nikoli več ne more biti uporabljena - ni zlorab.

• Všeč mi je
Reactions: Rikolus

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.784
113
imaš neke verjetno kakšne te variante, jaz si drugač nakažem vsake tolko, odvisno od potreb itd. Mika me tudi, da bi enostavno plačo gor, pa pozabimo slovenske zajedalce.